AVON само за представители - КАМПАНИЯ 08 -Тема 80

• 26 162
  • 637
  •   1
Отговори
# 570
  • на североизток от Рая
  Узи, малко позакъснял поздрав и от мен.
 Да са ти здрави дечицата! Да растат весели и да си имат много приятели.  newsm67

Една добра мацка от темата ще ми прати маската, за която хленча тук.

Благодаря й от сърце!  Hug Heart Eyes

# 571
От светкавицата са станали такива лъскави, пробвах и навън, но пак не се получи. А пък и цветовете не се виждат много реално на снимката.
Онзи ден се видях с една моя позната, която е от самото начало на Ейвън в БГ и каза, че е имало бои през първите 1-2 години. Много се израдва, че ги пускат пак, щото били доста добри и търсени.

# 572
Момичета,в К5 бях поръчака слънчевите очила Sadira,но не са ми ги изпратили вече три кампании.В К6 и в К7 пишеше,че са съхранени за следваща поръчка,а в К8 няма и следа от тях-нито са в кашона,нито са във факатурата,нито са  съхранени за следваща поръчка... Shocked
Такова нещо не ми се беше случвало.Аз реших,че може би ще спрат да ги предлагат,но гледам,че и в К9 И В К10 ги има.
Някоя от вас получи ли ги в К8?
Благодаря!

# 573
  • София
в К8 няма и следа от тях-нито са в кашона,нито са във факатурата,нито са  съхранени за следваща поръчка... Shocked

И при мен е така- няма и следа от тях. Все едно не съм поръчвала

# 574
  • Бургас
и при мен очилата ги няма и се чудя какво да обяснявям ooooh!

# 575
Аз събрах около 70 лв за новата кампания. Нещо голямо самоучастие правя, все има нещо, което да ме изкуши..... Боята ще я подаря на свеки, а парфюмчето ще отиде за милото, то откога точи лиги по него....

# 576
  • София
а парфюмчето ще отиде за милото, то откога точи лиги по него....

Кое?

# 577
а парфюмчето ще отиде за милото, то откога точи лиги по него....

Кое?

Хихихихиххи!Аз вече сънувам подаръците - говорех за Патрик Демпси 2 и боята в 11 брошура.

# 578
Момичета,в К5 бях поръчака слънчевите очила Sadira,но не са ми ги изпратили вече три кампании.В К6 и в К7 пишеше,че са съхранени за следваща поръчка,а в К8 няма и следа от тях-нито са в кашона,нито са във факатурата,нито са  съхранени за следваща поръчка... Shocked
Такова нещо не ми се беше случвало.Аз реших,че може би ще спрат да ги предлагат,но гледам,че и в К9 И В К10 ги има.
Някоя от вас получи ли ги в К8?
Благодаря!
Относно очилата Садира -хич не ги чакайте ! Така ми отговориха по телефона, когато попитах . ShockedОчилата са изчерпани и няма да бъдат доставени -това го пише в сайта .По същия начин ми изчезнаха 2 чифта очила -докато бяха запазени и изведнъж изчезнаха. Няма да обяснявам, колко нерви изхабих и с какво нахалство се сблъсках по телефона .Пратих им и писмо ,в което им писах поне това, че очилата са изчерпани и няма да ги доставят, да го пишат в официалния им сайт на първа страница -хората да не мислят ,че ги лъжем.  Crossing ArmsЩели да вземат в предвид, препоръката ми ...А по телефона, дамата ми заяви ,ами ние го пишем във вашия сайт /на представителите / т.е оправяйте се .Уф, да не си развалям хубавия ден ...

# 579
  • England
може ли някой да качи Нетна 09,че на първа страница е само руската.Аз съм представител от началото на тази година и получавам много полезна информация от вашата тема,защото моята координаторка като я питам нещо все не знае Laughing

# 580
Darky Angel, изчисти си кутията със съобщения, че не мога да ти пиша  Peace

Нетната е качена, не четеш  Naughty
http://www.album.bg/dimislava/images/27765134/161560/

# 581
  • England
Извинявам се  bouquet

# 582
след коя кампания като представител мога да поръчвам от нетна ?

# 583
  • у дома с любимите си хора
в К8 няма и следа от тях-нито са в кашона,нито са във факатурата,нито са  съхранени за следваща поръчка... Shocked

И при мен е така- няма и следа от тях. Все едно не съм поръчвала

няма ги,защото ако в рамките на 2 кампании не ги доставят автоматично биват изтривани от системата.Това е от доста време.

# 584
Старите бои за коса и аз ги заварих ,но не си спомням да са имали особен успех сред клиентите ми,а пък и аз тогава прохождах в ейвън.
Сега ще чакам отзиви от вас  Mr. Green,няма да рискувам на главата си .
Не е по темата ,ама да помрънкам - главата ми е много побеляла ,с ужас установих ,че са се появили страшно много бели коси,въпреки последното ми боядисване от преди 2-3 седмици , а съм едва на 33г. ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт