Тема Незабравима 201

• 31 887
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
наи-благороден..ще бъде арас ако удуши..в асансиора..бату..

# 301
  • Русе

Добро утро, незабравимо семейство!
Спорен 4етвъртък и прекрасно настроение на вси4ки! smile3525

Успях да ви про4ета,а епизода ще по4ака до следобед. Май "филма" при нас е по-интересен! hahaha Добре, 4е ви има! Оби4ам"шопска салата", но не и да я гледам! Naughty
Благодарност на Бганьо, за непресъхващия му хумор и на Рекси- за гиф4етата и превода в ефир! txtloves txtloves txtloves

# 302
Добро утро и прекрасен ден ви желая! Hug Hug Hug
Рекси  bouquet страхотни гифчета , на мнооооооооооооого ''професионално''  изиграна сцена! #Crazy #Crazy #Crazy

# 303
За мен това беше вместо сън. Ще се радвам, ако го приемете като пожелание за ден, изпълнен с надежда и любов.

UNUTULMAZ 85 - Sensizlik - Candan Erçetin - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 85 - Без теб - Джандан Ерчетин - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/qc4eAoIw9fg

# 304
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug

Роси,страхотно клипче! newsm51 newsm51 newsm51

# 305
Добро утро, незабравими !
Прочетох само малко от снощните ви писания, защото тази серия беше толкова тъпа, че какви коментари върху това !!! Направо се оляха , за рейтинга не ми се мисли. Пак ще трябва да сменят някого от екипа, но едва ли ще спасят нещата. Наистина върховна боза сътвориха снощи !
Надявам се, все пак да могат да го завършат до 90 епизод, че при този рейтинг, не се знае.
Хубав ден на всички ви !  Hug

# 306
Добро утро приятели!Желая ви един слънчев ден изпълнен с много усмивки !
Да започнем деня с кафенце,че определено всички имаме голяма нужда сутринта.

РЕКСИ, страхотни гифчета. smile3501 smile3501 smile3501
РОСИ,клипчето е много трогателно и професионално направено.Моите аплодисменти.  love001 smile3501 smile3501 smile3501
За Вас момичета :

# 307
# 308

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 08:32 от dorital

# 309
# 310
Добро утро, сладурки!

Снощи не успях да гледам епизода, не съм ви и чела днес. Затова исках само да ви пожелая хубав ден, а аз се връщам да наваксам..

# 311
# 312
Добро утро!  Hug

Рекси ,благодаря ти за преводите и за страхотните гифчета   bouquet  bouquet  bouquet

Роси ,клипа е прекрасен   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

Хубав ден на всички!  lovekiss

# 313
Добро утро  Hug

Благодаря на Рекси за превода и разясненията снощи     bouquet
Росисан отново чудесен клип.Поздравления     bouquet

За серията не знам какво да кажа...от една страна беше донякъде интересна,но от друга...доста безумна!Като изключим факта,че Мелда си прави в болниците каквото поиска,размята Харун насам-натам  #Crazy после една седмица никой не можа да го открие Харун по болниците...дори Бату,който може всичко  #Crazy  и още и още безумици,които гледахме снощи  #Crazy  #Crazy  #Crazy

За следващия епизод си мисля,че ще гледаме опитите на Харун да се измъкне от захватката на това Гризли и се надявам с Еда да се намерят най-накрая...Арас най-много да смлати Бату или не дай си Боже,хахото да му види сметката  ooooh!

Сега ви пожелавам слънчев и изпълнен с приятни емоции ден     bouquet

# 314
Другата серия ще бъде изпълнена най-вече с издевателството на Мелда над безпомощния Харун.Интересно ще бъде какво ще стане с Бату и Арас?Арас едва ли има пистолет в себе си и е възможно Бату да го простреля със заглушителя и така си подсигуряват материал за следваща серия.Мисля си дали  няма тъкмо Харун да се измъкне от Мелда и тя  преследвайки го  да бъде блъсната от кола и така да завърши серията. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт