Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 775
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
И .... Sunglassesне се интересувам от бракоразводни адвокати Joy.Твърде лесен вариант.

# 31
И .... Sunglassesне се интересувам от бракоразводни адвокати Joy.Твърде лесен вариант.

Мисуиш ли? Whistling Whistling Whistling

# 32
Абсолютно Simple Smile

# 33

Пали свещи и викай "амин" да ти не дойде до глави.. ooooh! ooooh! ooooh!

# 34
# 35
И моят мъж си пада рибар....не съм го спирала.Е,не е прекалявал.
Когато съм на кеф,ходя с него...той си лови рибата,аз си чета под дърветата.Ако му се занимава,пали скарата и печем месо...ако не,хапваме нещо друго.Децата обаче задължително са с него..... Mr. Green
Ако е искал да ходи сам,да не ги е палил по риболова.   Laughing

Но и той споделя моите хобита....ето сега го замъкнах на 4-дневен /21.05-24.05/ тортен семинар.   Mr. Green
Жените си правихме тортите,а мъжката част беше на "бирено-пържолен "семинар....   Grinning

# 36
Всеки човек има нужда от лично време. Така че всеки трябва да го получи. Simple Smile

# 37
""За нас е много важен факта, да се откъснем от жените си и постоянното им мърморене""-тук поработих върху себе си и сведох неблагоприятните условия от моя страна до минимум Simple Smile и пожънах едни мааааалки успехи.Отдавна  отказах  обвинителния тон,щото не носи полза,точно обратното.
Виждаш ли jenyyy че си стигнала до същността на проблема и сама можеш да си го решиш....пък и на нас ни трябва много малко за да сме доволни....кво толкоз, един риболов, голем праз!!!!  Laughing
Да ти кажа и ние се оттегчаваме постоянно да сме до вас, е има и компромиси, инак не става!!!!  Peace Peace
Но относно жените, на някои май хобито им е изключително в домашната среда, демек фикс идеята всичко да лъщи у дома, да готви си е цял мит, не хоби ами култ, особено тук във форума....дано не ме налетят само че лошо ще ми стане!!!! Joy
Има и други подробности но да не навлизам в дълбоките води на женските хобита и пороци....пък ние кво отдали сме се на един риболов и толкоз....това не означава че не ви оценяваме усилията за дома и децата....ако се вгледаш по добре в себе си, сигурно и ти имаш пороци и трески за дялане!!!! Peace

# 38
Както ние приемаме вашите хобита, и вие ще приемате нашите. Ще полъскаш с жената и готово. 

# 39
Както ние приемаме вашите хобита, и вие ще приемате нашите. Ще полъскаш с жената и готово. 
Та имаме ли друг избор  Mr. Green....само че не лъскаме като вас, та затова моята гледа да ме разкара за да не преча...пък аз не обичам да ми се повтаря и бързо се взимам в ръце!!!! Laughing
Та Трещи, дай да си спестим и вашите капризи и прищевки, че сигурно 50 страници ще са ни малко да ги опишем!!!!  Peace  Joy

# 40
Ебаси хобито - да лъскаме тенджури...Как ли пък не...Таквиз лели се изтъркват по-скоро от фалшив тефлон бе Stop Stop Stop

# 41
А да клечиш цял ден над една пръчка? Или да гледаш как 22 идиоти търчат напред назад.

# 42
А да клечиш цял ден над една пръчка? Или да гледаш как 22 идиоти търчат напред назад.

Повярвай ми нещата са далеч по-интересни от това повърхностно виждане...Ама айде да не ви отваряме очите без време и нужда. Stop

# 43
  • Насред хаоса
Joy Joy Joy Ох, с глас се хиля по нощите. Само кат си представя гледката.  hahaha Някога и мен кат ме водеше баща ми за риба, все съм се чудела как може да седи с часове така. Че и ми се караше, ако почна да говоря силно - плашела съм му рибата.  Laughing Не че иначе хващаше нещо.  Mr. Green

# 44
Joy Joy Joy Ох, с глас се хиля по нощите. Само кат си представя гледката.  hahaha Някога и мен кат ме водеше баща ми за риба, все съм се чудела как може да седи с часове така. Че и ми се караше, ако почна да говоря силно - плашела съм му рибата.  Laughing Не че иначе хващаше нещо.  Mr. Green
Изплескахте ме по болната тема затова сега ще ви светна малко по въпроса!!!! Laughing
Първо....Трещи, много важно е кой мач ще се гледа, представи си Барселона - Ман. Юнайтед.....ако се наложи ще се изнеса от вкъщи но не бих го пропуснал за нищо, пък ако ще и най тъпия идиот да ме наричат!!!!

Второ..... Сомбрее и Трещи....има най различни методи на риболов....най тъпият е да клечиш и да се блещиш цял ден вперил поглед в плувката, пенсионерска работа му казвам!!!! Laughing
Лично се занимавам с мухарския....демек оборудван с гащеризон за газене, на излет в търсене на рибата обикновенно изминавам по 10- на километра, така си намирам местата дето предпочита рибата, да не говоря че постоянното движение ме среща с колеги, с красоти дарени от природата, разнообразието и екшъна са друга тема и разбира се с действителността на ограниченият ни и проЗД народец, дето без свян си мета хладилника, телевизора и дюшеците директно у реката....но както каза Дев, колкото и да ви обясняваме едва ли ще ни разберете....но хобито дали риболов или футбол или квото ще да е, за мен поне си е част от живота и не бива да се ограничава по никакъв начин, разбира се стига да не пречи и застрашава живота на близките, щото и такива познавам!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт