Тема Незабравима 201

• 31 899
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
И как ни оставиха на финала: Еда пак ще припада, вместо да търчи да пита някой знае ли в тая болница къде Менделинка го разнася Харун като куцо пиле -домат; ония двамата в асансьора като петлета един срещу друг, ама а дано спре тока, та Арас да има повечко време да убеди Бату да се кротне bash bash bash bash и като капак финална сцена - Меца гушнала упоения Харун в леглото!  smile3555 Гетер артък, бееееееее!   comp03

Бобо  благодарности ,че ми оправи настроението ,че доста съм подпалила  tantrum tantrum tantrum hahaha hahaha hahaha

# 226
  • Варна
Компания Незабравима , аз се оттеглям, приятни дебати , а на останалите лека и спокойна вечер

# 227
  • София
Ох само каква самодоволна усмивчица извади аблата . smile3515Край притисна го на леглото . smile3514 smile3511 smile3514 smile3511
Кога друг път ще и се отдаде такава възможност  hahaha hahaha hahaha hahaha
Жената цели 6-7 години чака тоя миг- да се озове в едно легло с Харун!  smile3516 Да видим какво ще направи сега! newsm78
Как какво - ще го върже, да не бяга, че иначе нашичкия ще драсне с 300

# 228
  • София
Лека нощ на лягащите!  Hug

# 229
Лека нощ дами и господа! smile3524
Поне ме разсмяхте! Laughing

# 230
Луда работа, до кога, останаха има няма 4 серии, а тепърва вкарват нови герои. Майката на Арасчо чий го дири на хоризанта? Все пак Арас до тука излезе пич, до края незнам. Сега в асансьора му се удаде възможност, която как ще ползва не знаем, дали сценаристите знаят?

# 231
лека и спокойна нощ и от мен ,момичета Hug

# 232
Много лош имидж на полицията - Бату е неуловим. А то и никой от от тях не го търси.
На фона на преследванията от Бату - сценаристите можеха да сътворят крими-сюжет: преследване на Бату.

# 233
Компания Незабравима , аз се оттеглям, приятни дебати , а на останалите лека и спокойна вечер

Кесарче,лека нощ,това май е най-умното-да си легнем!Дебати на тази серия-???!!!
Само ме заинтригуваха тези вериги,дето ги споменавате.....

# 234
С риск да ме линчувате но немога да го премълча прекрасен 1 сезон -магия ще остане завинаги незабравим . Hug 2 сезон 100% незабравим но от страна на безумици и гафове е те с това ще остане незабравим .  Naughty

# 235
С риск да ме линчувате но немога да го премълча прекрасен 1 сезон -магия ще остане завинаги незабравим . Hug 2 сезон 100% незабравим но от страна на безумици и гафове е те с това ще остане незабравим .  Naughty
+1

# 236
Май и аз отивам да пробвам "спалничката" от стихчето, пък и удобни smile3524 smile3524 smile3524съм си избрала

# 237
  • София

Кесарче,лека нощ,това май е най-умното-да си легнем!Дебати на тази серия-???!!!
Само ме заинтригуваха тези вериги,дето ги споменавате.....
Ето слънце,гледай три синджира роби  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.175883779131554.58568.168465053206760

# 238
Кесара ,Ирка лека нощ момичета . Hug И да сънувате нещо хубаво не Къдравелко щото в последно време той е главният герой във филма . ooooh!

# 239
Много лош имидж на полицията - Бату е неуловим. А то и никой от от тях не го търси.
На фона на преследванията от Бату - сценаристите можеха да сътворят крими-сюжет: преследване на Бату.

Е то филмът вече отдавна се е превърнал в преследването на Бату-ама и това не е интересно-все той най-хитър и най-неуловим!Поне малко интрига да имаше....

Общи условия

Активация на акаунт