Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 775
  • 295
  •   1
Отговори
# 45

Цитат
Честно да ти кажа, Девиатор, омръзнало ми е да правя "мяу, мяу", да гледам как да го подхвана, да го подгъна, че да му изгладя нежно ръбовете. То туй мъжете понякога сте капризни като принцесата и граховото зърно - няма как да ни се занимава постоянн

Аа нема такъв филм....  Щом искате и към вас да се подхожда така, да ви ходим на ръце само и само да се почувствате специални и да ни дадете тва дето искаме, ще се научите да правите същото...

Напълно си прав. Трябва и ние да даваме по нещо от себе си.
ама ето,например, Az е казала в поста си по-горе, че смята тия неща за клоунщина.
Аз лично ги възприемам като вид дипломация.
Въпросът е кой колко ги умее тия неща и на кого му се занимава.

Според мен бракът винаги има нужда от малко "мяу, мяу" и ходене на ръце.

# 46
  • Насред хаоса
Сотеее, ку знайш ква разлика правя само между мухарски, ръчен, въдичарски и друг риболов.  Laughing Ич не ги знам, ама съм виждала само кибици тук по реката. Даже и не клечат, ми седят прави - изпънали се кат статуята на свободата и не мръдват.  hahaha Ей това не мога да го разбера - да гази, да търси, иди-дойди. Ама да седи като пън там с пръчката в ръката, да се кандилка кат мисир на джибри под жегата и после да каже, че това му било хоби.  ooooh!

# 47
Сомбре,  Joy Тоз път аз се хиля сама над кафето.

# 48
  • Бургас
аа не. разлика между даване и клоунщина правя. първото е на принципа даваш-получаваш и двете ти идват отвътре и ги правиш с желание и без усилие. понякога се правят компромиси и от двете страни, но в границите на нормалното. би трябвало такива да са едни нормални отношения.
второто е да се опитваш съвсем съзнателно да манипулираш човека до себе си и да си имаш поведение, което е фалшиво само и само, за да стане на твоето или пък за да с опиташ да промениш нещо в другия, което си решил че не ти изнася. при едно такова поведение мисля, че негативи се натрупват и при двете страни и то големи. но пък има хора за които и това е нормално явно.

# 49
Сотеее, ку знайш ква разлика правя само между мухарски, ръчен, въдичарски и друг риболов.  Laughing Ич не ги знам, ама съм виждала само кибици тук по реката. Даже и не клечат, ми седят прави - изпънали се кат статуята на свободата и не мръдват.  hahaha Ей това не мога да го разбера - да гази, да търси, иди-дойди. Ама да седи като пън там с пръчката в ръката, да се кандилка кат мисир на джибри под жегата и после да каже, че това му било хоби.  ooooh!
Eй туй е мухарство Сомбре..... Hug

http://www.youtube.com/watch?v=_BpK4mZZTF8&feature=relmfu

Но и за жените е атрактивно така че гледайте..... Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=aJDjf8_6SYs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=z3xL7vgfAyg
http://www.youtube.com/watch?v=YwAUur-sUqM

Усетихте ли тръпката....щото при таквиз мадами целият настръхвам!!!!! tooth
Сега вече със сигурност авторката на темата ще има сериозни подозрения към хобито!!!!

# 50
Ами надявам се,че не се дава на жените.Поне ако ще прави нещо да го прави като хората. Joy

# 51
Ами надявам се,че не се дава на жените.Поне ако ще прави нещо да го прави като хората. Joy
Нема да се плашиш, веднъж стъпим ли у водата за нищо друго не мислим освем за кастинга и рибата!!!! Laughing

# 52
Убедена Laughing

# 53
А, риболова е хубаво хоби, ей довечера ще хапваме прясна рибка  Peace
Ловът също, поне нещо носи след като се върне  Laughing
Моторите са гадно хоби, само пари гълта  Mr. Green

# 54

Моторите са гадно хоби, само пари гълта  Mr. Green

Да бе да...там с кви неща може да се върнеш...лелееей Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Аз говоря от моя гледна точка, не от негова, тез неща дето ти ги споменаваш, мен не ме топлят  Joy
Иначе имам познат дето си купи мотор, който кара точно 200 метра до едно гъзарско кафе, спира го отпред за показ и цял ден кибичи в кафето на лов за ученички  Sick
Мъжът ми поне е наясно за кво се ползват моторите  Mr. Green

# 56
А НИЕ пускаме рибките обратно във водата Rolling EyesТакива били принципите на този вид риболов newsm78

# 57
Ха, не стига че ще го няма по цял ден, и ще харчи пари по хобито си, ми и вечеря с прясна риба няма да има, убивам го направо аз  Naughty

# 58
Ми аз затова пуснах темата  hahaha

# 59
А НИЕ пускаме рибките обратно във водата Rolling EyesТакива били принципите на този вид риболов newsm78
newsm10 newsm51 newsm20 smile3521
С това трябваше да започнеш......аз също връщам рибата обратно....и само да си се оплакала от мъжо!!!!!  Hug
И без това се нагледах на вандалщини по водоемите, смисъла на риболова не е да се наядеш, ако толкоз ти се яде риба в магазина има всякаква....смисъла е да си част от природата без да нарушаваш баланса, да се опиташ да си едно цяло с целия този живот който кипи във водата...писна ми да гледам как всичко се унищожава на всяка цена, да не говорим че са малко съвестните рибари, но уви все още се намират!!!!! Peace
Знаете ли как в съседните нам страни са превърнали риболова в доходен бизнес от който се изхранват цели селища....питам се защо и при нас да не стане...но нееее, при нас задължително трябва всичко да се изкорми и съсипе, като бреговете на реките се превръщат в бунища!!!! Twisted Evil
Знам че не е редно но ще си позволя да ви предоставя един репортаж на колеги от друг форум, поне малко да видите за какво иде реч!!!!! Peace

http://www.forums.akulata.com/viewtopic.php?t=6911&postdays= … r=asc&start=0

Ето за таквоз мечтая....сигурно няма да доживея да видя подобни картинки у нас колкото и да ми се ще!!!! newsm78
Съжалявам че се впуснах в излишна полемика, но за мен връщането на уловената риба си е просто задължително в нашите условия....старая се да науча и всяко дете което видя да лови, да пуска рибата, като подробно му обяснявам защо е нужно да го прави....поне едно да ме послуша, ще съм щастлив!!! Hug
Друг е въпроса че децата са отражение на родителите си, така че ги разбирам напълно защо не могат да проумеят факта че трябва да върнат рибата обратно!!!!
Съжалявам, поувлякох се, отдалечих се от замисъла на темата, но ми стана приятно някой да каже че улова се връща на природата!!!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт