На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • В светлината на слънцето
Пива,  Hug Ама наистина пописвай по-честичко. Идеята за лъвски рожден ден е много хубава. Но през лятото всички сме по пътищата прашни на родината, така че може да организираме нещо такова през септември. Какво ще кажете? Grinning

# 631
  • ГОре на черешата...
Пива, непременно се обади, ще се радвам да се запознаем Hug. Засега ни няма тук твърдо от 26-ти юли до 6 август. Пиша ти телефон на ЛС.

Палец за Сас Praynig!

# 632
  • Видин
Момичета, сутринта се сетих, че вдруги ден, първото ни Августинче прави 4. Такива хубави спомени ме връхлетяха Hug

# 633
Ааа, и аз се сетих за първият рожденик още като бяхме на селото. Даже бях решила, че е точно тази седмица, но после видях, че прекалено съм го подранила. Хм, а дали да не се пробваме да изпишем бързо тази тема и да отворим една нова - с рожденическо заглавие. Grinning

# 634
  • София
Здравейте  Hug.
Сас, дано успееш да оправиш бъркотията Praynig.
Пива, хайде по - често се мяркай в темата Hug. Иначе в Южния не сме ходили от 100 години сигурно, защото ходим в тукашните + Борисовата. Вчера видях, че са обновили Южния и може някой уикенд да се занесем до там. За Ани не ми се говори. Колкото повече расте, толкова по - голямо диване става Twisted Evil. Лъвски характер ли проявява, инат ли, какво е и аз не знам, но работата е от страшна по - страшна ooooh!.
Мда, в четвъртък Стилянчо ще духне 4 - те свещички Grinning.
Като стана въпрос за РД, Ани иска голямо парти с много деца в детски клуб. Обаче, откъде да й намеря в средата на август много деца Rolling Eyes?! Тези, които вероятно ще останат в София са не повече от 4 и моите като ги сложа стават 6. И как в такъв случай да й направим голям РД newsm78. Тя вижда, че на РД на Дани се събират много деца и празника става много хубав и по тази причина иска и нейния да е така забавен, ама Дани е роден през зимата и тогава деца бол. Миналата година, когато й беше РД, бяхме в Германия и си бяхме само ние и тя на следващия ден ми заяви, че рожденият й ден бил грозен Sad. И затова ми се ще тази година да го направим така, както тя иска, но вероятността да успеем никак не голяма Confused. Уф, ако навремето знаех, че ще имаме такива притеснения, щях да попреноса няколко месеца и щях да я родя и нея през зимата Mr. Green.
Приятен следобед   bouquet.

# 635
  • Видин
Лулу, идеята ти е много добра. Пък и както сме почнали с тезь мъже, ще я изпишем. Иаме още 7 стр и 2 дни.
Марти, нямате ли комшийчета, които да можете да поканите newsm78.

# 636
Марти, и у нас е същото положение. Теди събира по двайсетина деца на рожден ден и става страхотно. А за Сашо - нямаааа... Thinking Вече взе да му прави впечатление. Даже и на двамата им братовчеди не мога да разчитам, защото през лятото ги пращат при бабите и съответно ги няма тук. Това лято ще празнуваме рождения ден на Сашко на селската къща. Бяхме решили да е на морето, но нещо се разминахме с планирането. Но поне подаръкът ще му е точно какъвто отдавна иска - селски.  Mr. Green Харесал си е един огромен трактор с ремарке. Ето като този, но малко по-евтин.
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4921
Добре, че ремаркето се откача, щото иначе абсурд да влезе в колата. Ще има разбира се, торта. Ако в селото има и други деца на подобна възраст може и да ги привикаме. Абе ще видим как ще мине. Ще докладвам след това. Mr. Green
Между другото на селото има вече два негови набора, които също като нас са приходящи от София. Едното е момченце, родено половин месец преди Сашо, а другото е августче - девойка, родена на 7 август. Та ако се случат там по това време, може и да сме с компания. Grinning

# 637
  • София
Ния, комшийчета имаме сигурно около 7 - 8, но от тях Ани си играе само с 2, защото те са момиченца и са на нейната възраст. Има и такива приходящи, но ако единия ден има едно, то на другия ден е дошло друго и така Rolling Eyes. Момченцата са колкото Дани и те си играят на момчешки игри и Ани въобще не им обръща внимание. Едно от момиченцата със сигурност другия месец заминава при баба си, а другото ще е тук и него съм го включила в бройката Laughing.
Лу, много е хубав трактора. Идеята ти за РД е добра, дано да успеете да е осъществите Praynig. Ние още не сме измислили подарък, защото Ани доста се колебае Whistling.

# 638
Ох, надявам се да има деца, за да е по-весело. Иначе ще трябва веселбата ние да си я правим. Аз нали също съм августовски лъв и да си призная, беше ми много тъпо, че не можех да празнувам РД с приятелите си. Бяхме пробвали на няколко пъти да го празнувам с месец закъснение, след като почне учебната година, ама не е същото. Thinking
Иначе тракторът е голяма мечта на Сашо. Той нали гледа големите трактори на чичковците в селото и така се е запалил. Сега като бяхме и ми направи впечатление, че са наели цялата земя наколо и я обработват яко. Има хора чак от Добрич, които са дошли там. Но това, защото е страшно плодородна почвата и със супер климат. Та този път се беше появил един фермер - сравнително млад, с направо гигантски трактор. И аз не бях виждала такова чудо. И мина на няколко пъти край нашата къща. Ле-ле, кеф ви казвам.... Сашо се размаза. hahaha

# 639
  • Видин
Лулу, то и аз съм августки лъв, но всяка година се събирахме с децата от входа, около 6-7 деца. Беше си много весело Mr. Green

# 640
Не се оплаквайте от липса на деца  Crazy При нас положението е ужасно! Аз реших да празнуваме в София, но тъй като от 1 година ни няма..освен братовчедите и едно детенце на моя близка позната, няма други..... Sad Ще се съберат максимум 4-5 деца с рожденика Sad и разбира се маса възрастни  Confused И все пак се надявам да се получи партито.. Praynig Тук се виждаме с 2 семейства с дечица, така че бг е по-рентабилна откъм гости  Crazy Надявам се от догодина като е ученик вече  Crazy да имаме повече гости за канене от тук, че доста соленичко ще излезне рд-то до бг и обратно  Laughing

Тук времето чудно, намаления чудни..само за пазар време Wink

# 641
Тук времето чудно, намаления чудни..само за пазар време Wink

А тук времето нечудно - преди малко изплющя един дъжд накуп с гръмотевиците в София. И намаленията едни никакви още. И к'воооо... да хващам самолета викаш... Thinking Mr. Green

Мдааа, Фети, наистина ще ви излезе соленичко да отскачате за единия рожден ден до БГ.

# 642
Привет!
Добре завърнали се на Лулу и Вася!
Пива специален привет, че наистина отдавна не беше писала.
Ние пък сме няколко приятелски семейства с деца големите а после и малките почти на една възраст,така че и на Габи и на  Ицко рождените дни са със засилено детско присъствие.
и да се оплача днес си прибрах малкия юнак с огромна цицина и рана от д.г.паднал на плочките направо е ужасно "красив".

# 643
Ами идвай Деси, ако можеш да планираш може да излезне стотина + лева билета до Лондон  Flutter А намаленията наистина си заслужават!

Скъпичко излиза връщането за рд, ама поне е повод да се приберем при родата, малко да ме отменят с Неди, че издишам вече  Crazy

Много ми е интересно как ще ми се стори Бг..Чувам ужасни неща  Confused Днес един англичанин ми каза, че ходили на Златни пясъци, било страхотно, хотела, плажа НО..задигнали им хавлиите докато били в морето  Tired Мръсничко им се сторило, ДУПКИ по улиците.. Tired Ех..така ми стана криво, иначе се постара да каже и хубави неща де.. Whistling Освен всичко било и скъпо  Crazy

Добре, че ни е красива природата, иначе  Rolling Eyes Само дано не я занемарим тотално  Praynig

# 644
Здрасти от София ooooh! ooooh! ooooh!

Какви са тези дъждобе,чудеса ShockedТук май лято не е имало или ние сме го пропуснали newsm78

Пива,тези дни си мислех за вас и ти взе,че писа.Пиши по-често.За общо парти през Септември,аз съм навита Hug

Вале и Ал ми прави такъв номер 2-3 дни,ама се оказа Стачка заради зъби.Само мой си беше проблема,че кърма ми извираше и от ушите ooooh!

За РД и Ивон искаше да е с много деца,обаче да е в Дг.Да,ама не.Никакъв шанс да я огрее.За сметка на това,май ще е на Сандански,та ще намалим малко разочарованието Rolling Eyes Rolling Eyes

Алекс ми беше 3 дни с 39 градуса Т,та индиректно се наслаждавах на "младежите с перата" Mr. GreenВ крайна сметка сме с Розеола.Добре,че и с Ивон я минах тази хубост,та сега изчаках,преди да го заведа на доФтор и да ни изпишат една торба лекарства за няма нищо ooooh!

Айде,отивам да разривам сакове. Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт