На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • ГОре на черешата...
Е че приличат де, ама кво Whistling...те повече на бебешки п***ки приличат Laughing...

# 571
  • Germany
Да си призная в първия момент и на мен ми заприличаха на нещо си  Wink , но като се позагледах и разбрах че само си приличат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Даже се чудех Морската какви ни ги пуска тука, ние за носове говорим, а тя какво праща  Joy

# 572
 Joy

Бобче,ти ли доведе дъждовете с себе си? Laughing не можем да излезем на разходка Tired

# 573
  • Видин
Бобче,ти ли доведе дъждовете с себе си? Laughing не можем да излезем на разходка Tired
Ти се благодари, че само дъжд донесе. Представи си ако беше донесла онези ми ти 12 градуса ooooh! Joy

# 574
Аз  се чудих само на мен ли тези канички ми приличат на нещо, ама никой не се обажда и си трая.
Деян продрежда, ама само под заплаха.

# 575
Абе то на всички ни заприлича на нещо  Mr. Green
Бобче, Добре Дошла У Българско  Hug
Отивам да стягам багаж, че утре след работа заминавам за Добрич . И аз нямам късмет с времето  Rolling Eyes и тая година няма да видя плаж  Tired

# 576
на мен пък си ми прилича на каничка за джала нети Laughing много ви е мръсно подсъзнанието,мъже нямате ли си?

# 577
на мен пък си ми прилича на каничка за джала нети Laughing много ви е мръсно подсъзнанието,мъже нямате ли си?
Ми имаме си  Mr. Green Ама не виждам мъжа ми пък к'во общо има с мойто мръсно подсъзнание  Crazy

# 578
  • ГОре на черешата...
Аууууу, мръсТници Whistling...

Или, ти стегна ли багажа, че се мотаеш още тука...

# 579
Ей Бобче как съм те изтървала само. Добре дошла. Hug Ама щото гледах волейболния мач и четях и тъй е то две дини под една мищница.
Мариета, нали знаеш, че има два типа жени: с мръсно подсъзнание и такива, които не си го признават Whistling Laughing
Или, весело изкарване. Има още два месеца лято. Ако сега не успеете може да пробвате друг път. А пък дано понапече малко, че да стане и сега.
Ние отскочихме да Бургас миналия петък. Водата беше прилична. Може да се иска още, но ставаше.Само че отидохме следобед и бързо захладня, та само за час-два
Нашата отпуска е чак от 17 август. 10 дни на Златни пясъци. Ще направим едно гости на Морска[l smile3508
Я чакайте малко Мариета ти от къде беше?

# 580
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Сас, почти болярка съм Laughing, за жалост моренцето си го гледкам едва 10-тина дена годишно...

# 581
Мариета ,мерси за кафето и то със стил поднесено:))
Защо досега не съм те добавила във  фейса,добре ,че ти си ме намерила:)
Видях конкурса,много жалко ,но така е винаги,който заслужава не печели.По важното е да са живи и здрави.
Сас,само пиши на лични ,ако нещо те интересува,така със сигурност няма да те пропусна
Бобче,добре се завърнала на БГ земя,а като си тръгвате да сте пълен комплект
За подреждането Чета поста на Мариета ,а през цялото време си мисля,че е Морска и си викам,брей тая морска добре ги е тренирала от пеленаче Елица да разтребва.....Simple Smile)така се смях сама,че не е истина Joy
Марти подрежда само като кажа включвам прахосмукачката, а малкия след него разхвърля Mr. Green

">#at=34[/video]

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:06 от valeske

# 582
Добро утро Laughing

валеске,еххх такива роботи няма в нас Mr. Green Теди прибира когато той иска Close

Или,използвай го върху него,не на каничките Joy

аз направих един крос тази сутрин bowuu

# 583
  • ГОре на черешата...
Ааа, Валеске, аз изобщо не съм се надявала на конкурса, просто като си преглеждах снимките от село ми блесна, че тази става...както и да е...

# 584
Здравейте  Hug

Влизам набързо да ви видя, че и ние потегляме на селски отдих до неделя  Party
Кака е вече 10-ти ден при баба си на село и взе да ми става мъчно за нея, нещо много тихо без нея ..та така. Миналата година не се отделяше и за ден от мен, а сега не дава дума да се каже за идване в Търново...ох порастват децата , така ще да е  Sad
Морска - блазе ти имаш време за кросче даже, ами то така се поддържа фигурата, а не с ония канички  hahaha hahaha

Марти подрежда само като кажа включвам прахосмукачката, а малкия след него разхвърля Mr. Green
Голяма тактика бе Рада  Joy да взема и аз да пробвам  Wink

Имам много да се хваля ама като стане ще обаждам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт