Кан, Ница, Монако ...

• 156 780
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Май не ми излиза линка?  newsm78
Нищо чудно някой нов филтър да има...

Може да видите какво имам предвид като изпишете в Гугъл: Ница пътеводител - излиза между първите няколко резултата.

# 541
  • София
Извинявам се на всички за спама, но
Мимии Hug
Скрит текст:
хайде, откога ги чакам тези снимки. Пък и Мимето във ФБ само още повече разпали любопитството ми с всички снимки, които пускаше Simple Smile Като джипиес бяха Joy, да не Ви изгубим от поглед, и да завиждаме, особено за балоните Laughing
и за да не е съвсем спам, да пробвам и аз, това което Мимии не успя:
http://magelanci.com/topic/3947-%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BC% … 1%82%D0%B5%D0%BB/
йессс, май успях Peace Peace

# 542

Tatjana е от тях и добре знае колко време отнема събирането на информация, защото дълго време се занимаваше с една от най-трудните теми в този подфорум.  Hug
Hug

Абсолютно си права, лесно, да не кажа нагло е да се очаква друг да върше работата за да йм е лесно на другите. В другата тема имаше няколко активни потребители, които събраха първоначално информацията за 1вата страница, която аз в последствие поддържах. Поддръжката отнема няколко часа за всяка тема, за първоначалното оформление на 1вата страница пък да не говорим. Но, който не го е правил, не го знае  Wink

# 543
Hug Благодаря за бързите отговори,
планирането на тази почивка стана инцидентно и още съвсем недообмислено,
видях билетите на уиз за началото на юли на цена около 40,00лв. до бергамо, после четох че от там до ница с влак се стига, билети около 16 евро нещо мисля бяха  newsm78
изведнъж ми се стори някак нормално да заведем девойката, която учи френски на екскурзия там, но пък и малчо искаме да вземем.
В общи линии това е,
бих помолила ако е възможно разбира се на първа страница от темата да се прехвърлят всички линкове на възможни авио линии, влакове, разписания, места за посещения, плажове, линкове за лодки до монако, прилични места за настаняване (хотели, апартаменти) и всичко което е полезно за един прохождащ пътешественик като мен   Simple Smile Blush за да не се лутаме из страниците  Hug

Между другото се очаква уиз да имат промоция на билетите 16-19.05  Grinning но дали ще се случи не знам, за тяхното РД.

mistela,
вече са те ориентирали че пътя с влака от Милано до Ница е 4,5 - 5 часа. Ние летим по същия маршрут с уиз до Милано и с влак до Ница после  дни по-рано на 28.06. И ние сме с тийн на 16 и хлапе на 5 г.  Полета на уиз обаче е на обяд. Докато се придвижим от Бергамо до Милано и да хванем влак спокойно дори при някакво закъснение на полета  и без да препускаме с хлапетата ни трябва влак от Милано след 16 ч. Такъв има май чак към 17 ч., което означава пристигане в Ница късничко и оправяне с настаняване. Та ние сме решили че ще направим една нощувка в Милано и тъкмо ще разгледаме нещо и там, че не сме ходили досега и на другата сутрин ще си хванем влак за Ница.
Ние сме резервирали апартамент за Ница. За четиримата излиза по-евтино от хотел и е по-удобно с децата. Мисля обаче че е време да се ориентираш с резервация за спането, особено ако имате ограничения в бюджета. Аз все пак търсех цени на нощ нормални за средностатистическо българско семейство Simple Smile
За плажовете да помагат вече ходилите. Ние ще сме за първи път.

# 544
  • София
Sunny, Вие сте само ден преди нас Hug.
Ние летим на 29 за Милано с Уиз, спим там и на сутринта в 9,10 ч. с влака пътуваме за Вентимиля, а от Вентимиля за Ница с влака в 13,35ч. За тези часове сме закупили билети.
В Ница сме до 13 юли, когато пътуваме за Париж.
Мисля, че по-рано ти бях пращал линк на апартамента ни, който резервирахме.
Мога да ти дам и точния му адрес. Ако Ви се допие някоя вечер ракийка със салатка сме на линия, имаме хубава тераса за тази цел, а може да обменим и мнения за места, които си заслужават да се видят Simple Smile
Ако имаш някакви въпроси за плажовете или нещо друго мога да ти помогна с инфо.
Вашият апартамент къде е? Да не се окаже, че сме комшии, щото и нашия е с цена за средно статистическо българско семейство, когато го резервирах де. Сега цената е двойно по-висока newsm78
Докога ще сте в Ница и къде мислите да ходите освен на плаж? Simple Smile

# 545
  • Пловдив
здравейте и от мен, аз бродя в темите париж и дисниленд, но сега да побродя и тук: ние бяхме група, но отпаднаха хора и останахме една кола и 5 човека (3 възрастни и две принцеси на 4 и 5).
И понеже с по-малка група нещата стоят различно ми се върти идея на връщане от Париж, за 2 нощи през септември да отседнем около Ница. Понеже сме тръгнали на поредното голямо пътуване и този път с малки деца, да се изцедим максимално. Нека ни боли от път!
Мина доста време от последното ми ходене към френския бряг, тогава нещата бяха различни и да спим на плажа, да ядем каквото ни падне и когато ни падне нямаше проблеми. Но с деца - къде? Хем да е около Ница-Антиби-Кан, хем да не е супер градско, а по-скоро плажно, спокойно, уютно?
Твърде смело ли е да ни струва 100 евро за две нощи за всички? Отзиви за определено място, където сте спали с деца и има пясък наоколо?

Къмпинга до Дисниленд в къща за 8 ни струва 350 за 6 нощи за всички и не ми изглежда мизерно на картинки.  Laughing
Le Village parisien

# 546

Твърде смело ли е да ни струва 100 евро за две нощи за всички?

3ма възрастни и 2 деца? Наистина е смело, но все пак, за кой период говорим?

# 547
  • Пловдив
11-13 септември, те са на училище, затова и къмпинга ни е без пари, после виждам, че става по-скъп във ваканциите им.
абе смело, смело, който да е смело - аз гледам fr.vente-privee.com всеки ден и там цени от по 159 евро цяла седмица и 6 човека в къмпинг от по 4 и 5 звезди е нормална цена. И не само къмпинг, ако това ви звучи мизерно (въпреки, че съвсем не е), има си апартаменти, резиденции, селища...
В сайта трябва да си регистриран, иначе няма да ви излязат линковете, но например сега има оферти:
Côte d'Azur, Cannes - Résidence Pierre & Vacances "La Verrerie" 139 евро
Няма за моите дати, но за май и юни се намира чудесно настаняване за 5-6 човека там.

Côte d'Azur, Saint Raphaël - Résidence Pierre & Vacances "Promenade des Bains"  също е за май и юни от 99 евро за 2 нощи.

Постоянно ги следя тези оферти, моя приятелка отиде на няколко от тях и си прекараха чудесно с деца..

Ако не изкочи лично мнение и препоръка от вас за нещо, ще се насоча към тези оферти, кофтито е само, че са за по-дълго време, т.е по една седмица, а аз искам кратки - те са по-рядко.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 09:48 от Josefin

# 548
Josefin , а при регистрацията в сайта fr.vente-privee.com коя държава посочи, гледам че няма България?
Аз пък в този имам регистрация, не всички оферти са скъпи, има и по-евтини
http://www.voyage-prive.co.uk/thematique/ventes?from=263b54eb1a7 … s=1&ectrans=1

# 549
Сен Рафаел е бая отдалечено от Ница. Извън сезона и на къмпинг да, може и да имате късмет, но за сметка на локацията.  Peace

# 550
  • Пловдив
Josefin , а при регистрацията в сайта fr.vente-privee.com коя държава посочи, гледам че няма България?
Аз пък в този имам регистрация, не всички оферти са скъпи, има и по-евтини
http://www.voyage-prive.co.uk/thematique/ventes?from=263b54eb1a7 … s=1&ectrans=1

франция, най-хубавите оферти са там, мисля, че сайта си е оригинален на френски. А има англия и прочие, но са по-малко оферти и не толкова хубави.

Видях на картата къде е Сен рафаел, но няма значение, както писах предпочитам село по ивицата, не е нужно да е Ница, нещо наоколо, то след като ще се спускаме от Париж, така или иначе дали е на 50 или 100 км, все пак на брега де, няма значение...

# 551

Видях на картата къде е Сен рафаел, но няма значение, както писах предпочитам село по ивицата, не е нужно да е Ница, нещо наоколо, то след като ще се спускаме от Париж, така или иначе дали е на 50 или 100 км, все пак на брега де, няма значение...

Сен Рафаел е толкова около Ница както Бургас около Варна  Wink  Но ако сте наясно с това и е ок за вас, няма нищо лошо  Peace

# 552
  • Пловдив
Да, картата всички я виждаме.  Party

Ако някой има предложение за настаняване, което е изгодно (нищо ако не се вписва в желаната ми цена) в района на френската Ривиера, личен отзив, запазил сам през сайт, изобщо къде сте почивали вие и сте доволни? 

# 553
Sunny, Вие сте само ден преди нас Hug.
Ние летим на 29 за Милано с Уиз, спим там и на сутринта в 9,10 ч. с влака пътуваме за Вентимиля, а от Вентимиля за Ница с влака в 13,35ч. За тези часове сме закупили билети.
В Ница сме до 13 юли, когато пътуваме за Париж.
Мисля, че по-рано ти бях пращал линк на апартамента ни, който резервирахме.
Мога да ти дам и точния му адрес. Ако Ви се допие някоя вечер ракийка със салатка сме на линия, имаме хубава тераса за тази цел, а може да обменим и мнения за места, които си заслужават да се видят Simple Smile
Ако имаш някакви въпроси за плажовете или нещо друго мога да ти помогна с инфо.
Вашият апартамент къде е? Да не се окаже, че сме комшии, щото и нашия е с цена за средно статистическо българско семейство, когато го резервирах де. Сега цената е двойно по-висока newsm78
Докога ще сте в Ница и къде мислите да ходите освен на плаж? Simple Smile

Роже, благодаря за поканата. Апартамента ни е на няколко преки от гарата. Ще сме 3 вечери в Ница. Иначе точно със същите влакове ден по-рано се придвижваме и ние до Ница. Ница мислим да я използваме като отправна точка за тези дни да разгледаме Монако, Езе, Кан, Сен Тропе и да отидем до Маринеланд. Ние после продължаваме до края на френското крайбрежие. Плановете ни за плаж в следващите градове Арл и Нарбон. Като гледах натам ми се сториха по-хубави плажовете, пясък, по-малко народ и по-малко бетон най-вече. Крайната ни точка е Барселона, откъдето летим обратно за България.

# 554
Здравейте!Преди време изчетох  всичко но толкова много инфо ,а има и много нови постове -аз-се обърках;)Та мисълта ми е следната:
Интересува ме следното:Дали ако вземе от Италия рент-а-кар ще мога безпроблемно да пътувам към Ривиерата?
Моля някой ако има повече инфо относно фирми и цени да сподели:)идеята ми е Генуа или Милано със самолет и после с кола ,но не съм сигурна как стоят нещата .Моля помагайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт