Детски слънцезащитен крем

• 27 595
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • София
La Roche-Posay Anthelios Sonnenmilch LSF 20 е на последно мястои в 2та теста. Много от тестваните продукти съдържат UV Филтър, който действа като хормони.
Би ли дала повече инфо за незнаещите немски. Моля от името на всички.

# 31
Тествани са за слънцезащитен фактор, който при някои е незадоволителен, както и за съставки. При много има повишено съдържание на някои вредни вещества.
http://www.test.de/themen/gesundheit-kosmetik/test/Sonnenschutzm … -4108131-4108139/

# 32
http://apteka.framar.bg/30013088/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … 200-%D0%BC%D0%BB-                           какво ще кажете за това

# 33
аз се бях засилила към "Сън денс" от ДМ, но май ще се преориентирам към този, предпочетен от Sourcherry

# 34
Блабла7, нищо не мога да разбера. Може ли да резюмираш какво казват тези проучвания, че не разбирам немски и как УВ филтрите действат като хормони?
Да напомня, че организмът има нужда от поне 15 минути на ден излагане на слънце в подходящите за това часове без крем.

# 35
Миналата година ползвах на А-дерма, а тази купих на Биодерма. И двата крема са 50+ и без парабени, но на Биодерма е по- изгоден като цена

# 36
Аз купих Биодерма 50+,много лесно се нанася и детето не изгоря!Доволна сам от покупката!

# 37
  • Русе/София
Втора година ще сме с         AVENE Спрей 50+ SPF
Използваме го и двамата , много сме бели.

Това и нашия крем.При положение,че аз съм със слънчева алергия,нямам проблеми с този крем.

# 38
  • Mediterraneo
Дерматолози, с които общувам, са ми казвали, че реално високите фактори са търговска стратегия. Всичко над 20 примерно е едно и също...
Аз имам голям проблем с кожата на голямата дъщеря. Прави ми чудни алергични реакции към слънцезащитните продукти! В чудо се виждам. Миналата година взех на Рубела слънцезащитно мляко и учудващо добре го понесе. Тази година изръгах целия град и не го откривам! От медицинската съм пробвала само на Авен, но и от него пламна. Нямам възможност да давам по 30-50 лв за кремове, които само да хвърлям после  Tired

# 39
Тарталета, не знаех, че Рубелла правят слънцезащитна козметика.
В сайта им има някакъв спрей за деца, фактор 25.
Би могла да се свържеш с тях и да попиташ дали зареждат и къде в твоя град.

# 40
  • Mediterraneo
Да, точно този спрей е, Солео. Звъних на представител за града без резултат, чакам отговор на мейла си, да видим...

# 41
  • Русе/София
Чувала съм го това,че според докторите факторите на слънцезащитните кремове от 20 нагоре са еднакви,но при мен се наблюдава разлика.Само с 50+ не изгарям.

# 42
Аз не съм го чувала. А и да го чуя, няма да повярвам, защото опитът ми показва друго.

# 43
  • София
Дерматолози, с които общувам, са ми казвали, че реално високите фактори са търговска стратегия. Всичко над 20 примерно е едно и също...
Аз имам голям проблем с кожата на голямата дъщеря. Прави ми чудни алергични реакции към слънцезащитните продукти! В чудо се виждам. Миналата година взех на Рубела слънцезащитно мляко и учудващо добре го понесе. Тази година изръгах целия град и не го откривам! От медицинската съм пробвала само на Авен, но и от него пламна. Нямам възможност да давам по 30-50 лв за кремове, които само да хвърлям после  Tired
Аз съм чела, че разликата между 30 и 50 фактор е минимална, но в съдържанието на 50-ти фактор има  доста по-вредни съставки .... Hug

# 44
  • София
Всеки нещо чувал или чел, ами дайте конкретни линкове и ние да се образоваме.
От тази таблица нищо не разбрах, кой продукт как е тестван, какви вредни вещества, които уж действат като хормони... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт