Тема Незабравима 201

• 31 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Много лош имидж на полицията - Бату е неуловим. А то и никой от от тях не го търси.
На фона на преследванията от Бату - сценаристите можеха да сътворят крими-сюжет: преследване на Бату.

Е то филмът вече отдавна се е превърнал в преследването на Бату-ама и това не е интересно-все той най-хитър и най-неуловим!Поне малко интрига да имаше....
Ааа, вече не, Мелдинка го вари с дни, с какъвто се събереш такъв ставаш, че и по-добър

# 241
Лека нощ на лягащите и от мен Hug
Сега ще гледаме явно локум до 29 Юни и накрая двадесетина минути радост за изстрадалите ни души ooooh!
Много хубав момент,когато Харун се обади на Еда Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТакива моменти искам да гледам и няма да гъкна дори Crossing Arms

# 242
  • София
Такааааааааа, както обикновено да обобщим:
Епизод - слаб, за кой ли път; Angry
Сценаристи - за разстрел #Sniper
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

# 243
Рекси,благодаря за преводите и поясненията .  bouquet  bouquet
Серията беше направо комична.Е толкова гафове и недомислици накуп не бях гледала.Много ми е интересно какъв ли ще е рейтинга след тази серия?Дано най-после да разберат,че и 1000 режисьори да сменят докато не сменят сценаристите  няма полза.
На Мелда  явно девиза и е"с нахалство към прогрес".Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.Гониш го,пъдиш го ,а то ЙОК няма да си ходя.

# 244
Компания Незабравима , аз се оттеглям, приятни дебати , а на останалите лека и спокойна вечер

Кесарче,лека нощ,това май е най-умното-да си легнем!Дебати на тази серия-???!!!
Само ме заинтригуваха тези вериги,дето ги споменавате.....
Ето слънце,гледай три синджира роби  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.175883779131554.58568.168465053206760

Рекси в тези снимчици аблата я има полегнала и от лявата му страна . Thinking Сигурно и е изтръпнала я ръката я ногата  hahaha hahaha hahaha позата и нещо неудобна та само се понамества та не земе да изпадне от леглото пък да видим ние смях . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 245
Рекси, благодаря за безценните преводи!

# 246
Компания Незабравима , аз се оттеглям, приятни дебати , а на останалите лека и спокойна вечер

Кесарче,лека нощ,това май е най-умното-да си легнем!Дебати на тази серия-???!!!
Само ме заинтригуваха тези вериги,дето ги споменавате.....
Ето слънце,гледай три синджира роби  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.175883779131554.58568.168465053206760

Вай,вай,да вярвам ли на очите си-таз девойка,дето я наричате с нежното име Менделинка ,ли го е осинджирила Харунски-?!
Слънчогледка с името Яваш,трябва да вземете мерки срещу това издевателство!

# 247
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy

# 248
Лека нощ на лягащите!  Hug
Лека и от мене newsm46 и безкрайни благодарности на Рекси за превода  в ефир omm omm omm Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart!

# 249
  • Варна
Май тая вечер си лягаме бая разочаровани... Sad  Crossing Arms Дори и аз, дето все търся да намеря нещо положително... Thinking
Ама пък вчера добре се позабавлявахме с тия стихчета и интересни коментари! Grinning Това ще ни остане! thumbsup
Лека нощ сега!  bye
 А пък аз си чакам фрагмана вече... smile3539 smile3555 Непоправима съм! Peace

# 250
  • София
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

# 251
На мен ми стана интересно как инспектора намери Еда на кея и то точно когато Бату се оттегли в колата?Бату стоеше пред тях и я следеше,ами инспектора?Ако и той я е следил невиждали Бату?Дали е отново гаф или ще излезе,че полицията е следила също Еда за да стигне до Бату? newsm78

# 252
  • София
Много лош имидж на полицията - Бату е неуловим. А то и никой от от тях не го търси.
На фона на преследванията от Бату - сценаристите можеха да сътворят крими-сюжет: преследване на Бату.
То вече откровено ме избива на смях / това дали не е явен симптом  newsm78/ - нема такъв абсурд - значи Едичка се разкарва само по нощите по Босфора с пистолет в чантата, после дойде Бату да й плаче на рамото, че Меца е пак при Харун, Еда се тръшна да реве, че й стана мъчно за Бату, вместо да го свитне там на място, Бату си тръгна спокойно и бавно, все едно, че нямаше насочен пистолет към него... и изведнъж няколко секунди по-късно незнайно как комисарят намира Еда на същото място, за да й донесе радостната вест, че Харунчо е жив....
следва една седмица прескок в която - Мелда е със същите дрехи, никой не знае къде е Харун - нито полицията, която иначе знае, че е жив, ама не го търси, нито смейството му, които се дърлят за фирмата на закуска, едната Синем се прави на хакер да търси инфо за чичо си, а в болницата командва Мелда и никакви регистри не важат там!
Е, нема такъв филм!  smile3555

# 253
Дами и от мен спокойна нощ. newsm46 Да се надяваме ,че това беше последната серия на ужасите и от тук до финала 3-4 серий гледаме само щастие и любов на семейство Арсланлъ.След толкова много перипетий си го заслужават а и ние покрай тях не само да се връщаме на спомени. Hug Praynig Praynig Praynig

# 254
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

Докато не спасим Харун от лапите на Мелда,никакви ризи,хълмове и ръкомахания-всички в атака!

Общи условия

Активация на акаунт