Детски слънцезащитен крем

• 27 595
  • 97
  •   1
Отговори
Моля, споделете какви слънцезащитни продукти използвате за децата си:)
Аз купих за сина ми, който е на три и половина, Биофреш кидс 25. Не мога да дам отзиви още. Чудя се за лицето му какво да взема. Купих на Бочко 50+, бях в провинцията и нямаше избор, но получи някаква алергична реакция. Сега се чудя може ли с Биофреш да му мажа лицето или да взема друго.
Някой може ли да каже green people само по интернет ли може да се поръча или ги има в някой биомагазин?
И въобще от кои продукти сте доволни?

# 1
До 2г ползвах слънцезащитният крем на Мустела, фактор 50.
От миналата година сме с Биодерма, пак фактор 50.
Доволна съм и от двата крема, идеално предпазват от слънцето.

# 2
  • София
Купувам а-дерма 50+(т.е. от него съм най-доволна)  мажа го целият с него, вкл. лицето.

# 3
  • София
Ето този на Каротен ползваме 2 години подред. Това лято пак ще заложа на него.

# 4
И аз ползвам A-derma 50+. Ние преди време поради проблеми с кожата сменихме цялата козметика на А-дерма и съм много доволна.

# 5
две години ползвам http://www.daylong.bg/
обикновено се сещам да го намажа след като кожата на детето вече се е зачервила  Embarassed

п. п. сега погледах състава

Състав: вода, титаниев диоксид, изохексадекан, триетилхексаноин, диметикон, цинков оксид, глицерин, алуминиев стеарат, цетил PEG/PPG-10/1 диметикон, полихидроксистеаринова киселина, алумина, восък от Candelillа, натриев хлорид, натриев хидроксид, метилпарабен, пропилпарабен, бензоена киселина.

има два вида параблени Sad  ще трябва да избирам друг крем

# 6
  • София
то май и без др някой писа, че нещо нямало внос на дейлонг...

# 7
Ла Рош 50 - без парабени Peace

# 8
 За  дъщеря ми - http://monami.bg/products/3538-svr-50-enfant-slyncezashtiten-kre … -deca-spf-50.html
 Но не е много икономичен...

# 9
Една голяма тубичка на Виши използваме и според опаковката е подходяща за цялото семейство.

# 10
  • сред маслини и портокалов цвят
А Дерма 50. Живея на място с много силно слънце и без крем през лятото е абсурд да го пусна.

# 11
Благодаря за отговорите:) парабените не ме притесняват има по-опасни неща от тях. Минали години ползвах мустела, чико, но ми се искаше тази година да взема нещо по- натурално.

# 12
  • София
Страхотно съм доволна от Себамед - няма зачервяване , а малкия е рус и с бяла кожа.

# 13
  • София
Ла Рош 50 - без парабени Peace
И нашето е такова и съм мн. доволна.Ама освен парабените,какво още страшно има в тези слънцезащитни!?Я повече инфо,моля!? Wink
Между другото миналото лято имаше огромна тема за детските слънцезащитни лосиони.

# 14
Втора година ще сме с         AVENE Спрей 50+ SPF
Използваме го и двамата , много сме бели.

Общи условия

Активация на акаунт