На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ние пък имахме прекрасен слънчев 25-6-7-8 градусов уикенд  Mr. Green

# 616
а тук вали цял ден....... Outta Joint

аз пък днес видях Бобчето с Мила smile3534

и квоооооооооооооооооо  Flutter

да я изядеш цялата Heart Eyes

# 617

аз пък днес видях Бобчето с Мила smile3534

и квоооооооооооооооооо  Flutter

да я изядеш цялата Heart Eyes

Heart Eyes

# 618
Пак заваля. #Cussing out А детето искаше да иде на двора при баба си.    #2gunfire
Фети, блазе ви. Аз съм страшно депресирана от това време.
Имам да пера 2 перални, а то от вчера прането не съхне Close

# 619
  • В светлината на слънцето
Прибрахме се.  Grinning По-късно ще ви чета и ще разказвам.  Grinning

Дописвам.
Прочетох ви. Малееее, много палави бе... Mr. Green То не бяха мъже, то не бяха пера, то не бяха разни фантазии по мъжки атрибути. Mr. Green
По темите, които сте обсъждали общо взето няма нищо ново. Новото си го знаете - разхвърля маймуната и още как. След него е като Бейрут. Подрежда според настроението. Понякога - много, по-често - хич.  Crazy
Аааа, да не пропусна - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ!   bouquet
Мариета, утре ще се пробвам да гласувам, стига да не е късно вече.

Нашата селска ваканция мина почти чудесно. Почти, защото можеше и да е по-дълга. Ама и толкова стига. Като по чудо този път нямаше много, много за оправяне по къщата (все пак не сме ходили от септември там, а няма хора, които да я поддържат, та си има работа при първото отиване). Абе за два дни оправихме нещата, след което ... кеф. Котката ни се окотила и ни доведе три много сладки котенца: Алекс, Тео и принцеса Грейс. Голяма игра падна с тях. Надухме новия басейн - по-голям от предния, и още при първото къпане моите двама хубостници успяха да спукат единия ринг.  ooooh! Само единия ден вална за кратко. Първите дни духаше вятър, но иначе времето беше чудно. Последните два дни умряхме от жега. И сме с тен. На връщане като стигнахме Пловдив и температурите рязко паднаха на ...12 градуса.  Shocked А в София разбрахме защо всички хора по телевизиите са облечени яко. Ле-ле, то тук направо зимата се върнала. Thinking Дано да е за кратко.
Та общо-взето това е.  Grinning

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 23:10 от lulumba

# 620
Ех Лулу, направо ти завиждам. Искам и аз. И помен нямам от майската ни почивка. Чуствам се така претрепана, все едно не съм почивала от година.
Не помня коя беше споменала за метода с изхвърлянето на играчките, но определено даде резултат. newsm10 Е аз ихвърлях предимно счупени играчки и изрисувани книжки за оцветяване, ама на Деян казах, че  изхвърлям всичко, което намеря по земята. С такава скорост разтреби всичко, че чак ми стана жал дето така го изманипулирах. clean Но изтърва ли момента, ще има да му оправям стаята до като е при нас. Така че ще продължавам в същия дух newsm29

# 621
Добро утро
ех,Лулу браво на вас,щом сте си изкарали страхотно,а снимки има ли?
Сас,действа и още как.Вече даже не казвам нищо,само вадя прахосмукачката да чистя и те си знаят. Марти подканя Калата,"хайде Кала по- бързо" Laughing
И ние избягахме от зимна София.Ходихме до Банско,с.Баня и Добърско. Времето беше с нас.Децата се къпаха в басейните с минерална вода,дивяха.После до един рибарник  да хапнем прясна пъстърва.А днес програмата е за кино-на Колите да го водя след обяд.снимки във фейса
Хайде хубав ден
п.с. Морска поздрави на Бобчето и куклите

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 10:37 от valeske

# 622
Валеске, снимки няма. Има съвсем мъничко всъщност, ама то направо не се брои. Голяма занимавка падна с тия котета и чаааак последния ден се сетих да направя снимки. Grinning
Морска, да нагушиш и нацелуваш от мое име двете малки бобчета като ги видиш. Hug

# 623
  • Видин
Ей вие май чакате с Марти да не влизаме 2-3 дни и какви сте активни. Ама тоя с перата е супер Laughing

# 624
ЗДравейте и от мен  Hug
Ей луди мами ей... hahaha весело станало докато ме няма  Joy
Ние се завърнахме по живо, по здраво нищо интересно като изключим снощните 14 градуса  #Crazy
Лу - добре завърнали се и вие  Hug

valeske   - сега ще позяпам малко снимки  Mr. Green

Хайде ще опъна кокала с малката, че по тези села така се разглезихме....... Mr. Green

# 625
Момичете стискайте палци за утре. Имам среща с един клиент. Сгафила съм с една поръчка и сега всичко е за негова сметка. Аз трябва да му върна парите, които са около 20 лева,т.е. едно няма нищо, а за него ще е ходене по мъките. До сега съм търсила в интернет какви са му възможностите, за да му ги обясня утре. Не знам как ще го погледна в очите. Голямо главоболие докарах на човека. 

# 626
  • Видин
Сас,  Praynig Praynig Praynig

# 627
Сас, дано се оправят нещата по най-добрия начин.  Praynig

# 628
Здравейте на всички!

Това, че особено рядко пиша, не означава, че ни си мисля за вас, но прочитам от време на време това, което сте писали......
А и като видях този ангел с перушинки, а после и без /благодарение на Мариета/, се поразсмях и реших да драсна няколко реда.

Доста малко хора са останали да пишат, което е жалко. Все си мисля, че би било хубаво да направим един летен рожден ден на Лъвчетата, да се видим и да си поприказваме. В началото бяхме ентусиасти, но сега ......

Ние сме добре. Персиян-Матей ходи на градина, вече свикна и е особен фен. Направиха добри изяви през пролетта, открити уроци по англ.език, по танци, отделно цяла програма всички групи в Младежкия театър. Сега до края на месеца ще ходи на градина, после един месец ваканция, че нямаме особено много желаещи да го гледат, всеки си има ангажиментите и от септември с песен.

Фети-леле, кога стана една година откакто сте в Англия, как бързичко си минава времето.....
Морска-и твоята госпожица толкава е пораснала! Да ти е жива и здрава!
Марти-вече изобщо не ви засичам в Южния парк!!!!! Как е Ани?
Мариета-все като минаваме през Търново, се сещам за теб......Би било добре да намеря време следващия път да ти се обадя и да се запознаем......

Сега пожелавам на всички едно прекрасно лято, много емоции, повече слънце и усмивки!

# 629
Сас,какви главоболия за 20лв,върни парите на човека Flutter

Елица хубавица тази сутрин ми отказа да суче Laughing има два варианта или се отбива или не е била гладна...клоня към второто.Снощи вечеря чак в 23 часа Crazy като заспа към 17 и чак тогава се събуди голям сън Grinning

Пиванова,по често пиши де Flutter

Общи условия

Активация на акаунт