Фети, наистина е гадничко като чуеш от чужденци такива неща. И на мен колко пъти така ми е докривявало. А наистина ни е красива природата. Уви, май само с това ще си останем още дълго време.
Абе какво им разбират празните глави от корупция, но така е казал някой по ТВ-то - БГ има корупция и всички 82 млн. само тази плоча въртят, много са зле милите. Хал хабер си нямат от света обаче винаги характеристика правят. Англичаните са по-в час
Фета, ти кво ще кажеш
Били сме и на почивки в хотели само с англичани и тук таме някой германец - ами англичаните по-културно го дават, тук таме оставаха някой минута без да си тъпчат устите
който не го е преживял, той не знае какво го чака
От догодина май се пада и РД на Симон тук , та да видим какво ще става
Много са мили хората, ама.. време ми е да се прибирам определено! Да се заредя с домашна енергия!
, може би за това толкова много философствам 
Явно от падналия имунитет. На ден по 60 пъти я чистя, мажа, сменяме гащи, давам робено масло под формата на витамини, обаче тия гадове много инати ще излезнат.
По темата за рожденните дни: На мен ми е болна тема. Още с първия рожден ден ударихме на камък. Щяхме да го правим с много деца. Взехме детски чаши ,чинии, салфетки подготвихме се , а накрая от очакваните 6 деца дойде само едно. Две отишли на море, едно на село, две дойдоха за 20 минути, че нещо спешно излязло и такаси останахме с ъс старческо парти от 15 дърти. И понеже и аз съм лъвче и знам как съм го изживявала ми е болно за детето. 
и ето ти 50 страници в игри и закачки 
...