Тема Незабравима 201

• 31 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Рекси,голямо си съкровище!Благодаря ти  love001

# 286
  • София
Мисля, че последните серии спокойно могат да се обобщят в едно четиристишие. С него ви пожелавам лека нощ.

Възкръснах от пожара аз, любима
Оцелях при катастрофа с камион,
Но да пати любовта ни още има
Нагази ме в леглото женски слон
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 287
Еда-Харун(телефонния разговор)
Е-къде си ти?
Х-Еда
Е-Харун,ти ли си
Х-любов моя
Е-скъпи,жив си.
Х-заради теб живея.
Е-не мога да повярвам.Не мога да повярвам че говоря с теб.Как си?
Х-добре съм.......Плачеш ли?
Е-да.но днес не си ли щастлив?Върна се при мен.
Х-много,щастлив съм...Ямур?
Е-чака баща си,единствен мой.И ти не си щастлив без нас,нали?
Х-липсваш ми.
Е-и ти на мен,на Ямур също много й липсваш,любими.Къде си?Веднага ще дойда.
Х-д-р Нешат...
Е-добре,разбрах…не се преуморявай,недей...Обичам те Харун,повече от всичко те обичам.
Х- и аз теб...Обичам те.
Е-чакай ме,става ли?
Х-бързо ела
Е-веднага идвам,любов моя,идвам

Рекси,тази вечер ние сме слънчогледите,а ти си слънцето,мила,неуморно ни превеждаш,благодаря ти! Hug

# 288
  • София
Така моето предложение за 87 епизод:
1. Арас види сметката на Бату и му отвее шапката #2gunfire #2gunfire #2gunfire -Ура
2. Харун свети маслото на аблата и Бурак red ignore2 Angry -Ура
3. Събират се тримката наши любимци и три дни яли пили и се веселили   1dating married luvbed stork-girl stork-boy 1stroller  ylinfant - newsm44 newsm44 newsm44
Съгласна - а 88,89 и 90 епизод  1dating luvbed Heart Eyes txtloves married - само да ги държат краката за финала  hahaha hahaha hahaha
Че ние за какво сме?! newsm78 Нали продуцента и без друго ще завършва сериала с участието на фанатизираните фенове, а кой от нас повече! newsm19 Ще подпираме ако требе, Харун и Еда, но ще ги оженим!!! smile3516
Става - ние дружно ще носим Харунчо, Председателя - Едичка, а избрани доброволки-амазонки ще охраняват служебното лице, да не го гръмне Бату отнякъде!  Naughty

# 289
  • София
Еда-Харун(телефонния разговор)
Е-къде си ти?
Х-Еда
Е-Харун,ти ли си
Х-любов моя
Е-скъпи,жив си.
Х-заради теб живея.
Е-не мога да повярвам.Не мога да повярвам че говоря с теб.Как си?
Х-добре съм.......Плачеш ли?
Е-да.но днес не си ли щастлив?Върна се при мен.
Х-много,щастлив съм...Ямур?
Е-чака баща си,единствен мой.И ти не си щастлив без нас,нали?
Х-липсваш ми.
Е-и ти на мен,на Ямур също много й липсваш,любими.Къде си?Веднага ще дойда.
Х-д-р Нешат...
Е-добре,разбрах…не се преуморявай,недей...Обичам те Харун,повече от всичко те обичам.
Х- и аз теб...Обичам те.
Е-чакай ме,става ли?
Х-бързо ела
Е-веднага идвам,любов моя,идвам

Рекси,   love001 Ех, ама наша Едичка е голяма кокетка, начи! Той душа бере, Меца го нагазила, а нашата чак пък въпроси задава дали бил щастлив без тях  smile3555 Е, какво да й каже - абе, много съм си добре тука с Меца, гукаме ме си, по-точно тя гука мам...а й, не млъква!  smile3515

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 02:01 от BoBoYana

# 290
Рекси,благодаря за превода на  единствения хубав момент от серията   txtloves txtloves newsm51 newsm51
Лека нощ дружина smile3524

# 291
Рекси,благодаря за превода на разговора между Харун и Еда!  bouquet  bouquet  bouquet
Единственото хубаво нещо в целия епизод...Другото дори не заслужава коментар...

# 292
  • София
BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, dorital, kometka76, manpla, mariq_72, mipsy., nezabravimka, rumina (+ 3 Скрит/и) и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

да отчета за протокола присъстващите, преди да го предам на Вени за архива!  hahaha hahaha

Лека нощ и от мен, мили ми Незабравими!   bouquet
Без вас нямаше на никаква цена да си причиня това!  Hug

# 293
# 294
Компания,беше ми супер приятно,с вас се преглъща("изгледва")и най-..........епизод,оставям ви да се веселите,и ви казвам ЛЕКА НОЩ!

# 295
  • София
Аааа, верно, че и сън имахме  smile3555 Едичка как я бяха барнали с тая секси рокличка -малко фолк стил ми идваше, ама на Газелка й отива...И Харунски веднага му присвяткаха очетата, ама не дава ревнивеца друг да я бил гледал!
Айде, вече наистина изчезвам!  

# 296

Рекси,страхотни гифчета-Еда прекрасна(хайде,Бобо,няма сега да връзваме кусур и на стила)-изкефих се как я изгледа Харун-с тях ви пожелавам още един път Лека нощ!

# 297
Лека нощ! Hug Hug Hug

# 298
Рекси,страхотни гифчета HugБалсам за душата!Страхотна двойка са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Този сън беше много интересен,Еда си сънува в началото колко дълги са и краката.....опит да ни разсеят и то успешен.
Без вас нямаше на никаква цена да си причиня това! Бобояна
Компания,беше ми супер приятно,с вас се преглъща("изгледва")и най-..........епизод... Незабравимка
Не мога да не се присъединеня към мненията ви.И за мен причината все още да следя Незабравима е невероятната компания  txtloves lovekiss Kissing Heart lovekiss

# 299
  • София
Стана време да си кажем добро утро  hahaha hahaha  Пожелавам ви лека нощ  Hug,че мигам вече некоординирано като развален светофар   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт