Въпрос за мъжкото свободно време и хобито

• 12 775
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
а пък аз не мога да разбера защо с мъжете трябва да се отнасяме като с някакви олигофрени - да им прилагаме номера, да ги тласкаме нанякъде си... Rolling Eyes все пак имаме възрастни хора насреща си, не животинки за дресиране или деца за възпитание. честно казано ако някой ми прилага подобна тактика нарочно ще правя напук. би ми било супер обидно  Crossing Arms

# 16

Цитат
а пък аз не мога да разбера защо с мъжете трябва да се отнасяме като с някакви олигофрени - да им прилагаме номера, да ги тласкаме нанякъде си...  все пак имаме възрастни хора насреща си, не животинки за дресиране или деца за възпитание. честно казано ако някой ми прилага подобна тактика нарочно ще правя напук. би ми било супер обидно 
Ще правиш напук ако се усетиш... Никой не смята, че мъжете са олигофрени. Просто, както казва Девиатор са лесни, но трябва да знаеш как да ги подхванеш.
И няма нужда да е показно. Леко и полека. Стига да ти се занимава.
Освен секса, мъжете обичат да им се умилкваш, да се признаваш за виновна и да ги признаваш за велики))) Но е толкова досадно понякога...

# 17
  • Насред хаоса

9.Сотето да не фишерман/ка или консултатнт Joy?Информация от източника?

Сотето е най-видният рибар у форума.  Flutter
Нооо аз съм от разведен и не съм представителна извадка,нищо че в съдебното решение пишеше че хобитата ми били брачно провинение и треало да си седя у нас...Е как ли пък не...хахахах Joy baby_neutral baby_neutral
Joy Joy Joy Стига бе, Дев! Тва верно ли е?  Shocked

# 18
9.Сотето да не фишерман/ка или консултатнт Joy?Информация от източника?
Ей мЪ на!!!!   bouquet
Не, уважаема jenyyy, не съм консултант!!!!! Peace
Първо, по никакъв начин недей да тормозиш мъжо заради хобито, риболова е свещен за нас!!!!!! Crossing Arms
Изказах се....понеже и аз страдам от тази хронична и свещенна болест, наречена риболов, та да споделя....жената от 20 години се бори да ме излекува, но симптомите се засилват все повече и повече....накрая миряса!!!!! tooth
За нас е много важен факта, да се откъснем от жените си и постоянното им мърморене....все пак трябва да си заредим батериите, а по готино от шляпане по гьоловете няма, демек най готиният и приятен звук е именно пляскането на уловената риба, обаче аз я възнаграждавам като я пускам да си плува на воля, именно и само защото се е научила да мълчи, качество което ви липсва в повечето случаи!!!!!  Hug
Относно неделните сбирки през зимата с колегите....голяма грешка е да не се ходи на таквиз, обикновенно у дома стават семейни драми като извадя менгемето и се развърчи козина, перушина и конци, ама с колегите на муховръзите и акъл има кой да ни даде освен да ни се карат само, пък и децата гледам че си водят в което даже и ви облекчават!!!!  Laughing
И да не се увличам повече че станах банален, последно ще кажа че приучих жената да идва с мен, не и е много приятно знам го, но пък и тя разбра че любовта ми към нея е точно поради факта, че вече не се опитва да ме спира, дори спря и да ме пита, но пък почна да ме подкрепя, защото знае че мога да подгоня и русалките....а такива повярвай ми напоследък не липсват!!!!  Peace
Ще допълвам!!!! Hug

# 19
Moят мъж искаше да става ловец. Казах му - добре, но има едно условие. То е: колкото пари и време харчиш за твоето хоби, да ми се предоставят и на мен за моето хоби (ходене по магазини, почивки и т.н. женски неща).
Ами не стана ловец. Засега Mr. Green
Аааааа и тва е голям кур и голема грешка...така ебем ти хобито - излиза ти двойно...и не е тва начина..Щото почва черната каса...така един мач в Ротердам за пред официоза ми излезе 80 евро, а реалностите беха с една нула отзад...Така че не е гот двойно да си плащаш за личният кеф...Не си и длъжен Stop Stop Stop
Така е. Но щом ще харчи пари и време за себе си, ще е далеч от семейството си, искам и аз свое време и хоби, гълтащо доста пари. Хобито на единия не трябва да пречи на семейството.

# 20
  • Бургас

Цитат
а пък аз не мога да разбера защо с мъжете трябва да се отнасяме като с някакви олигофрени - да им прилагаме номера, да ги тласкаме нанякъде си...  все пак имаме възрастни хора насреща си, не животинки за дресиране или деца за възпитание. честно казано ако някой ми прилага подобна тактика нарочно ще правя напук. би ми било супер обидно 
Ще правиш напук ако се усетиш... Никой не смята, че мъжете са олигофрени. Просто, както казва Девиатор са лесни, но трябва да знаеш как да ги подхванеш.
И няма нужда да е показно. Леко и полека. Стига да ти се занимава.
Освен секса, мъжете обичат да им се умилкваш, да се признаваш за виновна и да ги признаваш за велики))) Но е толкова досадно понякога...
#Shocked как пък не ще се правя на клоун. пък за вината няма да коментирам  Stop 

# 21
Така е. Но щом ще харчи пари и време за себе си, ще е далеч от семейството си, искам и аз свое време и хоби, гълтащо доста пари. Хобито на единия не трябва да пречи на семейството.

Искай...ама си ги избачквай. Мене никой не дава кинти да си занеса гз до поредната паланка и да вършея както само аз си знам така че.... Stop

Цитат
Нооо аз съм от разведен и не съм представителна извадка,нищо че в съдебното решение пишеше че хобитата ми били брачно провинение и треало да си седя у нас...Е как ли пък не...хахахах   
   Стига бе, Дев! Тва верно ли е? 

Съвсем верно е...Което ми напомня че от 100 години се каня да снимам тая част от съдебното решение, да го сложа в рамка и да го закача на видно място в помещението където се събираме с другите от Бригадата. Да видат кво е и да мислят дали ще се женят...Иначе то култа започна начално - получавам призовка и искова молба където пише, цитирам "Обвиняемият редовно си купува купува билети за мачове и концерти в чужбина"...И толко...ама дали ходи, кво прай...нема братче - провинение - купува си. Joy Joy Joy И куп такива идиотии Party Party Party

Цитат
Честно да ти кажа, Девиатор, омръзнало ми е да правя "мяу, мяу", да гледам как да го подхвана, да го подгъна, че да му изгладя нежно ръбовете. То туй мъжете понякога сте капризни като принцесата и граховото зърно - няма как да ни се занимава постоянн

Аа нема такъв филм.... Stop Щом искате и към вас да се подхожда така, да ви ходим на ръце само и само да се почувствате специални и да ни дадете тва дето искаме, ще се научите да правите същото... bowuu

# 22
Точно умилкванията най ме притесняват....дали ще е заради плеснатата кола на паркинга, или заради зле направената инвестиция в мола....но няма спор знаете как да постигате своето на всяка цена!!!! Laughing
Да ви кажа пък какъв съм и карък....днес си харесах една въдичка и то на невероятна цена, реших да не казвам на жената за придобивката....тъкмо излизам от магазина и жената върви точно срещу мене  newsm78......нямаше къда да ида  Embarassed признах си, но пък ще ми излезе златна тази придобивка....ми кво да направя, хобито си има цена дето се налага да плащам.....но пък насладата от риболова е безценна!!!! Peace  Joy

# 23

Искай...ама си ги избачквай. Мене никой не дава кинти да си занеса гз до поредната паланка и да вършея както само аз си знам така че.... Stop

Избачквам си ги. Ние не сме случая жената взима 500, мъжът 5 000. И семейните пари са общи. Просто няма такъв филм да се ощетява времево и финансово цялото семейство, заради хобито на единия. Баланс трябва да има, за да са доволни всички.

# 24
Хубаво че ходи за риба а не играе комар примерно. Един комшия дотам се беше докарал, че си заложи вилата преди две години. Да не споменавам и други, също толкова "приятни" хобита. Тогава ще видиш къде расте лимонтузото...

# 25
Хубуу де, на вас жените не ви ли е по-приятно да ви изманипулират с нещо, отколкото да каже Млък. Отивам за риба и толкоз!  А мачовете в чужбина са особено лесни - той да си ходи на мач, аз по магазините.

# 26
Хубаво че ходи за риба а не играе комар примерно. Един комшия дотам се беше докарал, че си заложи вилата преди две години. Да не споменавам и други, също толкова "приятни" хобита. Тогава ще видиш къде расте лимонтузото...
E, защо трябва да се сравняваме с някой, който е по-зле от нас, че да се почувстваме по-добре?
А един комшия не само, че няма хобита, изкарва 10 бона на месец, жена му работи почасово за удоволствие, той гледа децата сам в събота, за да ходи тя на йога и курс по рисуване...
Схвана ли ми мисълта? Laughing

# 27
Схванах я трудно! Ама все пак трябва да ценим това което имаме, щото ако го загубим... Исках да кажа че има "хобита" дето могат да те докарат почти до въжето, а риболова далеч не е от тях така че не лошо да се погледне на нещата и от този ъгъл.

# 28
E, защо трябва да се сравняваме с някой, който е по-зле от нас, че да се почувстваме по-добре?
А един комшия не само, че няма хобита, изкарва 10 бона на месец, жена му работи почасово за удоволствие, той гледа децата сам в събота, за да ходи тя на йога и курс по рисуване...
Схвана ли ми мисълта? Laughing

Eх, да му еба майката....Очите ви все "в палатката на чехите"... ooooh! ooooh! ooooh!

Цитат
А мачовете в чужбина са особено лесни - той да си ходи на мач, аз по магазините.

Може..ако Той е некой чичка тип "кюспе-турист"...При мене тоя сценарий няма как да стане,щото ние сме по по-екстремното прекарване с всички "екстри" Whistling Whistling Whistling Party Party Party Party

# 29
""За нас е много важен факта, да се откъснем от жените си и постоянното им мърморене""-тук поработих върху себе си и сведох неблагоприятните условия от моя страна до минимум Simple Smile и пожънах едни мааааалки успехи.Отдавна  отказах  обвинителния тон,щото не носи полза,точно обратното.Описанието ми бе по- образно  Laughing и мааааалко преувеличих нещата,защото в момента все пак аз съм в мааааалко обидена роля Rolling EyesА и семейните отношения не могат да са толкова прости,разбира се.Да му завиждам,че се забавлява... newsm78...не ми се вярва,преди всичко го  Heart Eyes и искам да е до мен.Правя си извод,че по-скоро има нужда от подкрепа и разбиране,пък след това ще дойде ред на доизглаждане на семейните отношения.С колко търпение да се въоръжа? Rolling EyesИ да добавя,че невинаги сме били така.Имаше времена,когато ходехме заедно на мач,на концерт,на кино,заедно създадохме дом,с моя помощ отказа едни навици,с негова преодолях една трудност.Но да не занимавам с проблеми StopУниверсална рецепта няма,явно Peace

Общи условия

Активация на акаунт