Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 775
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • Насред хаоса

Нежният пол мрънкал по рождение

Постоянното мрънкане и лошото настроение при жените е вродено, откриха шведски специалисти.

Представителките на нежния пол са склонни да се оплакват - особено от мъжете си. Проучване установи, че това поведение на жените им е присъщо по природа. Сръдливостта на дамите се дължи на специфичното устройство на мозъка.

За пореден път тъпите изследвания на нЕкои безделници ме убеждават, че съм мъШ. Остава ми или да си сменя пола, или да се науча да мрънкам.

# 286
Соте, моите деца сигурно са по-големи от твоите  Laughing Говоря зя времето, когато някой трябва да ги гледа и не е толкова гот мъжът да си хване .... въдицата.     

Ам пък кой ни е карал да ги раждаме, кат' сме ги родили да се опраАме...

Както един познат казва Sad

"Знаеш ли кое е най-хубавото на децата... Правенето."  ooooh!

# 287
Еех,Соте,Соте,не научи ли ,че в тези "изследвания" няма почти нико вярно?!   Laughing

Цитат
ЗАЩО,когато в началото на една връзка (брак), мъжа прави всичко доброволно,за да е щастлива жената с него ,тя НЕ МРЪНКА? - Защото тя си мисли че е центъра на вселената и цялото внимание ще бъде вечно насочено към нея....обаче

За това си прав.   Peace   Всяка жена иска да се чувства обичана,единствена,неповторима ,и ...център на вселената за нейния мъж.Факт!
Но ако мъжете мислеха,щяха да установят ,че често хич не е трудно хем да си имат хобито,хем жена им да се чувства по описания начин.
Какво прави моят мъж?
Макар,че ,пак казвам,никога не съм го спирала да ходи на риболов и не се е чувствал виновен и обвиняван,всеки път ми носи полски цветя.Знае ,че много ги обичам и ги получавам.
Е,не е нещо кой знае какво ,но за мен това значи ,че макар и на неговото си любимо занимание , е отделил 2-3 минути време ,през което е помислил за мен и че може да ме зарадва.

Не са необходими кой знае какви жертви от страна на един мъж,за да се чувства жена му щастлива.
Но,за съжаление,малко мъже мислят в посока ,:"Какво да направя,че хем тя да е доволна ,хем аз да си получа необходимото време?"
А по-скоро мисълта им се двежи в :"Ето ,тая пак ще ми направи физиономия ,като й кажа ,че отивам еди къде си....!"
И вместо да има двама доволни ,се получава на практика двама сърдити един на друг.

# 288
...Това си звучи като заплаха...защо си мислиш че човек като мен ще се върже и уплаши от подобна мисъл....жените няма да се свършат Не се сърди, човече.....знаеш ли...доста жени познавам дето мислят точно така...повечето не се чувстват щастливи....просто отглеждат сами децата си...и защо се получава така....ами просто е..не успяват да преглътнат гордостта си и държат постоянно някой да е на една ръка разстояние ...да, но пък не забравяйте че не всички мъже са като твоя и като мъжа на Краси.мира....явно сте уцелили шестицата от тотото!!!!! Peace

Никаква заплаха не е  newsm78 това е, което ни харесва на двамата. Просто за нас това е, което искаме, никога не бих го налагала на човек, който има различни нужди, не обичам да се боря с вятърни мелници Peace

А какво става, ако съвпадне времето ви за хобито с това на жена ви? Например ти казваш, няма ме за 3 дни и та - опааа, и моето ходене е тогава. Или жена ти не ходила никъде, когато децата са били малки?

# 289
Красооооо...ти нещо си поверва,че форумът е ехо на собствената ти алабалистика и взе да се надвикваш със себе си ли? Споко,има кой и ще ти бъде отговорено. Дип че сеа ми свършва батерито на лапеца ма като заредя ще има "Ну,погоди!" Laughing Laughing Laughing Mr. Green
И той брат Соте си ви отговаря харабия, ама невежи сте вий за неговите псалми светейши...

Цитат
АМакар,че ,пак казвам,никога не съм го спирала да ходи на риболов и не се е чувствал виновен и обвиняван,всеки път ми носи полски цветя

А като риболови в Чехия чешки цветя ли ти носи??? Party Party Party

# 290
Аз не знам дали съм си повЯрвала ,ама че мъжете си вЯрват на ала-бализмите,спор няма!    Mr. Green
Ето ,ти си абсолютно доказателство с тъпия въпрос за чешките цветя....т.е. ВИНАГИ търсиш оправдание ,за да НЕ направиш нещо.
Като отиде да риболови в Чехия ,ще ми донесе нещо друго !
Защото се чувства свободен да отиде да хобира където иска.
И така,както той се чувства щастлив от това,смята ,че трябва да ме прави и мен щастлива...
Жалко е само ,че подобни Мъже са на изчезване....
Повечето ,като теб ,смятат ,че брака им носи само повече права ,но не и задължения...

Сън в лятна нощ  е дала идеален пример какво очакват 90 % от мъжете в брака :

"До 25 години ме е гледала мама,сега очаквам да го правиш ти ,скъпа!"   - като това гледане включва освен да го изпереш,да го нахраниш ,да поддържаш къщата,да му гледаш децата,НО И :да не го закачаш за нищо ,т.е. да продължи да си живее като тийн-да хойка с приятели когато си поиска, да обикаля по цели нощи кръчмите,да пиянства по три дни ,както при мама.
А пък ако може и да разправя на жена си за секси свалките си,грешка няма да има.Нали?    Laughing

Ама какво ти го обяснявам?Ти това прекрасно го знаеш.И явно точно си го прилагал,след като си възприел брака като вериги и тезата ти е "Никога повече в брак!"
Явно очакванията ти са точно като горе описаните.
Само че все по-малко са глупачките..... Mr. Green

# 291
Съпругът ми си има хоби, което може да практикува ежедневно, между 30-тина, за да си "начеше крастата" минутки и 4-5 часа. Обикновено не прекалява и съответно аз не "дудня". Но, ако искам да го откъсна от заниманието - премежвам очите, побутна го тук-там, врътна му един св..чок  Laughing и е изцяло на мое разположение.

# 292
Но, ако искам да го откъсна от заниманието - премежвам очите, побутна го тук-там, врътна му един св..чок  Laughing и е изцяло на мое разположение.

Това жените винаги знаете как да влезете под кожата на един мъж....признавам ви го!!!!   bouquet

# 293
Но, ако искам да го откъсна от заниманието - премежвам очите, побутна го тук-там, врътна му един св..чок  Laughing и е изцяло на мое разположение.

Това жените винаги знаете как да влезете под кожата на един мъж....признавам ви го!!!!   bouquet

И после как да го обърнат с хастара  навън... Hug Praynig

# 294
Личното ми мнение е, че както мъжете така и жените трябва да имат свое лично време и лично пространство било то за риболов, маникюр, мотори или каквото щеш. Аз лично не мога да се влача като куку и пипи постоянно с мъжа си и се радвам, когато той седне да играе на игра часове наред в събота, защото аз пък си гледам мои филми и си гледам моя кеф. Обръща ми достатъчно внимание, включва се достатъчно вкъщи, за да не се налага да му правя глупави сцени и номера. Всичко е до баланс и ако нещата отидат в крайност то значи има друг проблем.

# 295

Ами ,да бяхте взели пример от нас....
А не все да дуднете...с рогата напред.
Малко джиджи-биджи от ваша страна ви осигурява толкова свобода и предимства...ама много мъже не го осъзнават.
    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт