Тема Незабравима 201

• 31 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Интересно по кого ли гърми Еда? Thinking Явно не е по Бату, щото Арас го е приклещил яко някъде! thumbsup Кой ли толкова я вбеси, че забрави всичко и натисна спусъка? Thinking
 В първия сезон го направи веднъж- стреля по Феяз, принудена от Бату и мислейки си че така ще спаси живота на Ямур, а сега...по кого ли, защо ли?... newsm78
Честно казано, не ми се вярва да стреля по Мелда, Naughty виж обратното по мога да го повярвам- Мелда да стреля по Еда! Crossing Arms Тогава?... newsm78

# 661
Добър вечер, дами...

Днес необичайно са ни изненадали с фрагмент, който вие сте разкостили подобаващо...
Единственото, което не успях да навържа с действията е стрелбата на Еда. Която за мен е поредният сън.
.............
На свой ред искам само да поздравя Дани, Рози и Езел за прекрасните стихове... newsm51 newsm51 newsm51

# 662
# 663
# 664
Признавам си, тази снимка ме зашемети, излъчва скрита еротика. newsm09 oops

И аз така чувствам тази снимка. Страхотен е и много интелигентен сексапил.

# 665
  • София
Привет и от мен  Hug Видях че Мокси е постнала снимки от съня,аз ви предлагам пълния превод

Х-Еда,къде ми са копчетата за ръкавелите?
Е-как съм?
Х-великолепна.
Е-какво има?Защо смени физиономията?Нали одобри,сега какво?
Х-точно обратното,много добре изглежда.Не искам да те вижда никой така.Смени роклята.
Е-не говори глупости.Освен това къде отиваме?
Х-на място,което обичаме
Е-тогава,хайде бързо
Х-отказах се,според мен трябва да останем.
Е-не Харун Арсланлъ,ще отидем на вечеря.Много съм гладна.
Х-Не мога да намеря копчетата за ръкавелите.
Е-Харун в това чекмедже са.
Х-това оръжие какво е?
Е-Страхувам се че онзи мъж ще се появи,на теб,на Ямур да навреди.
Х-в този дом не искам оръжие Еда
Е-но Харун
Х-дори няма да обсъждаме това.(звъни се) Аз ще видя ти остани тук
Е-не,не отивай.Този път не отивай.Послушай ме и остани тук.
Х-остави ме Еда.
Е-няма да те оставя
Х-Нищо няма да се случи,ще се върна.Изчакай ме тук.
(изстрел)
Е-Харууууун,Харууннннн,къде си?Харуууун

# 666
Здравейте ! Може ли превод на това ако не сте изморени ?

Arkadşlar bu mesajı bulabildiğinzi her yere iletirseniz sevinirim. Dizideki düğün organizayonuyla hiçbir alakam yoktur. Oraya davet edilecek fanlar da hiçbir alakam yoktur. Hatta o düğünde olmayacağım bile. Gelecek hafta itibarıyla senaryoları bitirip tatile çıkacağım. Bu nedenledir ki orada burada hakkımda yazılan on...a buna ayırımcılık yapıyor saçmalığı da külliyen YALANDIR!!!!! TEKRAR EDİYORUM DÜĞÜN ORGANİZAYONUYLA ALAKAM YOKTUR, ORADA BULUNMAYACAĞIM BİLE!!!!! ( BU YAZI UNUTULMAZ DİZİSİNİN SENARİSTİNE AİTTİR KENDİSİ BİZZAT HER YERE PAYLAŞILMASINI İSTEDİ )

# 667
Рекси, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 668
Само аз ли забелязвам,че Каламитси я няма от доста време  Laughing Laughing

Аз също забелязвам, че я няма, чакам да се появи.
Винаги я чета с удоволствие ! Отсъствието й от форума е видимо.
На   мен също ми липсва и бих я призовала да се върне при нас.

# 669
  • Русе
Ей, да не му се наложи на 4овек да ви остави за малко! smile3555
Дани е запалила автомати4ната писалка и поставя рекорд - 4 стих4ета!Браво, мила!Невероятен творец си , с превъзходно 4увство за хумор и елегантен стил! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74

Фрагмента е интересен, ще има динамика , слава Богу! Но нали ни обещаха в 86-ти ,4е ще има празник, когато Харун се появи?! newsm78 Ама йок! Харун се появява, а Яамур избяга - сега ще падне едно търсене...?! smile3506

# 670
  • Русе
Рекси, благодаря за превода на съня! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 671
  • Русе

Харун си спи упоен, а Мелда разглежда халката му.

Беб4еееееееее!

Кой твърди, 4е Арас не е джентълмен?Той държи Бату, а Еда го шамаросва!

Ами сега - кой кого?!

Това малкото направо им разкатава фамилиите! hahaha hahaha hahaha

# 672
Рекси, благодаря за превода на съня! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

+1

# 673
Привет и от мен  Hug Видях че Мокси е постнала снимки от съня,аз ви предлагам пълния превод

Х-Еда,къде ми са копчетата за ръкавелите?
Е-как съм?
Х-великолепна.
Е-какво има?Защо смени физиономията?Нали одобри,сега какво?
Х-точно обратното,много добре изглежда.Не искам да те вижда никой така.Смени роклята.
Е-не говори глупости.Освен това къде отиваме?
Х-на място,което обичаме
Е-тогава,хайде бързо
Х-отказах се,според мен трябва да останем.
Е-не Харун Арсланлъ,ще отидем на вечеря.Много съм гладна.
Х-Не мога да намеря копчетата за ръкавелите.
Е-Харун в това чекмедже са.
Х-това оръжие какво е?
Е-Страхувам се че онзи мъж ще се появи,на теб,на Ямур да навреди.
Х-в този дом не искам оръжие Еда
Е-но Харун
Х-дори няма да обсъждаме това.(звъни се) Аз ще видя ти остани тук
Е-не,не отивай.Този път не отивай.Послушай ме и остани тук.
Х-остави ме Еда.
Е-няма да те оставя
Х-Нищо няма да се случи,ще се върна.Изчакай ме тук.
(изстрел)
Е-Харууууун,Харууннннн,къде си?Харуууун

БЛагодаря ти за превода.... newsm51 newsm51 newsm51
Добре, че от време на време някой сънува, за да върнем романтиката, която липсва на този етап..

# 674
Привет мили мой незабравимки . Hug Heart Eyes

Езел,Бганьо ,Дани ,Розичке  поздравления за днешните ви  стихчета   smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

Мокси както винаги прекрасни оформления на незабравимите стихчета на нашите таланти. txtloves lovekiss lovekiss lovekiss

Ради безкрайни  благодарности за фрагмента  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart но защо ли ми се струва ,че и тази така чакана 86 серия ние пак няма да сме доволни от сценаристките решения . Thinking Да си призная честно бях убедена ,че днес ще пуснат фрагмент .Имах някакво предчувствие с риск да ми се смеете . Hug И определено не съм доволна от това което ми показват . ooooh!

Тарабас Честит Празник !!!  party006 Да ти е жива и здрава дъщерята .Сега абитуренка после студентка и накрая абсулвентка .Много много да ви радва и да бъде вашата гордост. newsm51
С пожелание за много късмет и успех в живота . lovekiss lovekiss lovekiss

Госпожице Яваш за вас  newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт