На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Видин
Днес ще вали ли, ще гърми ли newsm78
  bouquet
Тц.
Довечера съм решила да направя любимата ми торта с бисквити, кис.мляко и плодове chef

# 241
Аз правя такава, само че с бишкоти. Като подсладя малко киселото мляко и като сложа сладко от вишни и ставаааа  Crazy Уникално вкусна и лека тортичка, с пресни ягодки ще стане върховно  Crazy
Ей, момиче, ще ме накараш и аз да направя  Laughing

# 242
  • Видин
=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335.msg1872127 ето рецептата
Или, не съм се сещала да подсладя със сладко. А иначе ще е с пресни ягоди, банан, може киви Mr. Green Айде зарибих те Joy

# 243
  • В светлината на слънцето
И аз искам тортааааа  newsm22
Днес гърлото е по-добре - не ме боли, а и кашлицата е по-приемлива. А дано това да е финала. Grinning

# 244
  • Видин
И аз искам тортааааа  newsm22
Еми направи си Joy hahaha Joy Ако ли не по Еконт ще ти пратя ама понеделник, че уикенда не работят Mr. Green

# 245
Лулу, аз съм ти по-удобна от Ния, заповядай с дребните на тортичка  Mr. Green Само трябва да се хвана да я направя де  Blush
Момичета, преди малко ми се обадиха от мястото, където бях на интервю вчера и ме викат във вторник на пробно до петък да видим дали взаимно ще се харесаме  Flutter Стискайте палци  Praynig Party

# 246
Или, стискам палци да стане. Praynig Трябва да те харесат!  Peace
И к'вооооо - да правя торта викате...  chef

# 247
  • Видин
Или, много се радвам. Дано нещата се оправят и всичко е наред. Ще те харесат няма как, нали си от августките майки Mr. Green
Лулу, е нали Или те покани на торта, не прави, ами хващай такси, тъкмо ще помагаш за правенето  chef

# 248
Или, много се радвам. Дано нещата се оправят и всичко е наред. Ще те харесат няма как, нали си от августките майки Mr. Green
Лулу, е нали Или те покани на торта, не прави, ами хващай такси, тъкмо ще помагаш за правенето  chef
Хващай го още от сега таксито, че сме се хванали с Яни да чистим, може и ти да се включиш  Laughing
Бобче, виж на какво попаднах http://www.bebezona.bg/идеи/любопитно/разни/билкови-лекове-за-деца/1203/. Предполага се, че става за много малки бебета  Peace

# 249
Хващай го още от сега таксито, че сме се хванали с Яни да чистим, може и ти да се включиш  Laughing

Знаех си, че има някаква уловка. Mr. Green

# 250
аа тук има заговор...и аз искам торта пък... Crossing Arms

Илиии,супер,дано се харесате взаимно Hug

хайде да си тръгват болестите,то не че аз съм цвете, на оправяне съм ooooh!

# 251
ЗДравейте  Hug
Марти - вече имаме 3 успешни приема на лекарството...без проблем просто се изумих, като се има предвид, че всичко се повръща...бре,бре ..Пооправяме се вече  Praynig
Или - стискаме палци да се харесате  Peace

И к'вооооо - да правя торта викате...  chef
- Лу колко му е да врътнеш една торта
Фети - мина ли ти депресивното  Hug, мен си ме държи доста по принцип, ама то от зодията  Mr. Green

# 252
  • ГОре на черешата...
Ако искате, мога аз да ви врътна една Wink...

# 253
  • София

Врътни, врътни, ама я виж, колко сме се наредили на опашката. Ще ти излезе много скъпо да ги разпратиш из Родината Laughing.
Или, а дано да стане работата с новата работа  fingerscrossed.
Вася, браво на детето Peace. Хайде скоро да се похвалиш, че е здрава  Praynig.
Приятен уикенд и никакви болести повече  Naughty.

# 254
  • Germany

Врътни, врътни, ама я виж, колко сме се наредили на опашката. Ще ти излезе много скъпо да ги разпратиш из Родината Laughing.

И извън Родината има кандидати за тортите на Мариетка, моля моля    Peace

Аз иначе да се запиша в листа на боледуващите - миналата седмица бях болна, вече съм ОК за сега, но времето е толкова кофти, че няма да се очудя ако ме повтори.

Вече 2 седмици мони го оставих с мен - по цял ден ланкаме само бг, игри, песни и танци и детето толкова е добре вече, явно така трябва от време на време да му правя бг паузи, за да не изостава с езика. От понеделник пак ще ходи на градина  Peace А лятото покрай бабите се надявам съвсем да затвърдим, но пусто тия родове хич не ги оправя - аз съм все така хубаВConfused а той си е все така гладнА  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт