Тема Незабравима 201

• 31 920
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Компания Незабравима , аз се оттеглям, приятни дебати , а на останалите лека и спокойна вечер

Кесарче,лека нощ,това май е най-умното-да си легнем!Дебати на тази серия-???!!!
Само ме заинтригуваха тези вериги,дето ги споменавате.....
Ето слънце,гледай три синджира роби  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.175883779131554.58568.168465053206760

Рекси в тези снимчици аблата я има полегнала и от лявата му страна . Thinking Сигурно и е изтръпнала я ръката я ногата  hahaha hahaha hahaha позата и нещо неудобна та само се понамества та не земе да изпадне от леглото пък да видим ние смях . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532

# 256
Много ми е интересно Мелда как изнесе Харун от болницата? newsm78Сигурно на гръб,а като са я попитали сестрите къде го води,сигурно е казала,че в операционната hahaha
Да се смея ли да плача ли и аз не знам.Бобо,запази едно местенце и за мен в лудницата,та да стане по-дълго хорцето  newsm19

# 257
  • София
Май тая вечер си лягаме бая разочаровани... Sad  Crossing Arms Дори и аз, дето все търся да намеря нещо положително... Thinking
Ама пък вчера добре се позабавлявахме с тия стихчета и интересни коментари! Grinning Това ще ни остане! thumbsup
Лека нощ сега!  bye
 А пък аз си чакам фрагмана вече... smile3539 smile3555 Непоправима съм! Peace
Фрагмана ще е Менделинка полегнала на другата кълка и така два епизода!  hahaha hahaha hahaha Лека, Дани!  Hug

# 258
само ако види еда..ще скъса синджирите...

# 259
  • София
Такааааааааа, както обикновено да обобщим:
Епизод - слаб, за кой ли път; Angry
Сценаристи - за разстрел #Sniper
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513
Актьорите - правят, каквото могат  smile3501
....а ние - в лудницата  newsm19

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

Докато не спасим Харун от лапите на Мелда,никакви ризи,хълмове и ръкомахания-всички в атака!
Така, така - в бойна готовност сме  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540, само не знам с кво се отстрелват мечки-стръвници newsm78

# 260
Но преди да скъса синджирите ще оскуби перушината на Мелда. bash box

# 261
Режисьор - с него, без него все тая - тия изцепки с дрехите и статистите са негово дело  smile3512
Координаторката, дето пусна тия снимки от следващия епизод - за уволнение  smile3513

Бобо де такова голяво заведенийце ......  hahaha hahaha hahaha множко ще им дойдем  Joy Joy Joy
Нема се плашите на 4 километър има достатъчно ризи   hahaha hahaha hahaha ,а ако някой хартиса го пренасочват към Курило и ще си махаме през хълма  Joy Joy Joy Joy

Докато не спасим Харун от лапите на Мелда,никакви ризи,хълмове и ръкомахания-всички в атака!
Така, така - в бойна готовност сме  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540, само не знам с кво се отстрелват мечки-стръвници newsm78

Важното е да нападаме-подробностите не са важни за този сценарий

# 262
Така моето предложение за 87 епизод:
1. Арас види сметката на Бату и му отвее шапката #2gunfire #2gunfire #2gunfire -Ура
2. Харун свети маслото на аблата и Бурак red ignore2 Angry -Ура
3. Събират се тримката наши любимци и три дни яли пили и се веселили   1dating married luvbed stork-girl stork-boy 1stroller  ylinfant - newsm44 newsm44 newsm44

# 263
Но преди да скъса синджирите ще оскуби перушината на Мелда. bash box

В тази инициатива също предлагам да участваме

# 264

За по сигурно със сребърен куршум,че да не вземе да вампиряса и  пак няма отърване от нея. #Sniper #Sniper

# 265
  • София
Много ми е интересно Мелда как изнесе Харун от болницата? newsm78Сигурно на гръб,а като са я попитали сестрите къде го води,сигурно е казала,че в операционната hahaha
Да се смея ли да плача ли и аз не знам.Бобо,запази едно местенце и за мен в лудницата,та да стане по-дълго хорцето  newsm19
Менделинка може всичко - нарамила го е като гергьовско агне и беш...с резервния асансьор - демек с метлата, щото другите бяха заети - единия от Еда, а другия от Арас и Бату!  hahaha hahaha
А Рекси назова местенцата -  4-ти километър и Курило са ни дестинациите - ама дано да ни затворят заедно, че да сме си сред свои - кво ни трябва - интернет и плазма да си преговаряме бат Серхо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes People Angel People Angel People Angel

# 266
Менделинка може всичко - нарамила го е като гергьовско агне и беш...с резервния асансьор - демек с метлата, щото другите бяха заети - единия от Еда, а другия от Арас и Бату!  hahaha hahaha
А Рекси назова местенцата -  4-ти километър и Курило са ни дестинациите - ама дано да ни затворят заедно, че да сме си сред свои - кво ни трябва - интернет и плазма да си преговаряме бат Серхо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes People Angel People Angel People Angel
Дано си е починало малко момчето 2-3 серийки само в леглото ги изкара  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62

# 267
  • София
Мисля, че последните серии спокойно могат да се обобщят в едно четиристишие. С него ви пожелавам лека нощ.

Възкръснах от пожара аз, любима
Оцелях при катастрофа с камион,
Но да пати любовта ни още има
Нагази ме в леглото женски слон

# 268
  • Варна
Явно сценаристите ни четат- вчера в едно стихче казах, че ако е нужно Мелда ще носи Харун на гърба си, ама няма да го даде на Еда и хоп- стана! thumbsup

# 269
Така моето предложение за 87 епизод:
1. Арас види сметката на Бату и му отвее шапката #2gunfire #2gunfire #2gunfire -Ура
2. Харун свети маслото на аблата и Бурак red ignore2 Angry -Ура
3. Събират се тримката наши любимци и три дни яли пили и се веселили   1dating married luvbed stork-girl stork-boy 1stroller  ylinfant - newsm44 newsm44 newsm44

Марийче,от тези три точки сценаристите ще изкарат минимум 6 епизода!

Общи условия

Активация на акаунт