Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз в последните няколко години ходих по два пъти на море. Може да е за три дена второто, ама тази година незнам. Не ида ли поне веднъж на море имам чувството, че няма да ми върви годината, особено зимата. Друго си е поне веднъж да си се топнал в моренцето.

# 571
ооо и аз отивам на 30 юни на слънчев бряг   grinning039 даже и на дискотека ми се ходи там лятна та може да пораздрусам малко коремчето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
Аз пък срам не срам си пийвам по една чаша бира от време на време .... И на море смятаме да ходим към края на юли ... Бях при доки - бебето ръкомаха и се върти  . Пуснах си и токсоплазмозата . Утре ще имам резултат , че за днес вече било късно ...

Трябва да съобщя в мейл за бремеността си ... Помагайте с идеи ... не мога да изпраскам още от събжекта - Бременна съм!

# 573
Като се разприказвахте за морето, аз понеже съм от Варна и мога да си ходя по всяко време. Само че.. не ви ли е страх от разни зарази, които се носят във водата, било и в морската и в басейните също, въпреки че там я пречистват. Аз просто сега се опасявам от нищото да не си докарам нещо, че и както няма варианти за лекуване в този период. Но ако ще е да ходя само, за да стоя под чадъра и да си мокря краката, не си струва. То не е ли да поплувам и да се накисна от глава до пети...
Иначе още преди 10-ина дни си потопих крачетата и то тук в морето във Варна, докато хапвахме в едно заведение /в града не съм ходила на плаж от години/ и беше изключително топла водата, към 21 градуса, бистра и чиста, което наистина не е типично за варненския плаж.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 14:30 от Mimci

# 574
Като се разприказвахте за морето, аз понеже съм от Варна и мога да си ходя по всяко време. Само че.. не ви ли е страх от разни зарази, които се носят във водата, било и в морската и в басейните също, въпреки че там я причистват. Аз просто сега се опасявам от нищото да не си докарам нещо, че и както няма варианти за лекуване в този период. Но ако ще е да ходя само, за да стоя под чадъра и да си мокря краката, не си струва. То не е ли да поплувам и да се накисна от глава до пети...

Ами това е една от причините поради които няма да ходя, другите са опасността от поява на перманентни петна на кожата, жегата, яденето по заведения. Това ме наведе на мисълта дали пък да не взема да си резервирам една нощувка в Толедо и да разгледам града, ей така за да се почуствам и аз човек.  Thinking

# 575
На започналия темата за морето ще му изям ушите...

И аз искам на море - обикновено ходя на Созопол в края на август/началото на септември и го съчетавам с Аполония, обаче таз година май няма да стане. Плановете ми за връщане съвпадат точно с влизането ми в седми месец и не съм сигурна, че на близнетата ще им се отрази добре едно пътуване със самолетче по това време. Май трябва нещо друго да измисля  Sad
Човек какви жертви трябва да прави за децата си, а пикльовците дори още не са се родили.

И честно казано, аз миналата година бях гъбясала и лекарите категорично ми забраниха да се мокря в морето, така че не съм влизала във водата. Лежах си с хубава книжка под чадъра и дишах морски въздух. Еееееех!

# 576
оооо, аз вече съм планирала почивките за това лято.  Laughing Мислим 2 пъти на море и 1 път на планина. Да си отходим сега, че да не ни е яд, че сме пропуснали. Сега края на юни-началото на юли на Созопол - ще има един мини джаз фест на Градина 2 дни и после 1 седмица само ще лежим по плажа. Аз мисля, че няма проблем да си влизам в морето.  Август на Банско мислим да отидем за 1 седмица за другия фест и Септември се чудим още къде точно, ама най-вероятно ще е Турция.
Хубавото е, че другото лято бебчета вече ще са позаякнали и ще може с тях да ходим на море и няма да пропуснем нито едно лято  Party

# 577
хм  аз пък си мислех , че риска от гъбясване е при басейните , морето е отворено пространство кви гъбички от морето ????
за бременните е много полезно да плуваме , а то къде другаде ако не в морето ? в басейн аз лично също не бих си потопило , но мойто мнение е , че от морската вода няма проблем

# 578
Оо.. не подценявайте така плажа и морето, особено пък българското Черноморие. В морския пясък се въдят какви ли не бактерии и паразити от изпражненията на кучета и животни. За помиите пък от заведенията, които се изливат в морето няма да говоря въобще. А и сякаш не беше далеч времето миналия септември когато почти всички се връщаха от море с хепатит. Такъв бум беше..

# 579
хм  аз пък си мислех , че риска от гъбясване е при басейните , морето е отворено пространство кви гъбички от морето ????
за бременните е много полезно да плуваме , а то къде другаде ако не в морето ? в басейн аз лично също не бих си потопило , но мойто мнение е , че от морската вода няма проблем

Гъбите умират от кеф, когато им е влажничко, т.е. след намокряне на банския (независимо дали в море или басейн) трябва веднага да го смениш, за да не могат гадините да се изкефят максимално. Не знам дали в морето има риск да гъбясаш, но аз тогава бях гъбясала от един антибиотик и водих люта битка в продължение на два месеца, та на морето не се бях още съвсем излекувала и трябваше много да се пазя. Познайте обаче кой кого надви в крайна сметка Mr. Green

Много ми е приятно да си говорим за море, но за съжаление трябва да се връщам на тръстиката  #Cussing out

# 580
И мен малко ме е страх да си топя дупето във вода, но пък ако само влизам до коляно и се пека на шезлонг,мисля че няма да имам проблем.Пък и ще питам докторката, ако каже че няма никаква опастност се буфкам във водата без никакъв проблем !  Laughing  Laughing  Може да съм толкова смела , защото до сега съм нямала никакви гъбки и инфекции, ама ако има риск , толкова ще изтърпя 1 сезон Simple Smile

# 581
Здравейте  мацки  Hug
За морето мисля да не ходя  Sad   май е по-добре да не рискувам.
Днес бях на ФМ и БХС във Варна  ,направо ми одраха кожата .Платих 50.00 лв за ФМ  и 65.00 за БХС.Кръвта ще ми излезе на края на др, седмица ,но на ехографа всичко е наред.,а за другите изследвания (всичко вече ми е пуснато)  не съм платила нито лев, НО  днес  #Crazy
Успешен ден   bouquet

# 582
Девойки, хич не ми върви днес на тръстиката. И ми е едно заспало, та поне да попитам - каква е тази ФМ толкова в началото? На мен тук ще ми правя чак на 9 август, когато ще съм в 21-22 седмица.

И още един въпрос - к'во значи БХС? Любопитно ми е, та да попитам.

# 583
БХС - биохимичен скрининг.

# 584
  • Варна
Здравейте!
Този БХС много скъп бе  Shocked 65 лв. silviya-sh , ти при кой ходи в "Темелков" ? Намерихте ли лесно всичко?
За моренце си говорите, мммм. Ние планираме края на юни да отидем за 2-3 дни на Китен, мисля да си стоя под чадъра с книжка и да си мокря крачетата малко. Много зарази има по пясъка и ще се пазя много, само и само да погледам морето отблизо и да подишам въздуха. За август мислим да идем на планина, но е далече и ще решим.

Радостче, напиши нещо от сорта, че наближава най- важния момент в живота ти и би искала да му се отдадеш изцяло  Wink . Нещо такова, те ще разберат хората. Аз мисля да кажа като започне да ми личи по- яко. Шефката ми е в Търново и идва веднъж на месеца. Този ще прикрия, но следващия живот и здраве няма да мога вече  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт