Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 730
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
И какво, целта е да създадеш емоции на рибата. Да й вдигнеш адреналина. Нещо като скачането от мостове.

# 61
И какво, целта е да създадеш емоции на рибата. Да й вдигнеш адреналина. Нещо като скачането от мостове.
Явно трудно ще ме разберете... Трещи...целта е спорта, добре прекараното време, разбира се адреналина на рибата съчетан с моя е друг въпрос..... Laughing....дори се използват куки без контри с цел да не се наранява....но емоцията да я върнеш е в пъти по голяма отколкото да я
изядеш....обикновенно моите уловени са във виртуалния живарник!!!! Hug
А за срещите с приятели да не говорим, но си мисля че съзнанието е нужно да се промени, инак утре ще разправяте на децата какви риби е имало едно време в тази река....да ама ако така продължават нещата и жабетата няма да оцелеят!!!! Sunglasses

# 62
Да почувстваш, че си върхът на пирамидата, властта е в твои ръце.  Даже са ми обяснявали, че за разлика от лова, това било равностойна борба.  Старецът и морето.

# 63
E Соте,рабирам философията ви Peace.Съгласна съм дори PeaceДа знаеш много сте и не сте сами PeaceНие(отегчаващите ви съпруги Rolling Eyes)сме до вас HugАз просто исках да спечеля и заслужа newsm78 обратно  мааааалко позагубеното внимание на моя човек.Просто исках да го накарам да си преговори значението на думата семейство.Това е.Иначе сте/сме от една и съща страна на барикадата  bouquet

# 64
...
Явно трудно ще ме разберете.....целта е спорта, добре прекараното време, ...

Ми да, Соте, трудно разбирам аз как да си с жена си и децата не е добре прекарано време, в сравнение с хобито...
Май трудно схващате мъжете, че не ни пречи Хобито ви, а искаме своето време с вас  Peace
А и скъпите хобита се плащат от общата семейна хазна и за да си купи мъжът ми гума за мотора от 350 лв.  и т.н. тия пари и от моя джоб са излезли.

# 65
С риск наистина да стана досаден ще ви пусна малка част от действителността която е ужасяваща!!!! newsm78

http://vbox7.com/play:3f4d5539

Човека с четирите чувала каза: - "Ша я пържа и ша я ям всичката" ..... Shocked  Shocked  Shocked

E Соте,рабирам философията ви Peace.Съгласна съм дори PeaceДа знаеш много сте и не сте сами PeaceНие(отегчаващите ви съпруги Rolling Eyes)сме до вас HugАз просто исках да спечеля и заслужа newsm78 обратно  мааааалко позагубеното внимание на моя човек.Просто исках да го накарам да си преговори значението на думата семейство.Това е.Иначе сте/сме от една и съща страна на барикадата  bouquet

Предполагам че децата са ви малки jenyyy, напълно ми е познато твоето положение и си в правото да си търсиш вниманието от половинката.....все пак и аз съм минал по вашия път с тази разлика че децата ми пораснаха но пък си признавам с ръка на сърцето че доста често съм ги пренебрегвал заради страстта си, но това по никакъв начин не означава че съм ги лишил от нещо освен от присъствието си за ден два...а пък да ти кажа жена ми още докато бяхме гаджета беше наясно с хобито ми, така че беше наясно с кого се захваща.....дето се казва примирила се е отдавна!!!! Peace

Да почувстваш, че си върхът на пирамидата, властта е в твои ръце.  Даже са ми обяснявали, че за разлика от лова, това било равностойна борба.  Старецът и морето.

Точно така Трещи, властта и избора в случая са точно в ръцете ми  Peace....за разлика от лова, там улова задължително загива и борбата е излишна!!!! Peace

Ми да, Соте, трудно разбирам аз как да си с жена си и децата не е добре прекарано време, в сравнение с хобито...
Май трудно схващате мъжете, че не ни пречи Хобито ви, а искаме своето време с вас  Peace
А и скъпите хобита се плащат от общата семейна хазна и за да си купи мъжът ми гума за мотора от 350 лв.  и т.н. тия пари и от моя джоб са излезли.

Слушай Роси, едно хоби почне ли да гълта финансите на домашните става страшно...не че риболова е евтино удоволствие но поне не съм обрекъл на глад семейството заради хобито!!!! Peace
Да не забравяме обаче че и вашите капризи и прищявки хич не са ни евтини!!!! Laughing
Относно времето прекарано с домашните, ами още от бебета ги водя по реките а за едно дете по хубаво от водата надали има....все пак чистият въздух е за предпочитане пред това да си вадят очите пред компа вкъщи!!!! Peace

# 66
имам познат със същото хоби- 3000 на месец са там. То не са въдици, лодки, стръв и т.н
За щастие на моя мъж хобито му е да ръчка по колите и изкарва пари от това. И той доволен и аз.
случвало се е да е зает и събота и неделя, но следващата го компенсира.

# 67
Моя пък вече си прави планове как децата като попораснат ще стане ловец, рибар и ще отдели достатъчно време и на сегашното си хоби, моторите  ooooh!
Помага ми, не отричам, но все пак избора да имаме породени деца не беше само мой и смятам, че усилията трябва да са малко повече... Да не говорим, че на края на един такъв забързан ден, едва остава време да си кажем 2 сериозни думи. Тъпо е когато хобито е за сметка на семейството и разбирам авторката на темата.

Лесно е да каже, човек ми намери си хоби... ама децата няма кой да ги гледа, та какво излиза... редуване на хобитата и семейство реално не съществува... Нещо като разделени, живеещи заедно  Rolling Eyes Докато бяхме без деца нямаше проблем той докато си практикува хобито аз да си измислях забавления. Тогава обаче имахме достатъчно свободно време и винаги имаше време и за нас Peace

Да разбирам, че е трудно докато децата са малки, да разбирам, че това му е страст, да искам да има своята свобода и забавления, но къде оставаме ние?

Това за подхващането не го разбирам аз... Уважавам мъжа ми и за мен е крайно обидно да му въртя номера... Не, че не мога да му се въртя като котка и да му мъркам и да си постигна всичко, което реално искам... Но как реално след това да уважават този човек? Как да уважавам себе си?

Най-вероятно в това ми е грешката... Мъжете май не обичат директни и откровени жени, предпочитат да си мислят, че те колят и бесят, а жена им кротко кротко изпълняват  Rolling Eyes

# 68
  • волно калдъръмче
Хобитата на крехкий пол са разностранни. Ако са шиене, плетене, готвене, бродиране, бягане на стадиона и прочие от типа неизискващи финансова подплата - няма проблем за жената, а за мъжа още по-малко. Но някои обичат спа, масаж, пазаруване по молове, да спешат маникюристката и фризьорката два-три пъти в месеца... Тугаа ко праим? "Ами да ходят" ще кажат мъжете

Лесно е да каже, човек ми намери си хоби... ама децата няма кой да ги гледа
Това "намери си хоби" ми звучи като "остави ме на мира", поне в контекста на изписаното до тук. Много грозно!

До тук за средствата, а сега за времето:
Да разбирам, че е трудно докато децата са малки, да разбирам, че това му е страст, да искам да има своята свобода и забавления, но къде оставаме ние?
Да е мислил преди да прави деца. Не отстъпвам пред позицията, че и двамата родители трябва да си тежат на мястото. Къде е мама - мие чинии, както винаги. Къде е татко - ми... на риба ooooh!

Уважавам мъжа ми и за мен е крайно обидно да му въртя номера...
newsm78

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 10:20 от Саморая

# 69
Аз предимно отговарях на авторката и влезнах в тона на дискусията, доколкото успях да прочета от първа страница  Peace

Мъжа ми ен ми е казвал намери си хоби... това предложиха няколко от мъжете по-напред... той като си има не стой да го чакаш ми си намери и ти Simple Smile Той знае, че време за хоби на този етап нямам и слава богу.

Писала съм доста късно това и сега като го чета виждам, че е доста объркано  Whistling

Мъжа ми слава богу ми помага много, но и той понякога заделя доста време за хобито си. Не е непрестанно и затова е поносимо и не роптая много  Mr. Green

А за последния цитат.. Ставаше дума за "подхващането"... Че от нас зависело как ще се държи мъжа.. Т.е. да му играя игрички и да го отклонявам от хобито (желанията) му и да го насочвам нанякъде си (според вижданията си), а не видиш ли право в очите най-безобразно да си кажа мнението  ooooh!

# 70
  • волно калдъръмче
А за последния цитат.. Ставаше дума за "подхващането"... Че от нас зависело как ще се държи мъжа.. Т.е. да му играя игрички и да го отклонявам от хобито (желанията) му и да го насочвам нанякъде си (според вижданията си), а не видиш ли право в очите най-безобразно да си кажа мнението  ooooh!
Ако има какво да казвам - казвам го на близките си и нямам никакви скрупули. Познаваме се много добре, а сме се опознали точно заради това, че си казваме всичко, което ни радва и тежи.  

Извинявай, че не съм те разбрала за това:
Мъжа ми ен ми е казвал намери си хоби... това предложиха няколко от мъжете по-напред... той като си има не стой да го чакаш ми си намери и ти Simple Smile
вече си коригирах поста
Те не могат да ни разберат, а и не е необходимо. Важното е да се усетят, когато прекалят. Мъжете на място знаят кога назрява конфликт и не го допускат. Мъжете-деца пробват докога можеш да издържиш  Twisted Evil  

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 10:21 от Саморая

# 71
Aбе аре стиа бе...Грозно било... Kво да напрайм ние че на вас ви е непълноценно личностното съществуване и се оправдавате с кво ли не. Аз след тоя уикенд за поредн път се убеждавам че масово жените ни завиждате за всички мании, страсти и хобита,които ни изпълват и дефинират като личности и понеже не може да го разберете, не искате или ви е яд че ще ви измести всячески се опитвате да ни прецакате шоуто. Тва е мегатъпо! Толко ли не може да схванете че повечето неща които сме захванали са били далеч преди да ви срещнем или дори да подозираме че ви има и колкото да ви обичаме, нема да се откажем от тях колкото и да ви се иска. И това в никой случай не е насочено против вас,семейство и т.н., така че не изопачавайте нещата. Не можело хем семейство,хем хоби...
И в много случаи нещата не са свързани само с вас...Ей го покрай мойте хобита и мании съм срещнал хора с които ме свързват толко много неща,толко силни приятелства, с някои буквално сме проливали кръв заедно и кво...Утре ще кажа "Еее ми пичове аз не играя,щото жена ми не ме пуска".И ще си сера на 20 години градено  име...Е как да стане тва... Stop Stop Stop

# 72
Е, няма начин по този начин да изградиш семейство.

# 73
Е, няма начин по този начин да изградиш семейство.

Кой каза?! Thinking

# 74
  • волно калдъръмче
Aбе аре стиа бе...Грозно било... Kво да напрайм ние че на вас ви е непълноценно личностното съществуване и се оправдавате с кво ли не. Аз след тоя уикенд за поредн път се убеждавам че масово жените ни завиждате за всички мании, страсти и хобита,които ни изпълват и дефинират като личности и понеже не може да го разберете, не искате или ви е яд че ще ви измести всячески се опитвате да ни прецакате шоуто. Тва е мегатъпо! Толко ли не може да схванете че повечето неща които сме захванали са били далеч преди да ви срещнем или дори да подозираме че ви има и колкото да ви обичаме, нема да се откажем от тях колкото и да ви се иска. И това в никой случай не е насочено против вас,семейство и т.н., така че не изопачавайте нещата. Не можело хем семейство,хем хоби...
И в много случаи нещата не са свързани само с вас...Ей го покрай мойте хобита и мании съм срещнал хора с които ме свързват толко много неща,толко силни приятелства, с някои буквално сме проливали кръв заедно и кво...Утре ще кажа "Еее ми пичове аз не играя,щото жена ми не ме пуска".И ще си сера на 20 години градено  име...Е как да стане тва... Stop Stop Stop

На мъж с такова мнение казвам просто: "Пътя, чантата и за..." квот там си е решил. С мярка се радвай на хобито си, а безмерно се радвай на мен и детето  Flutter

А нещата, откак ме срещнеш, ще бъдат свързани само с мен, иначе няма да си щастлив Laughing

Общи условия

Активация на акаунт