На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Уф, Ади, ама и поредица ви тръгна. Бързо да му минава розеолата на Ал и стига вече.
Фети, наистина е гадничко като чуеш от чужденци такива неща. И на мен колко пъти така ми е докривявало. А наистина ни е красива природата. Уви, май само с това ще си останем още дълго време. Confused

# 646
Така е Лу! По този повод като си дойдем с Неди, живи и здрави съм решила да се понаситя на природа. Мисля да си направим едно сериозно планинско трипче..Ще пробваме и лифта до Рилските езера  Party

Поздрави   bouquet

# 647
  • Germany
Мен много ме дразнят дойч пийпъл като чуят БГ и веднага - Аааа вие там много корупция имате и мафия  Thinking Thinking Абе какво им разбират празните глави от корупция, но така е казал някой по ТВ-то - БГ има корупция и всички 82 млн. само тази плоча въртят, много са зле милите. Хал хабер си нямат от света обаче винаги характеристика правят. Англичаните са по-в час  Laughing Laughing по край нас само англичани има, мъжа ми е в английска фирма и почти само с такива общуваме и са по- отворени като че ли  newsm78 Фета, ти кво ще кажеш Wink Били сме и на почивки в хотели само с англичани и тук таме някой германец - ами англичаните по-културно го дават, тук таме оставаха някой минута без да си тъпчат устите  Mr. Green Mr. Green

РД на Симон, както и миналата година ще го празнуваме в БГ. Така ни се падат ваканциите, че да сме там. А иначе до сега по един РД с 10 момчета на година ми е предостатъчен  Whistling Whistling който не го е преживял, той не знае какво го чака  Sunglasses  От догодина май се пада и РД на Симон тук , та да видим какво ще става  Sunglasses

# 648
  • Видин
Ей вие се разписахте бре Mr. Green
Фети, вие откакто заминахте, не сте ли си идвали newsm78.
Ади, бързо да му минава на бузанчо Hug Той още ли е такъв бузан, не си показвала скоро снимки Flutter

# 649
Дезита, не ги знам англичаните, така са ми опротивели  Sick Много са мили хората, ама.. време ми е да се прибирам определено! Да се заредя с домашна енергия!

Ния, прибираме се на всеки 4 месеца общо взето, но зимата в Бг е супер противно, така че не се брои. А по Великден като си бяхме седяхме много малко, за да регистрирам промяна..

Има един момент, предполагам и Дезита и Бобчето ще потвърдят в който нито ти се живее в бг, нито ти се живее в чужбина..или по друг начин казано не знаеш къде се намираш  Crazy

Аз тези дни хич не съм добре здравословно   Sick #2gunfire Tired, може би за това толкова много философствам  Crazy

# 650
  • Ланкър, планините Овнерог
РД-та, а............

Емма е ощетената в къщи откъм празнуване. Няма никой лятото, пък и нямаме възможност два пъти в годината да плащаме като за малка сватба. С пубера на глава не може да се излезе вече, ама с Емма в това отношение ще се наложи. Ще има торта, каквато иска (някой да е виждал торта с Майстор Мани?), но повече едва ли.

Емма пък след якото боледуване, сега е завъди гъби  ooooh! Явно от падналия имунитет. На ден по 60 пъти я чистя, мажа, сменяме гащи, давам робено масло под формата на витамини, обаче тия гадове много инати ще излезнат.

# 651
  • Germany
Фета, пожелавам ти възможно най-скоро да се похвалиш с отлично здраве!  Praynig Hug Hug
Иначе за живеенето в БГ - права си  Peace само една година и си напипала болното място на всеки емигрант  Crazy  Peace

Аз да попитам - има ли Томас влакчето на български, за филмчето питам???  Praynig Praynig Praynig

# 652
  • Видин
Леле Гита, какви са тези гъби на 4г #Crazy, направо не мога да повярвам ooooh! Дано бързо да се оправя Емма Praynig Praynig Praynig
Фети, поне си идвате за по малко Hug Сигурно е вярно, че има такива периоди. Аз лично не мога да живея на друго място, даже в София едвам издържах 9м Thinking

# 653
Здравейте. Благодаря ви за стиснатите палци. Клиентът излезе много разбран човек. Каза случва се и кате горично не иска да чуе за връщане на парите. Поиска протокол за техническа грешка, а като го занесах дори ми благодари за съдействието Shocked.
 Ама вие наистина сте взели присърце идеята на Лулу за изписване на темата. Доста активни сте били днес.  newsm10По темата за рожденните дни: На мен ми е болна тема. Още с първия рожден ден ударихме на камък. Щяхме да го правим с много деца. Взехме детски чаши ,чинии, салфетки подготвихме се , а накрая от очакваните 6 деца дойде само едно. Две отишли на море, едно на село, две дойдоха за 20 минути, че нещо спешно излязло и такаси останахме с ъс старческо парти от 15 дърти. И понеже и аз съм лъвче и знам как съм го изживявала ми е болно за детето. Sad
Ади и Гита, жалко че се налага да преживеете и това. Няма по тежко от това да гледаш детето ти да страда.
П.П. виждате ли , че и аз се включвам активно в каузата за изписване на темата
Wink

# 654
Е, ще я изпишем темата, колко му е! Сега ще пуснем двама-трима крилати ангела, после Мариета ще ги оскубе и подготви за консумация  Laughing  Wink Crazy и ето ти 50 страници в игри и закачки  Mr. Green

# 655
  • ГОре на черешата...
Е, ще я изпишем темата, колко му е! Сега ще пуснем двама-трима крилати ангела, после Мариета ще ги оскубе и подготви за консумация  Laughing  Wink Crazy и ето ти 50 страници в игри и закачки  Mr. Green

Май ви липсват, а Mr. Green?

Ей тез чакат да им дадете гащи  Laughing -

Пък на тоз ако не влезе някоя да му изтрие гърба - аз ще се жертвам  Whistling...

# 656
 Crazy бая търкане те чака като гледам  Joy Joy Joy Joy Joy

Мариета, нещо сериозно / не че намирането на гащи за момчетата от по-горе е несериозна задача  Whistling /, като ти чета подписа се изпълвам с много оптимизъм  Hug

# 657
  • ГОре на черешата...
Затова съм го сложила Peace!

# 658
# 659
Да се върнем на темата...ето моето предложение..да облечем момчето

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт