Ама наистина пописвай по-честичко. Идеята за лъвски рожден ден е много хубава. Но през лятото всички сме по пътищата прашни на родината, така че може да организираме нещо такова през септември. Какво ще кажете?
.
.
. Иначе в Южния не сме ходили от 100 години сигурно, защото ходим в тукашните + Борисовата. Вчера видях, че са обновили Южния и може някой уикенд да се занесем до там. За Ани не ми се говори. Колкото повече расте, толкова по - голямо диване става
.
.
. Тя вижда, че на РД на Дани се събират много деца и празника става много хубав и по тази причина иска и нейния да е така забавен, ама Дани е роден през зимата и тогава деца бол. Миналата година, когато й беше РД, бяхме в Германия и си бяхме само ние и тя на следващия ден ми заяви, че рожденият й ден бил грозен
. И затова ми се ще тази година да го направим така, както тя иска, но вероятността да успеем никак не голяма
.
Вече взе да му прави впечатление. Даже и на двамата им братовчеди не мога да разчитам, защото през лятото ги пращат при бабите и съответно ги няма тук. Това лято ще празнуваме рождения ден на Сашко на селската къща. Бяхме решили да е на морето, но нещо се разминахме с планирането. Но поне подаръкът ще му е точно какъвто отдавна иска - селски.
. Ние още не сме измислили подарък, защото Ани доста се колебае
. 
При нас положението е ужасно! Аз реших да празнуваме в София, но тъй като от 1 година ни няма..освен братовчедите и едно детенце на моя близка позната, няма други.....
Ще се съберат максимум 4-5 деца с рожденика
и разбира се маса възрастни
Тук се виждаме с 2 семейства с дечица, така че бг е по-рентабилна откъм гости
Надявам се от догодина като е ученик вече
да имаме повече гости за канене от тук, че доста соленичко ще излезне рд-то до бг и обратно 

А намаленията наистина си заслужават!
Мръсничко им се сторило, ДУПКИ по улиците..
Ех..така ми стана криво, иначе се постара да каже и хубави неща де..
Освен всичко било и скъпо

Препоръчани теми