Кан, Ница, Монако ...

• 155 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
На-евтиния и директен полет е Букурещ-Ница ,както казва Bliss ,ако не който и да е евтин полет до Милано и от там влак,автобус до Ница или Монако.
извинявай в бързината...

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 12:52 от mimozata

# 601
На-евтиния и директен полет е Букурещ-Ница ,както казва Блед ,ако не който и да е евтин полет до Милано и от там влак,автобус до Ница или Монако.

Никнейма ми е Bliss. Слава богу нямам нищо общо с Блед.  Stop hahaha

# 602
Здравейте, има ли някой, който е отсядал в Menton и какво може да каже за градчето (освен, че очевидно е доста красиво Simple Smile) Има ли избор на супермаркети и заведения за хранене на прилични цени? Двоумя се дали да запазя хотел там или във Ventimiglia, разликата в цената е 115 лв. в полза на този в Мантон, но във Вентимиля стаята е с една идея по-хубава. Целта ни е да разгледаме Ривиерата за 7-8 дни, ще се движим с влак/автобус. Благодаря предварително и хубав ден на всички  Peace

# 603
Здравейте, има ли някой, който е отсядал в Menton и какво може да каже за градчето (освен, че очевидно е доста красиво Simple Smile) Има ли избор на супермаркети и заведения за хранене на прилични цени? Двоумя се дали да запазя хотел там или във Ventimiglia, разликата в цената е 115 лв. в полза на този в Мантон, но във Вентимиля стаята е с една идея по-хубава. Целта ни е да разгледаме Ривиерата за 7-8 дни, ще се движим с влак/автобус. Благодаря предварително и хубав ден на всички  Peace
Аз бих избрала Мантон в този вариант.
Най-добре е обаче да отседнете в Ница, за да сте по средата и да пътувате по-малко и двете посоки.

# 604
Мимии Ница също я обмислях като вариант, но предпочитам да съм в някое по-малко и спокойно място, а и след това продължаваме обратно към Италия за още седмица и ще е по-удобно от граничните райони. Изчетох темата, но не открих някакви по-конкретни мнения за Мантон...

# 605
Мантон е много хубаво градче в който си има и супермаркети, и заведения. Ценово там е по-поносимо отколкото в други градове на Ривиерата. Предпочитам го преди Вентимилия.

Недосдатък е отдалечеността му от много места на Ривиерата. Като алтернатива бих препоръчала мой любим град Антиб, централно разположен и със страхотен чар!

# 606
Tatjana Благодаря за мнението! Точно цените са причината да се насочим или към последния италиански, или към първия френски град Wink За отдалечеността не се притеснявам, има добри връзки с влак, а по-далеч от Кан не смятаме да ходим.

# 607
Здравейте,
някой може ли да даде контакт на местен екскурзовод, желателно говорещ български.....

# 608
Здравейте отново!Влизам директно в темата ,дано някой е на линия 😉Току що ми заявиха в офиса ,че ще ме изпратят на едно обучение в Милано в понеделник на мястото на една колежка ,която в момента не може да пътува.Честно -никак не ми се ходи още повече ,че имам запланувана Великденска екскурзия,но не знам как да процедирам.Ще ни остане ден и половина своноден .Въпросът ми е мога ли да ида до Монакои как ,цена на билети?
Врори вариант -евентуално до езерата Комо ?влак,автобус и цена?
И или Венеция с влак?Цени?
Ох помагайте,защото няма време 😍😎🤗🤔🙏

# 609
  • София
От Милано до Монако може да отидеш много лесно и бързо с влак Simple Smile. През лятото пътувахме до Ница от Милано /т.е. малко по-далече от Монако/ и цената на билетите ни беше 9 евро. Разбира се бях ги купил доста по-рано, но все пак юли е разгара на туристическия сезон, докато в края на февруари все още може и да има евтини билети за по-близки дати. По същия начин на същата цена сме пътували с влак и от Венеция до Милано. Виж и за двете дестинации
 http://www.trenitalia.com/trenitalia.html

# 610
Благодаря ,а да попитам много ли спира?Колко време се пътува до Монако -видях ,че ако тръгна в 7.05-11.45 трябва да е там така ли е или нещо бъркам?

# 611
Благодаря ,а да попитам много ли спира?Колко време се пътува до Монако -видях ,че ако тръгна в 7.05-11.45 трябва да е там така ли е или нещо бъркам?
Според мен не си струва пътя за един ден.
Пътува се повече от 4 часа в едната посока.

# 612
Да и аз така си помислих....Освен да предкочим до Комо🤔някой има ли представа с кой автобус се отива ?макар ,че едва ли ще  е така  красиво през този сезон както през лятото😎Имам срок до утре сутринта  да отговоря дали ще отида 😴

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 19:42 от macapisa

# 613
Да и аз така си помислих....Освен да предкочим до Комо🤔някой има ли представа с кой автобус се отива ?макар ,че едва ли ще  е така  красиво през този сезон както през лятото😎Имам срок до утре сутринта  да отговоря дали ще отида 😴
До Комо се ходи с влак.
Вариант е и Верона.
Или Торино.
В самото Милано също има какво да се види и прави.

# 614
Поздрави от Милано !Малко е мрачничко и студено ,надявам е утре да е по -добре!Знам ,че не е в темата ,но предложете някое хубаво заведение,разбира се да не е много скъпо🤔

Общи условия

Активация на акаунт