С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 211
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Деситка,защо са ти 2 П дни,я се опитай да караш по устав.1П ден си е напълно достатъчен.Освен това аз никога не съм яла 200гр мляко,цялата кофичка заминава,че и втора си изяждах.Ама аз пък с изварата съм скарана и затова млечните ми бяха основно кис.мляко.
Уф пък тва нови-стари колко ми е писнало,ама от край време е така,хич вече не обръщам внимание.
lout,извеждах бебока на разходка бре,как да отговоря.
Айдеееее,бурята доди и в Бургас Mr. Green

# 571
Ами тя бурята сутринта беше в "северозападналата" при мен,та за това чаках и накрая от рязкото спадане на захарта реших да ви ръчна.Сега аз ще извеждам бебеока.
 Peace
ArhMih за солта нямам задоволяващи отговори.Как да преценя колко или с какво да си овкуся мръвката че да ми е кеф да ям,защото не съм по месцето и без това.

# 572
  • София
О, аз не оставам само с 200 гр. мляко на ден, напротив...даже ми се случва да превишавам млечните за деня точно заради киселото мляко-имам задължителни 1/2 кофичка сутрин за закуска, и 1 цяла вечер за десерт. И като хапна извара, ако съм пийнала и айрянче, и...отиде та се не видя... А 2 П правя от страх, защо иначе  Rolling Eyes Че аз започнах покачване на кг още  във 2-ра фаза и сега страх лозе пази...  3-тата по книга е с 1 П, 2ПЗ, 2 ВХ и 2 Г, ама за мен са 2 П, 3ПЗ, 1 ВХ и 1 Г.

Бабе,  Hug

lout , аз лично никога не съм се вглеждала в солта, която ползвам. Разчитам, че винаги съм яла по-малко солено от околните, т.е. не прекалявам, та си ям, така че д ами е вкусно и приятно.

В този ред на мисли искам да споделя, като нежелан страничен ефект от режима: Започна да ми прави впечатление, че търся много по-наситен вкус на всичко-започнах да посолявам повече и да подслажам повече; все искам соленото да ми е още по-солено, а сладкото-още по-сладко...  Rolling Eyes

# 573
  • Бургас
А така,а аз не соля изобщо,на нищо не слагам сол.Както се вижда всички сме различни.
lout Вземи си диетична сол и си соли,не знам какво повече мога да ти кажа за нея.
Аз овкусявам месото с горчица,ама много си я обичам,по много малко слагам,че пари,ама пак и е вкусно,та в нея колкото сол има,това е.Иначе рибата я поливам с лимонов сок.
Деситка,това явно в камъчето при теб-млечните,не можеш ли да пробваш да хапваш мръвка за сметка на изварата.
Ааа да си направите Дюкански крем-карамел много е вкусен,за който няма проблеми с подсладителите естествено.
Леле голям вятър,отидоха ми насажденията,много ще плача пък. CryНадявам се да ям доматки и краставици мое производство,стискайте палци да оцелеят.

# 574
Отвратителен вкус в устата и промяната на вкусовите качества ще ми е интересно и аз да разбера от къде идва.Една горчилка ми е ,а съм 7- ми ден.
Протрих си зъбите да ги мия и направих захапка като на куче от дъвка.

# 575
  • Пловдив
В първия пост има линкове към книгите - всеки който има желание може да си ги свали.
И всеки, който почва режимът е желателно да прочете поне първият пост. Не можете да правите нещо, което изобщо не познавате и е въпрос на уважение към останалите да отделите 4-5 минути за елементарните неща.
И всеки, който пише  е нормално да знае, че тук няма хора назначени да отговарят веднага на всички въпроси. На всеки се случва да не му отговорят понякога, и на стари, и на млади, и на току-що започващи.

# 576
  • Плевен
desitka* , що така бе? Аз пък си мисля, че след втората толкова ми свиква вкуса с една неутрална такава храна, че всичко опитано сладко ми е възсладко и така за соленото. Даже сега - снощния суджук - стори ми се много солен и попитах дъщерята как го намира - на нея си й беше добре! Но явно ноистина си е бил пресолен...Няма повече да го докосна. Та...lout - то си е до вкуса на човека - как ние да ти кажем на теб с колко сол в-у пържолката ще ти е добре овкусена!?! Колкото по-малко - толкова по-добре! ръсваш със солничката с тесните дупки и готово! Близ-близ, не - лап-лап! Иначе и това казах - има си застои - не всички имат възможност веднага да пишат. Аз съм на линия, но си работя другото и когато посвърша поглеждам докъде са стигнали нещата! И кой ни ръчка, де! Joy Едно бебе, докато не ревне - не го взимат!
Вкусът ти е такъв от кетозата! Значи си на прав път!
desitka*  - и аз така с млеката - винаги за десерт вечер отива една кофичка!Въпреки, че не слагам подсладител - за мен това е идеалният десерт!
Хей, дами, аз излизам от темата и от работа след малко и няма пък да ви отговарям до утре сутринта! Да не вземете да се разсърдите сега! Laughing
Абе, къде е Данчо - единственият ни мъж тука?

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:02 от ArhMih

# 577

Lout всичко е наред , можеш само да ограничиш солта , защото от нея се задържа много вода. Аз ползвам на KALAS в една бяло - кафява опаковка ,  която е с 1/3 сол.

Lout ще си позволя да се самоцитирам , защото явно четеш между редовете - държа да отбележа , че не се заяждам ! Току що прочетох , че нямаш задоволяващи отговори за солта   newsm78

Ако не можеш да прецениш какво означава да ограничиш солта , например ще ръснеш само един-два пъти със солницата и толкова  Peace

# 578
  • Плевен
Да, ама тя е попитала в 10.30, пък ти си й отговорила в 14.17!!! - закъсняла сииии! Яла е или пресолена пържолка или безвкусна! Wink
Хайде, вече - чао!

# 579
Вижте искам мир Peace
не искам да се заяждам с никой,отделям времето през което спи бебешока да се информирам,поръчах и книгите.Тази нощ ще изчета наред.Така и ще мога да си ги разнасям и в градинките.
Малко се разминават нещата защото аз отговарям конкретно на някой пост ,а то друг го приема.И се започва...така че мир.От утре най-тържествено обещавам че няма да задавам тъпи въпроси,а само със звездичка и повишена трудност.
Хайде сега ми пожелайте приятна разходка ,а аз ви пожелавам една приятна вечер .

# 580
  • Лутаща се
А аз съм адски жадна постоянно. Денем на работа изпивам 1.5 литра мин. вода + 2 кафета. Но и в къщи пия вода преди да тръгна. А вечер какво чудо е - лоча директно от чешмата, даже преди да си легна. Сигурно още  литър - два  изпивам.
Винаги съм пиела много вода, но чак пък толкова като сега - никога.
Жадно ми е, пресъхва ми устата.
Понеже е признак на диабет си правих изследвания - кръвната ми захар е в норма.
 newsm78

# 581
Хайде "Приятна разходка" .  Simple Smile

# 582
  • Испания

Винаги съм пиела много вода, но чак пък толкова като сега - никога.
Жадно ми е, пресъхва ми устата.

Да не ядеш прекалено солено и от това да е жаждата ти? Или повече суха храна?

Допреди започване на режима не пиех изобщо вода с месеци, колкото и невероятно да звучи. Пия много кафета. Отначало ми ставаше лошо от водата, но се насилвах, приемах я като лекарство. Свикнах да пия от половинлитрови шишета. На ден ми се събират поне по 3 л вода. Вече чувствам необходимост от нея.

# 583
Вижте искам мир Peace
не искам да се заяждам с никой,отделям времето през което спи бебешока да се информирам,поръчах и книгите.Тази нощ ще изчета наред.Така и ще мога да си ги разнасям и в градинките.

И аз не искам да се заяждам, но ми дойде в малко повече днес???? lout бебешока от 10:31 сутринта до 16:05 ли спи ???? Защото аз прочетох сигурно 10 твои поста от тогава, в които се питаше почти едно и също, все отговорите на момичетата не са били адекватни, не са ти допадали както по съдържание така и по часови диапазон във времето за отговаряне....айде малко по спокойно, а??
То приказката, че с питане до Цариград се стига е важало тогава когато е нямало книги, нямало е нет, не са били измислени филтри, търсачки и куп достъпни към момента инструменти, с който можеш да си отговориш на въпросите за много по кратко време, ако изпишеш правилната дума. Ще прочетеш куп мнения, няма да ти е нужно да чакаш някой да ти отговори....и което на мен най-много ми допада е, че ако отговора на това което търсиш не ти допада, няма да можеш да възроптаеш, щото няма с/у кого както си си позволила днес в темата.

Мислех да ти цитирам постовете от днес, да цитирам и desitka*, и veroni ....но просто не виждам смисъл....то едно и също.
Явно колкото и да се обяснява - човек ако няма желание не става. Вяррна си е приказката, че ако сам не си помогнеш и Господ не може да ти помогне.

МОМИЧЕТА - ЕЙ ТАМ ОТГОРЕ, НАД БАЛКОНА ИМА ЕДНО ПРАВОЪГЪЛНИЧЕ, В НЕГО ПИШЕТЕ КНИГА, СОЛ, ЗЕРО, ТРЕТА ФАЗА, АГНЕШКО, КОЗУНАЦИ, - ОЗА, ВТОРА ФАЗА, ВЦ, МЦ...АБЕ КОЙ КАКВОТО ГО ВЪЛНУВА, КЪДЕТО ГО БОЛИ И СЪРБИ, ПО ДЕФОЛТ СИ Е НАШАТА ТЕМИЧКА И ТЪРСИТЕ С ЛУПИЧКАТА. АКО НЯМА РЕЗУЛТАТ - ОТВАРЯТЕ ПРЕДХОДНАТА ТЕМИЧКА, АКО НЯМА ПАК - ПО-СТАРИЧКИ. АКО НЯМА - ЧИЧО ГУГЪЛ Е НАСРЕЩА. АКО НЕ ОТКРИВАТЕ НИЩО - ПРОБЛEМА Е ГОЛЯМ ЯВНО И ПИТАТЕ ТУК.

Не мога да си обясня как бългърина му е в природата все да лежи на едната кълка, да чака всичко на готово, сдъвкано и смляно.
Ама ай със здраве - който има нерви и ВРЕМЕ, което да не забравяме, че трябва да е удобно за питащия да отговаря и да го прави.

desitka* и veroni ще ме прощавате, но това се отнася и с пълна сила и за вас двете. Ами потърсете малко де. Пък в крайна сметка, за да тръгнеш да се интересуваш за трета фаза, явно вече знаеш какъв е манаталитета във форума, прекарал си достатъчно време в него за да видиш кой от съфорумките са/или вече преминали трета и четвърта фаза, можеш да им погледнеш постовете в миналото - ако не са отговаряли многократно пък ей ме НА, ако не са и те задавали въпроси преди да са почнали фазите и някой им е отговорил, търсиш в неговите публикации. Ако нищо не намериш пишеш ЛС на съответната Третофазничка/Четвъртофазничка (защото задавайки си към момента въпросите на 99% очаквате примерно Х, У и ...да ви отговорят, щото те пишат редовно, минали са по този път, утъпкали са го и знаят) с конкретен въпрос който ви вълнува - ако човека на среща има възможност и време и при добро желание отговаря, ако не вече питайте в темата.

И други неща имам още да казвам - но стига съм буняла духовете  Mr. Green. Помнете само едно - че колкото на вас да ви се скъпи времето да си намерите сами отговорите, толкова и на отговарящия ви му е скъпо. Не си мислете, че някой ви е длъжен  Naughty

Честито и на месечинките!

Вещи   202uu

Ай да поработим сега малко, щото като се прибера ще вадя едни сърцича да размразявам за вечеря и мисля и да пооближа на хладилника рафта, където са стояли  hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:50 от ANNAFACE

# 584
  • Лутаща се
Да не ядеш прекалено солено и от това да е жаждата ти? Или повече суха храна?

Изобщо или много рядко соля. Обичам да ям зеленчуците безсолни. Месото соля съвсем малко, в тричавия хляб не слагам сол, а зеленчуков или пилешки бульон на прах.
Но виж, за това че напоследък май ям повечко сухо си права.

... и мисля и да пооближа на хладилника рафта, където са стояли  hahaha hahaha
Друго за близане няма ли бе?  smile3532 smile3532 smile3533
Сори за спама, но не се стърпях  oops

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 17:31 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт