Защо бебето ми не спи спокойно през ноща?

• 42 443
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Наистина съветите на д-р Сиърс са много добри, едва ли не най-доброто, което откривам по въпроса. Прочела съм ги отдавна, а и доста често ги препрочитам и се старая да ги следвам. Така като чета за вашите дечица си мисля - ето, не съм само аз с безсънно дете, както си мислех преди. Надявам се този период да отминава по-бързо  Peace

# 46
Във връзка с неспокойните дечица и кърмачета през нощтта днес лекар хомеопат ми предписа-дорминкинд таблетки,за кърмачета във водичка се разтварят.

# 47
Моето дете от 1 седмица започна да спи много неспокойно и денем и нощем. Денем се буди по 4-5 пъти за 2 часа и я доприспивам, а нощем се буди с рев и по доста време не може да се успокои. В стаята е хладно, спи в легло долепено до нашето. Прилича ми на зъбки защото пак започна да се лигави и лапа всичко. Но имаме 16, не е ли рано за последните кътници?

# 48
"Re: Защо бебето ми не спи спокойно през нощТа?"- ами защото е БЕБЕ!!! Не очаквайте ред и дисциплина от едно малко бебе...

# 49
  • София
"Re: Защо бебето ми не спи спокойно през нощТа?"- ами защото е БЕБЕ!!! Не очаквайте ред и дисциплина от едно малко бебе...
Кой казва, че очаквам ред и дисциплина?!!! Просто се притеснявам, защото според мен изразът "спи като бебе" не е случаен, а моето съвсем не се вписва в това. Както и да е, надявам се твоето да спинка и слушка!  Peace
П.П. Благодаря за поправката, наистина "нощта" се пише с Щ и Т, а не само с Щ! Мой пропуск, а иначе мразя неграмотните хора...  Embarassed

# 50
Моето бебе, вече по-скоро детенце беше от най-неспокойно спящите бебета, заредих се с търпение, вкарвах си всякакви филми за неспокойното спане, ето че и това отмина, търпение му е майката...

# 51
  • Mediterraneo
Във връзка с неспокойните дечица и кърмачета през нощтта днес лекар хомеопат ми предписа-дорминкинд таблетки,за кърмачета във водичка се разтварят.

При моето не действаха изобщо.

# 52
  • София

При моето не действаха изобщо.
А при моето не само, че не подействаха, ами като ги спрях, детето започна да спи мааалко по-добре и по-дълго  Thinking newsm78

# 53
Не съм съгласна с някои мами ( да ме извинят), че винаги има причина. Моето бебе, или бившо бебе, вече мацка на 1 годинка, спеше неспокойно винаги, всяка нощ до сега. Първо до 2 месеца имаше колики, после имаше зъби, които избиха на 6 месеца и до сега са си само два. Просто установих, че някои деца са си капризни и по-лошички от други. Моята красавица е такъв мрънкялник, глезан, инат, все се налага и реве, все се тръшка за нещо. Такива нощи съм имала, че в истерии съм изпадала. Накрая  приех положението. Сега вече започна да се буди само по 2 пъти нощем, но пък се научи да спи при нас. Колко съм зажадняла за здрав сън само аз си знам. Предадох се и ще чакам с времето да отшуми. Освен здрави нерви нищо друго няма да помогне. Това е истината. Реши ли едно бебе да се върти, ако ще бренди да капнеш в млякото няма да стане Joy Joy Joy. А че ако не спи през деня ще спи през нощта са пълни глупости! Имам такъв опит, че мога да оспоря всеки. Само мама минала по моя път знае какво ти е.

# 54
  • София
Направо не бренди, ами ракия ми иде да му сипя в млякото  newsm62
Съгласна съм, моят е същият. Ако не стане неговото, посинява от рев с часове. И аз изпадам в истерии доста честичко напоследък. Особено нощем, след два часа опити да го приспя, а той реве като магаре и нищо не помага, а на мене ми се подгъват краката от умора и ми става лошо от недоспиване. Накрая тамън заспи и аз се срина в леглото, ето ти го след час, час и малко посред нощите се събужда, почва да реве и всичко отначало. Понякога почвам да си мисля как ли ще издържа, докато това отмине...  newsm12

# 55
Трудно, трудно, ще издържиш. Няма какво да те залъгвам. Ако мъжа ти поне помага ще е супер, че моя си пита...Сега пак почна да я гледа като поотрасна, ама като бебе само аз. Е, като ходех на изпити и очни си я гледаше от немай къде. Пък на мен колко добре ми беше да спя цяла нощ без да ставам. Понякога ми се иска да идем за един уикенд без детето някъде. Честно да ти кажа ми олеква като чета, че има и други дзверове освен мойта. Joy Считай, че ако върви по стъпките на Инес ще става по-зле. Е, ще се кротне нощем поне малко, ама ще почне тръшкане и характер да се проявява през деня. Най-гадното е в най-сладкия и дълбок сън да чуеш мрънкане Sick Ама какво да се прави ние сме си го избрали. Поне се успокоявай, че и други се мъчат като теб.

# 56
  • София
Здравейте мами не мога да се сдържа да не се похваля - вече спиме в леглото!  newsm44
Е, спиме е силно казано, но напоследък се случва да проспи (и то в леглото!) 3 часа без мрънкане и будене!!! Сега имам чувството, че ако не е такава непоносима жега, ще си спи детето доста добре. Ама като в стаята, и то нощем! е 29 градуса и аз се потя като прасе, как да спи нормално детето?! Тая нощ съм ставала през един час, защото мрънка и проплаква - горкото, умира от жега! Чак са му се обринали гърдичките и раменцата от топлото  #Cussing out
Вашите дечица на колко градуса спят? Аз отварям вратите и прозорците да става течение, но по-малко от 28-29, даже 30 (!!!) градуса не се смъква! Не знам какво да правя вече

# 57
...Вашите дечица на колко градуса спят? Аз отварям вратите и прозорците да става течение, но по-малко от 28-29, даже 30 (!!!) градуса не се смъква! Не знам какво да правя вече

Предполагаm сте обmисляли варианта с клиmатик? Нашият е настроен на 26.5С, но дори и при тези условия в голеmите горещини бебка не спи спокойно.

# 58
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
...Вашите дечица на колко градуса спят? Аз отварям вратите и прозорците да става течение, но по-малко от 28-29, даже 30 (!!!) градуса не се смъква! Не знам какво да правя вече

Предполагаm сте обmисляли варианта с клиmатик? Нашият е настроен на 26.5С, но дори и при тези условия в голеmите горещини бебка не спи спокойно.

Ние сме с климатик, но не мисля, че е най-удачния вариант...особено ако климатика е в стаята, където спи детето. Иначе при нас днес термометъра посочи 32 градуса...Пуснахме климатика да духа на 24, докато сме навън...Ами освен, че след като се прибрахме го спрях и след половин час стана морник, друго не постигнах. Ужасно е, но ще търпим - нямаме друг избор  Tired

# 59
  • София
О, да, обмисляли сме варианта за климатик. По принцип и аз не съм много за климатик + бебе в една стая (нямаме възможност да го сложим климатика в друга стая и да отварям вратите), но при тия температури съм за. Обаче излиза най-тривиалната причина - нямаме пари  Cry Аз не искам какъв да е климатик, като ще е в стаята с детето искам с всичките му там филтри, безшумен и т.н. А за мен евтиното излиза скъпо, така че... ще се потим и ще чакаме да свършат жегите

Общи условия

Активация на акаунт