На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Пак за пишки си говорите гледам  Mr. Green  Crazy

Черпя тази вечер първо че е петък вечер, второ днес правим 1 година в Лондон, пожелавам си следващата да ни донесе само здраве  Praynig Praynig Praynig

# 586
...... второ днес правим 1 година в Лондон, пожелавам си следващата да ни донесе само здраве  Praynig Praynig Praynig
.....
Whistling фюююю .... верно ли? Кога стана? 'айде да ви е честито  Heart Eyes  Hug

# 587
  • Germany
Фети, и аз ти го пожелавам от сърце  Hug

Как е в Лондон, ние още не сме се отказали от преместване, даже май ще ни се наложи - мъжа ми 2 седмици в месеца ги кара в Лондон и ако се измести май парите ще са повече... абе още се двуумим  Rolling Eyes кажи как е? Има ли работа за жени  Sunglasses Тук е пълна дискриминация на женския пол и ги мразя вече, жените ги ползват за гледане на деца и изобо не са желани на работа  Twisted Evil При вас как е - мен това с работата ме интересува, и по точно нещо около мойто специалност - нямам много претенсции повече - нещо с икономика, реклама, маркетинг  Wink МИО съм завършила, опит имам доста годинки  Wink Дай моля те дай някой адвайс  Wink да се хващам ли на хорото или да си седят тук за сега и да кибича  Praynig Peace  bouquet

извинявайте, че така ще разводня темата за "чурките" , само да се осведомя от извора и после пак се връщаме на тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 588
 Laughing

Танче,многооооо здраве да ви донесе Hug

Дезита,май много ти се работи,не издържаш а? Mr. Green я си стойте в немско,аз така ви се радвам Heart Eyes а и ми помагаш от време на време  bouquet

# 589
  • ГОре на черешата...
Фети, честита ви годишнина  bouquet!

Дезитка, ай кво стана - нЪл щеше да се връщаш на чурковата тема...да чакам ли или да лягам Mr. Green?

# 590
Дезита,работа има бол. Лондон е една машина за пари, въртележка по-скоро. Пари се печелят много, пари се харчат много, постоянен кръговрат..Лошото е, че много се работи..Абе всичко по много  Crazy Жените, мъжете, гейовете, расите...нямат значение, всички са равни, с равни права.
Ако трябва да избираш между кибик и здрав бач...избора е твой, но определено аз предпочитам 2-рият вариант  Peace

За децата, образованието е отлично и с повече желание - достъпно  Peace

Ако те интересува друго - питай  Hug

# 591
  • ГОре на черешата...
Ох, Фети, като те чета ми иде да се метна на самолета...

# 592
взе ми го от устата  Mr. Green  Heart Eyes

# 593
  • Germany
Морка, диър, можеш да ме ползваш и от Гибралтар даже ако отида, аз съм на линия  Peace

Значи угодия няма - тука много спокойно и кибичене само, там пък много бач  до спукване (аз имам много приятели в Лондон и оше се чудя как са живи - те се спукват от работа и са като навити на прожинки  ooooh!) значи ще се чудим още  Crazy  Peace Мерси   bouquet

Официално темата за "чурките" е върната вече  Peace Давайте, който квото има да разказва по въпроса сега е момента  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
  • ГОре на черешата...
А така, събрахме се Laughing...

# 595

от мен един ангел:)))))

# 596
взе ми го от устата  Mr. Green  Heart Eyes

Хм даааам... Не случайно тук прииждат на талази дет' се вика нашенци..За добро ще да е, вярвам!

Валеске, фрайдей найт  Flutter, добре започва, алкохол, шоколад и .............. ангел......  Crazy

П.С ама не си е работа да си преместиш държавата де..особено в началото..аз още съм като в необрано лозе  Confused

# 597
  • ГОре на черешата...
Бе чудя се кво ме гъделичка по носа, пък то - ангелски пера hahaha ...

Я да не забравя - какъв фактор ще ползвате това лято на морето за дребовците - двоумя се между 30 и 50 и между Нивеа и Гарниер...

# 598
  • ГОре на черешата...
Готово - оскубах го и си лягам  Sunglasses

# 599
 Joy
оххх нееее,не издържам вече Joy оскубала го била hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт