Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 499
  • 731
  •   1
Отговори
# 495

Вярно, няма натрапчивата хубост и показно поведение на красавци, като Къванч, но чар, талант, осанка, изтънчен маниер и жестове- му е дал Господ и в повече. Направо си е една черна перла. Heart Eyes

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Като "Квартеронката"  на Майн Рид !?  Peace Peace Peace

# 496
Сладур, аз за тази кошница имам абонамент. Освен като Капитан на отбора на Фатмагюл съм още Председател на "Клуба на любителите на домати" и член на групата "Получавам сигнали от Кораба-майка"! Joy Joy Joy
както и основател на фен клуба на Пинчер-нинджите  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 497
Здравейте момичета.

smile3525

# 498
sincerita ,дано не съм те засегнала нищо лочно ,извинявай  Rolling Eyes

Аз не съм конкуренция за Енгин-Керим /макар и аз преди 23 г #Crazy бях приета история и география в Търново,значи общи интереси,ама станха инж Whistling/,отсъпвам си реда само пишете на лс Mr. Green

А относно бащата,Мукито сигурно ще е усетила кога е станало newsm78,чак аз не си вярвам като пиша Crazy

И защо като бяха в киното и Фатама се сети как се роди Мурат бе и Мустафата там а и тя доста големичка за 13 год и тогава ли е била сгодена за него,като братята роми Shocked

Отивам в ъгъла да се срамувам и изям домата,че сега е криза и нищо не се хвърля

# 499
Нелка, постът ти ферман е удар в десетката- прочувствен, истински, човешки. newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 500
Сладур, аз за тази кошница имам абонамент. Освен като Капитан на отбора на Фатмагюл съм още Председател на "Клуба на любителите на домати" и член на групата "Получавам сигнали от Кораба-майка"! Joy Joy Joy
основател на фен клуба на Пинчер-нинджите  Laughing Laughing Laughing Laughing
EXACTLY

# 501

Сара , Емили , молим за помощта Ви !?  Hug Hug Hug

На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?
 Peace Peace Peace
nelka123, бележката е от М. Докато тя я чете, неговия глас казва - (горе долу) - харесаха ми ястията, пак ще се видим. (гюрюсюджес)

Круелка , за какви отбори говорим , ти ми потвърждаваш първата теза...!?  PeaceДушата ми се пълни като виждам Фатмето красива и усмихваща се ...!? Peace

# 502
  • Пловдив

Не всичко русо е красиво и не всичко черно е грозно....

# 503
Нели оня дългия ти пост е страхотен  bouquet

Марианка,защо не виждам снимките ти newsm78 и не е за пръв път ,твоите и на йос  Sick

# 504
ios  smile3501 Аз като глупава все се чудя как героините като спят с 2-ма по едно и също време знаят чие е детето И аз така. #Crazy newsm78

Кака Муки - по-посредствена , но може и тя да е чула за овулация ...!?  Освен това във филма дните ни се сливат... А и да започнеш да "връщаш" , нали се сещате , че не е бременна от една седмица...!? Peace

# 505
Фенките, снощи не ви ли се стори Керим отслабнал.  Thinking Според мен той на предните серии по-скоро беше подпухнал. Да не би Енгин да е болен? newsm78 (пепел ми на езика) Praynig

# 506
ios  smile3501 Аз като глупава все се чудя как героините като спят с 2-ма по едно и също време знаят чие е детето И аз така. #Crazy newsm78

Кака Муки - по-посредствена , но може и тя да е чула за овулация ...!?  Освен това във филма дните ни се сливат... А и да започнеш да "връщаш" , нали се сещате , че не е бременна от една седмица...!? Peace

Детето е от Рахми,преди да избяга при Салито нали се кексира с него.До колкото си спомням той само я опуха при първата им среща а нея уважи подобаващо...Да е от Анатлия,не ми се връзва с сметките

# 507
Фенките, снощи не ви ли се стори Керим отслабнал.  Thinking Според мен той на предните серии по-скоро беше подпухнал. Да не би Енгин да е болен? newsm78 (пепел ми на езика) Praynig

Абсолютно! Напомняше ми на Керим в началото на сериала...

# 508
# 509

http://www.youtube.com/watch?v=-DWmZAFlEbw
голяма е актриса Фатмето, как му вика с усмивка - Хайде тръгвай!!!

Общи условия

Активация на акаунт