Тема Незабравима 201

• 31 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Арас не може да преживее че баща му е искал да се откаже от него и каза че не може да играе роля да не го убеждават.Назан му каза-сега си ядосан,но помисли

# 151
Ох единият плаче другият и той  Cry Cry Cry как да не ти стане жал  Cry Cry Cry

Арасчо,и той дневник писал,горката душа!
Не Арас а баща му е писал дневника

Пардон,извинявам се,който не разбира езика,не трябва да бърза с изказванията!

# 152
  • Варна
Бату без да иска ще направи добро на Еда.
Той Бату няколко добрини направи на Еда без да иска- отвори очите на Харун за истинските му чувства към нея, намери на Еда чудесна работа и я свърза с леля Живка, която съвсем се загуби в последно време, ето сега й донесе и най-голямата радост- че Харун е жив!

# 153
Еее....ядосах се на Ашълката и Ниса . Naughty Бурак пак менти Ашълката явно Ниса не е доволна от това но пък какво спокойствие .Уж смятат брат йм за умрял пък те усмивки си раздават .Що не се разтичат малко да проверят дали това е истина . ooooh! ooooh! ooooh! Само закуската им липсва. ooooh!

# 154
  • София
Мелда говореше на Харун-разказваше цялата история,как преди бил нейн,но срешнал еда,как тя е излъгала че е бременна,за да го задържи,оженили са се но тя е стояла в къши я той все след еда е тичал.Каза ти беше мой,ако не беше еда имахме шанс-може би,може би.
Ниса каза на Бурак че като го няма брат й тя ще му попречи да ходи в холдинга

# 155
Много слаба серия... ooooh!

# 156
Мелда говореше на Харун-разказваше цялата история,как преди бил нейн,но срешнал еда,как тя е излъгала че е бременна,за да го задържи,оженили са се но тя е стояла в къши я той все след еда е тичал.Каза ти беше мой,ако не беше еда имахме шанс-може би,може би.
Ниса каза на Бурак че като го няма брат й тя ще му попречи да ходи в холдинга
А дано Харун е чул за бременноста на аблата  Praynig Praynig Praynig

# 157
С какво презрение Харун гледа Мелда. Изпълни ми душата.

# 158
Няма такова чудовище като Мелда. Как може да го измъчва така?

# 159
  • София
Харун как изсъска на Мелда дай ми телефона,после искаше и в полицията да се обадят,но тя не даде вика му луд ли си да не искаш Бату да те намери.Харун и каза не искам нищо от теб

# 160
Е, Арас, като умен мъж трябва да се оттегли безвъзвратно от Еда - като вижда колко е щастлива при разговора си с Харун!

# 161
Най-хубавото от серията беше този разтърсващ телефонен разговор!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
С какво презрение Харун гледа Мелда. Изпълни ми душата.
newsm10

# 163
  • София
1 седмица по-късно,лелелллл Мелда е съсъ същите дрехи   
Най-сетне сладурчетата  се намериха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Арас каза на Еда да не отива,защото бату може би е отвън,следи ги и така ще застраши харун,да помисли за него,но тя каза не ме интересува искам да съм до него

# 164
  • София
BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dianaKA, didi 69, dorital, foksi, haha_pm, ina67, ioji, IR65, Isis, ivva, ljufis, Madlen_88, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mikora, mipsy., moni97, nadejda 76, ndimitrova, nezabravimka, onii, rumina, samoti, sonq2612, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, Златна рибка (+ 8 Скрит/и) и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

четвърта пауза

Общи условия

Активация на акаунт