Тема Незабравима 201

• 31 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Такааааааааа, както обикновено да обобщим:
Епизод - слаб, за кой ли път; Angry
Сценаристи - за разстрел #Sniper
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

Докато не спасим Харун от лапите на Мелда,никакви ризи,хълмове и ръкомахания-всички в атака!
Така, така - в бойна готовност сме  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540, само не знам с кво се отстрелват мечки-стръвници newsm78

Важното е да нападаме-подробностите не са важни за този сценарий
Ако имаш предвид сценария, който гледаме, то за него не само подробностите, а и филма не е важен - те, сценаристите са си самодостатъчни!  Crossing Arms Дали наистина си мислят, че са велики?  newsm78

# 271
  • Варна
само ако види еда..ще скъса синджирите...
Но преди да скъса синджирите ще оскуби перушината на Мелда. bash box

В тази инициатива също предлагам да участваме
newsm10 bg jedi newsm29

# 272
Мисля, че последните серии спокойно могат да се обобщят в едно четиристишие. С него ви пожелавам лека нощ.

Възкръснах от пожара аз, любима
Оцелях при катастрофа с камион,
Но да пати любовта ни още има
Нагази ме в леглото женски слон

Боже как се ляга и заспива след толкова много смях в залата . smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62

# 273
  • София
Така моето предложение за 87 епизод:
1. Арас види сметката на Бату и му отвее шапката #2gunfire #2gunfire #2gunfire -Ура
2. Харун свети маслото на аблата и Бурак red ignore2 Angry -Ура
3. Събират се тримката наши любимци и три дни яли пили и се веселили   1dating married luvbed stork-girl stork-boy 1stroller  ylinfant - newsm44 newsm44 newsm44
Съгласна - а 88,89 и 90 епизод  1dating luvbed Heart Eyes txtloves married - само да ги държат краката за финала  hahaha hahaha hahaha

# 274
  • Варна
Мисля, че последните серии спокойно могат да се обобщят в едно четиристишие. С него ви пожелавам лека нощ.

smile3532 smile3532 smile3532
Довърши ме! И без друго ме избива на истерия от тая серия! Crossing Arms

# 275
  • София
Такааааааааа, както обикновено да обобщим:
Епизод - слаб, за кой ли път; Angry
Сценаристи - за разстрел #Sniper
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

Докато не спасим Харун от лапите на Мелда,никакви ризи,хълмове и ръкомахания-всички в атака!
Така, така - в бойна готовност сме  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540, само не знам с кво се отстрелват мечки-стръвници newsm78
За по сигурно със сребърен куршум,че да не вземе да вампиряса и  пак няма отърване от нея. #Sniper #Sniper
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 276

От това последното ще му е най-трудно да оцелее!
Лека нощ,Бганьо!

# 277
  • София

Ох, ще ме умориш някой ден ти мене от смях, да знаеш!  newsm62 newsm62 newsm62 Ще ти тежа на съвестта!  hahaha hahaha hahaha

# 278
  • Варна
Така моето предложение за 87 епизод:
1. Арас види сметката на Бату и му отвее шапката #2gunfire #2gunfire #2gunfire -Ура
2. Харун свети маслото на аблата и Бурак red ignore2 Angry -Ура
3. Събират се тримката наши любимци и три дни яли пили и се веселили   1dating married luvbed stork-girl stork-boy 1stroller  ylinfant - newsm44 newsm44 newsm44
Съгласна - а 88,89 и 90 епизод  1dating luvbed Heart Eyes txtloves married - само да ги държат краката за финала  hahaha hahaha hahaha
Че ние за какво сме?! newsm78 Нали продуцента и без друго ще завършва сериала с участието на фанатизираните фенове, а кой от нас повече! newsm19 Ще подпираме ако требе, Харун и Еда, но ще ги оженим!!! smile3516

# 279
  • София
 Wink

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 13:21 от Слънчогледка-Яваш

# 280

smile3532 smile3532 smile3532
Ох,предствих си слона ти визуално,ще ме умориш от смях.Браво!

# 281

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3501 smile3501 Е затова си струва да стоим всяка сряда до сутринта,а не заради поредната серия на ужаси и гафове.Лека нощ Бганьо.

# 282
  • София
Много ми е интересно Мелда как изнесе Харун от болницата? newsm78Сигурно на гръб,а като са я попитали сестрите къде го води,сигурно е казала,че в операционната hahaha
Да се смея ли да плача ли и аз не знам.Бобо,запази едно местенце и за мен в лудницата,та да стане по-дълго хорцето  newsm19
Явно сценаристите ни четат- вчера в едно стихче казах, че ако е нужно Мелда ще носи Харун на гърба си, ама няма да го даде на Еда и хоп- стана! thumbsup
Не се надявай, мила!  no Те, ако те четяха нямаше да пишат подобни простотии - отдавна съм се изказала по въпроса - техното е от нечетене - даже не само тук, където задължително трябва да наминават преди да се хванат за перота, а изобщо! Техното е като в оня стар виц, дето чукчето казвало "Чукче писател, не читател" hahaha hahaha hahaha

# 283
Лека нощ незабравима компания. lovekiss lovekiss lovekiss

# 284
  • Варна
 #Crazy #Crazy #Crazy Олеле, станало утре! ooooh!
Не знам сценаристите какви са или пък режисьора, но факт е, че толкова интелигентни хора ни държат по нощите със серия, която можем да гледаме и друг ден по всяко време! Ама ние сме тука всяка сряда и си образуваме нервиии... Crossing Arms Ама и се кефим... thumbsup
Рекси, благодаря ти за всеотдайността  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт