Тема Незабравима 201

• 31 781
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Добър ден, приятели...
С пожелание за приятен, релаксиращ уикенд!

# 707
# 708
E от този прфюм бих си купила веднага.Мокси прекрасни оформление  на страхотното стихче на Дани   love001 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 709
Дали няма да ни изненадат с някой снимчици или резюме? Thinking

# 710
+1 newsm51 newsm51 newsm51

Дано този път Еда съобщи в по-нормална обстановка хубавата новина...Въпреки, че като гледам ще има издирване на малката Ямур, и отново стресови ситуации...

# 711
Дали няма да ни изненадат с някой снимчици или резюме? Thinking
Най-вероятно утре вечер..

# 712
Добър ден  wavey

Много сладко гифче...милата Еда кога ще изкара една бременност както си му е реда:гледана като писано яйце,без проблеми и стрес
Мокси чудесно оформление...еххх парфюм мечта  Heart Eyes
Желая ви хубав ден!
И нещо за разхлаждане  Wink

# 713
Токущо изгледах отново съня на Еда .Пистолета от чекмеджето на което наблегнаха  в съня ,след то ва позвъняването на вратата и Харун който слезе да отвори но след това не отговори на вика на Еда ми се струва ,че всъщност е подсказка за следващо действие,т.е  за изстрела на Еда.Дали няма Харун прибирайки се без да се е обадил и да го очакват  и позвънявайки на вратата да бъде прострелян от Еда която си мисли,че е някой друг /Бату или Мелда/.Само не ме нападайте  newsm43 newsm43 просто предположение защото свързвам в съня : Thinkingпистолета-позвъняването и Харун който не отговаря на Еда.

# 714

Блгодаря за фрагмента и сполучливите стихове и на новата поетеса Езел.
Този път фрагмента е действен. Най-после Еда стреля по някого - най-вероятно по Мелда или Бату.Прави впечатление, че проблемите ги решават със стрелба, а не много преди това да избягнат ситуациите, макар и да знаят за съществуването им и как да ги разрешат много по-безопасно.
Жалко, че почти целия сезон като , че ли е направен само, за да си вземат хонорарите работещите по филма. Въобще не ме задоволява хубав финал за 10 минути. И какво като е хубав?
Свършва.

# 715
За мен този сън беше като някаква подсказка,че Еда има пистолет  hahaha
Не мисля,че ще стреля по Харун,Дори...По скоро изстрели на отчаяние,или Бату(някъде около него)Все пак е със сакото от болницата.
Според мен Арас хваща Бату,държи го там вързан...може да е дал на Еда да го изтезава...кой знае  hahaha Стрелбата ще е в началото-до средата на епизода...после ще гледаме някякъв скок,от 1 седмица може би,във времето...симптомите на Еда и опитите на Харун да се измъкне от Мелда.
А и другото,което ми се върти в главата е,че Еда може и да гръмне Бату,а Арас да го прикрие  Thinking И разбира се най-вероятното:това е просто сън  Laughing

# 716

Блгодаря за фрагмента и сполучливите стихове и на новата поетеса Езел.
Този път фрагмента е действен. Най-после Еда стреля по някого - най-вероятно по Мелда или Бату.Прави впечатление, че проблемите ги решават със стрелба, а не много преди това да избягнат ситуациите, макар и да знаят за съществуването им и как да ги разрешат много по-безопасно.
Жалко, че почти целия сезон като , че ли е направен само, за да си вземат хонорарите работещите по филма. Въобще не ме задоволява хубав финал за 10 минути. И какво като е хубав?
Свършва.

Ох, добре все пак , че свършва !
Мъчителен филм, толкова серии една невъзможна любов, унищожавана от предразсъдъци, отмъщения... Накрая за 10 минути ще претупат всичко наистина , аз поне ще си отдъхна, че най-сетне е свършил филма.
Никак не ми харесва новия фрагмент. Тия прахчета в храната на Харун, вериги, зверски погледи на Мелда, сълзите на Ямур и бягството, стрелбата на Еда, нищо добро не носят като чувство, усещане по време на филма. Напротив - прилича на психотрилър,  който може и да не ства за гледане, както стана с последната серия. Такава творческа немощ на сценаристите, добре, че филма го спасяват актьорите. На мен много ми харесва и играта на Тюркян.

# 717
Розовка, За Берен Саат - да, знам за филма с Моника Белучи. Гледах дори клип с изказване на режисьора на филма за Берен Саат. Истинско чудо е тази жена !
Дано само нашите закупят филма "Каква е вината на Фатмагюл?",  а и следващия.
Заслужено е най-скъпо платената турска актриса.  Peace
А и как пее само. Предполагам в една от сериите на Фатмагюл , тя самата изпълнява песента / все пак не съм сигурна, ангелски глас има /.

Извинявайте за спама. Няма повече. Знам, че тук е форум за Незабравима.

Дано по-скоро дадат и друг фрагмент, дано има и нещо различно от показаното.
Пропуснах Керем с Ферда и при тях отново драма, сякаш закачалката не стигаше.
И никакви ги няма Арсланлъ. Целият втори сезон с проблемите на Гюлер.

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт