На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 456
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Юлско бебе, Ракаус, благодаря много за информацията...
Калоянис, в Майчин дом и анестезиолог ли трябва да си резервираш? И кога точно отваря "Джъмбо"? От теб разбрах, че е на 1 юни, но знаеш ли от колко часа. Че тъкмо навивам мъжо след прегледа при доц. Балев да ме закара дотам, ама да не е твърде рано...

# 91
Руми само ако искаш,не е задължително.Тъй като аз искам определен човек да ми следи анестезията,затова си го резервирам и ще плащам допълнително Peace
За джъмбо-освен че е на 1ви друго незнам,по една от диемите мисля има постоянно реклама,за часа и датата Grinning

# 92
  • Варна
Привет момичета   bouquet
Днес се поолях с разходките и покупките и вече са на лице контракциите  Sad Пак се проснах на дивана и утре съм решила да почивам.
Щурчаки, аз имам проблем с едното ухо от около 2 седмици, а днес по едно време взе да ми заглъхва и другото. Кръвното ми винаги е било ниско, сега отново е такова, поддържам 110/60. Нямам възпаление, нито запушване, хрема или зачервено гърло. За сега незнам от къде идва това туптене и заглъхване, но е адски изнервящо. Успях да си запазя час за невролог, да мина доплер чак на 02.06. Тогава ще докладвам  Peace
Миражче, с теб сме  Hug
Румка, Калоянсис, а къде се намира този магазин, че нещо не откривам инфо в нета?
Целувки  Kissing Heart

# 93
  • Варна
Привет момичета   bouquet
Днес се поолях с разходките и покупките и вече са на лице контракциите  Sad Пак се проснах на дивана и утре съм решила да почивам.
Щурчаки, аз имам проблем с едното ухо от около 2 седмици, а днес по едно време взе да ми заглъхва и другото. Кръвното ми винаги е било ниско, сега отново е такова, поддържам 110/60. Нямам възпаление, нито запушване, хрема или зачервено гърло. За сега незнам от къде идва това туптене и заглъхване, но е адски изнервящо. Успях да си запазя час за невролог, да мина доплер чак на 02.06. Тогава ще докладвам  Peace
Миражче, с теб сме  Hug
Румка, Калоянсис, а къде се намира този магазин, че нещо не откривам инфо в нета?
Целувки  Kissing Heart
Аз доколкото разбрах във Владиславово някъде срещу супермаркет 5 както ми го обеснява милото. Много се замислям обаче дали на 1-ви да се пробвам изобщо, че кой знае какава лудница ще бъде Simple Smile
Варненските мами не мислите ли за повторна среща в скоро време Simple Smile))

# 94
darato честити празници! Всичко най-хубаво и най-прекрсното бебче през юли

Мираж, стискаме палци за теб и бебока   fingerscrossed всичко ще е наред, не се трвожи, ще си порасне бебчо и отвън

# 95
Здравейте,
да се похваля, че си капарирахме бебешкото креватче, трябва да пристигне към 6-7 юни, харесахме си завивки, ще ги вземем като дойде леглото. Купих си помпа за кърма Medela mini electric, много съм доволна и нещо, което не го бях планирала за днес - слинг тип шал, че даже му намерих цаката как се връзва, не е толкова сложно, колкото си мислех, но ще видим с истинско и мърдащо бебе дали ще се справя така лесно  Grinning
Момичета, за Джъмбо, ние вчера с мъжа ми ходихме и имаше много бебешки неща, сладурски дрешки, пелени, адски много играчки - всякакви марки, ние купихме за бебето на едни приятели сет дрънкалки на фишър прайз и останах учудена, че имаше един огромен щанд само на тази марка. Имаше адски много неща за дома, аз лично си купих и вакуум чували за дрехите, да видим дали ще са читави.
Танче[/u], ти сега да не готвиш постоянно на нови котлони, ей! Почивай си и по-помалко готви Mr. Green

# 96
Миражfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed имаш и моите стиснати палци за утре!
Браво, за хубавите размерчета на бебчетата ви  Hug Аз в понеделник съм на преглед.
Благодаря ви, че ме мислите  Hug Hug Hug По-добре съм ипродължавам с гаргарите.

лека вечер на всички  Heart Eyes

# 97
  • София
Мираж, стискам палци нещата при вас да се развият по най-добрия начин! Успех и кураж!  Hug

Дарато, честит двоен празник! Пожелавам ти здраве и късмет, много щастливи мигове!

Ние вчера цял ден бяхме по лекари. Тоновете на едното бебе падат, кръвотока не е добър. В понеделник ще ходим отново на преглед, казаха, че ако положението е същото, ще решават дали да вадят бебетата.

Днес бяхме на покупки, вече почти всичко е подготвено, някои неща съм ги избрала и остава само да се поръчат. Все още се колебая дали да вземем термометър за ухо. Имате ли впечатления от такъв и вие какъв модел избрахте?

# 98
Здравейте сладурки,
аз съвсем на бързо минавам да Ви видя и после ще ви изчета... Доста сте напреднали с писането в новата темичка!

Чудесно оформление! Браво!

Честит рожден ден на Дарато! Пожелавам ти много любов, здраве и късмет!  newsm59

Калоянис мила, браво за хубавите новини! Стискам палци на Джен и на Мираж!  Praynig Hug Hug

Днес съм много каталясала, имах много работа и утре ще е така! Направо ужас! Привечер бях на едно мероприятие - за първи път ми прилоша и се изнизах след няма и 20 мин. Тази жега просто не ми понася, а сутрин като се събудя съм вир вода!

# 99
АНЕЛИТА стискам палци всичко при вас да е наред,дано да успеете да задържите бебетата още малко и дано се подобрят нещата Praynig Praynig Praynig

# 100
Анелита, не може ли да се повлияе върху кръвотока по някакъв начин?(много ми се иска да има!)
Миражче, какво да кажа...стискам палци всичко да е наред!Всичко трябва да бъде наред!
Фейт, оправяй се, много е гадно да си болна, направо отврат!
Браво на всички с хубави новини от прегледите!

Моят последен работен ден приключи, най-тържествено си върнах служебния лаптоп и служебния телефон, че да не ме тормозят  Mr. Green и вече официално съм отпуска  newsm44. Колегите ме изненадаха много приятно с подарък - ваучер за Вис Виталис, много мило ми стана newsm76.
Ай честито! Наистина много приятна изненада си получила от колегите, браво на тях!
мамите, дето лекуват гъби и други подобни, подлагате ли и своите половинки на лечение?
Доколкото знам ВИНАГИ  трябва да се лекуват и двамата, защото иначе се получава "предай нататък", във вашия случай се заразявате взаимно, т-е ти ще се излекуваш, а мъжо ще те зарази пак.
Джен, сподели, защо твоята хомеопатка  препоръчва арниката да се пие САМО СЛЕД секциото?Това, което съм чела, и това, което ми каза моята хомеопатка се припокрива, препоръчва се да се пие и преди секциото...просто ми е интересно....

Искам да питам, някой смята ли да ползва многократни пелени..... Мъжа ми вика да не се занимавам с глупости и как "Спасете планетата" е последното нещо, което ще го убеди, ама.... newsm78
И аз четох за тях, но май-май ако съпоставиш изхвърлените еднократни пелени с водата, която ще ти потрябва за да изпереш многото пелени за многократна употреба ,файдата не е много голяма.. Това е от тази гледна точка, иначе за това, колко са найлонови не съм запозната.
лека нощ на всички!

# 101
Минавам на бързо Wink

Калоянис, радвам се че сте добре  Hug

Мираж, чакаме новини !!! Praynig Hug

Анелита, дано да ви се размине и да си останете 3 в 1 повече време !!!!!  Praynig Praynig Praynig

Бочинка, задължително да споделиш след прегледа при невролога, какво ти е казал, че много ме интересува  Peace

Ей , сга като прочетох поста на Нутелка се сетих, че то легълцето дето съм го избрала, може и да го няма налично в тоя магазин дето ще ходим да го видим на живо, а пък аз съм си се настроила, че направо ще си говземаме... Mr. Green Та може и да се наложи по-рано да идем, че аз как си се моткам, да не стане едно голямо бързане и зор в последния момент Wink

Юлка, дано да ти се размине с тоя реферат да го поправяш и всичко да си остане така Wink  Peace

Лека вечер, утре сутринта преди да се напрвя з апоследно, че уча ще ви погледна пак Wink Цунки !!!!  Hug

# 102
Здравейте, мили мами! Аз пак по никое време се включвам, но през деня от ходене не ми остава време, да пиша. А последните дни дори не бях влизала, та не съм прочела и края на миналата тема.
Дарато, честит двоен празник, пожелавам ти да си много щастлива и обичана жена!   bouquet
Калоянис, Честит празник и на твоите родители, дълги години да празнувате на този ден   bouquet
Преди 5г на днешната дата с мъжа ми се сгодихме, та и ние имаме годишнина   Party
Мираж, вярвам че всичко с теб и бебчето ще е наред! Пиши когато можеш   bouquet
Анелита, надявам  се и при вас нещата да се развият по възможно най-добрия начин и за теб и за бебенцата  Praynig Дано всички устискаме 2/3в1 още известно време  Praynig
Честито на всички които вече са в майчинство  Hug вчера и аз си взех моя болничен.  Е, момичета мъничко остана  Praynig  Видяхме и бебчо, вече сме 2600гр /малко по-големичък е/ и е с главичката надолу, док каза че е много добре разположен, дано до края си остане така.  Иначе е страшно активен и така рита с крачета, имам чувството че вече няма място и все се притеснявам особено вечер когато си легна че му притискам нещо. А утре ще си взимам резултатите от микробиологията, дано вече всичко е ок.
Честито на всички с добри резултати от прегледите   bouquet
Лека веер на всички тумбачета  Hug   bouquet

# 103
  • София
Anellyta, надявам се всичко и при вас да се развие по най благоприятния начин и ти и бебетата да сте добре  Praynig Юлка го е казала много добре- "Всичко трябва да бъде наред!" Flowers Four Leaf Clover

# 104
Добро утро  supermama
Анелита и Миражче, стискаме ви палци всичко да е наред  Praynig
Дами, посъветвайте ме за матрак за бебешкото легло - марка и модел, вчера цяла вечер чета и нищо не мога да избера, колебанията ми са големи, благодаря  Hug
Хубав и слънчев ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт