.Не разбирам това не е нормално защото не е еденичен случай това е така от 3.5 месеца а сега е на 5. Проблема е че не е запек или поне не типичният защото акита са меки нормални но нередовни. Досега е бил на кърма( цедя се, не успя да се научи да бозае), и Аптамил, като пробвах и Аптамил Комфорт уж против запек(без резултат). Не от млякото защото и кърмата отказва да пие
Всеки път и аз съм под напрежение да не мръдна защото ще спре и край да започне. Не пробваме с чашка всичко изтича никак не става, повече няма да го насиламе защото като види шишето и се мръшти.
Освен това имаше и колики. Смених му млякото с Лактана био - дали от това или от друго - коликите му спряха изведнъж, още в деня на смяната на млякото, и акането се нормализира. И Аптамил Комфорт съм пробвала преди Лактаната - нищо. Даже не искаше да го яде. Проблеми по време на храненето като шум и т.н. не съм имала. Ама пък повръщаше много - каквото изяде, после почти всичко повърне. Като стана на 3 месеца и нещо и той започна да крещи - ама какво крещене падаше само! Наслаждава се на гласа си, детето, аз само му се смеех, а той крещи и се хили още по-силно. И пищенето и крещенето му съвсем не са ми се сторили странни - напротив, радвам му се. И досега крещи, но по-рядко. А за махането с ръце и крака - ела да видиш какво става при нас - то е удряне, махане, подскачане - играе си, изразходва енергия. Само за БЦЖ-то защо не се посъветваш с друг доктор. На моя просто му остана едно мъничко пигментирано топченце (даже петънце) и това е. Педито каза, че това е положителното БЦЖ. Пюрета му давам откакто стана на 4 месеца - но започнах със зеленчуковите. Яде ги без проблем. Преди това му давах плодови сокове, но не му понесоха, като че ли му се върнаха коликите и ги спрях. Плодови пюрета не съм му давала, нямам и намерение скоро да му дам. На последната консултация тежеше 7200. За редовното акане му давам капки Био Гая. Успех, всичко ще се подреди!
ако чуеш моя син как пищеше и как пищи и до ден днешен и как риташе като луд на възрастта на твоето дете сигурно щеше да побелееш

- искала с лъжица да се храни
... Сега вече яде нонстоп, всичко, ако може и денонощно
Дано и при вас нещата се стабилизират

и то с лъжи и яко размазване по лицето. На 1 година беше 8.5 кг с мокри дрехи
, много търпение се иска с такова злоядо човече.Препоръчани теми