С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 165
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • край морето
Привет, дами!

Хю и на мен ми е любимец. За музиката... не е съвсем по мой вкус, но "Търговецът на оръжие" е една от любимите ми книги, без майтап. Много е свежа, препоръчвам.

Аз съм с минус днес, МЦ свърши, аз доволна Simple Smile От два дни не ползвам подсладител, само по една Стевия в млякото с нес сутрин. Бях забравила вкуса на киселото мляко без степ. Хапвам го с лъжица и няколко капки ванилия и го намирам за много вкусно и неподсладено, което ме изненадва.

rosska, ще го пребориш задържането, сигурна съм. Повече движение, риба и вода и ще тръгне. За зелен чай също помисли.

Хубав и усмихнат ден!

# 646
 newsm46 Привет  Hug
Много благодаря за комплиментите на всички   bouquet Косата е доказателство, че от режима няма да оплешивеете както някои твърдят  Mr. Green

Не съм поздравила единствения мъж в темата.Добре дошъл Данчо и успех.При теб резултата ще дойде бързо като отслабване, останалото е спорт  Peace Мини бързо през фазите без да се целиш много надолу и дооформи с тежести.При вас мъжете спортът върши чудеса  Peace

Роско не знам каква схема караш, но против задържането можеш да пробваш сутрин с кафето мноого вода и после триците с топличко прясно мляко.В ПЗ дните поувеличи суровия зеленчук и то зеленчуци с повечко фибри като зеле, карфиол, сурова чушка, броколи (аз обожавам сурови зеленчуци без сол, а  сготвените нещо не ми са по сърце). Храненето трябва да е стабилно докато се заситиш.От повечкото зеленчук в началото може да мръдне кантара малко нагоре, но в П дните ще изчистиш водата.За сметка на това вечер не се храни късно и пий повечко вода вместо да се храниш по нощите.Знам, че има противници на ранното хранене в този режим, но моя опит сочи, че е много по-добре закуската и обяда да са стабилни, вечер също достатъчно храна с наблягане на протеина, но по навреме.Това, че се движиш много само ще помогне на процеса  Peace

# 647

И я да ви задам и аз един тъп въпрос, - защо Дюкчо не разрешава череши в 3 фаза, кое от състава им пречи. Аз като гледам те имат голям процент вода

Аз си признавам, е ям череши. И на мен ми е много странно защо ги забранява, като това са едни от най-препоръчваните плодове за отслабване, независимо че от червените плодове те имат най-много калории - на 100гр 64 ккал. Но въпреки това най-много помагат за отслабване и пречистване.

Дори преди няколко дни четох, че са провеждали научни изследвания, като на контролната група са давали череши , а на другате не - при тези които са с черешите имало много по-голямо отслабване, отколкото при другите.

Аз , за себе си, съм преценила, че плюсовете им са много повече от минусите и затова ям /естествено по около 1 шепа, неповече, защото преди можех да омахам и едно кило наведнъж

P.S. Аз имам напредък и съм много доволна ! Laughing Явно нещата се стабилизираха - премахнах по 2 см от обиколките, килата са надолу, големите плюсове ги няма, днес след П четвъртък даже показа 46,5 кг -от ноември-декември не съм виждала такива показания на кантара. Не се лишавам, дори след галите имам минуси понякога.  

Това лятото - чудеса върши !!!!! Laughing

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:58 от alis_1

# 648
 Здравееейте Heart Eyes
 Понеже влизам (по-точно - не излизам), от телефона в темата, и забелязвам, че от  постоянното презареждане на страницата (да следя за нови коментари) ми пада по-бързо батерията. Реших отново да се върна назад в темите като започна от... 1част. Понеже съм нова, нямам много за споделяне и не мога да давам съвети все още, се реших на тази „крачка”. Та ако се затъжи някой за мен - да знае къде съм (мнооооого назад). Дано не изпусна някоя важна дискусия и после пак да задавам въпрос по темата, че ще ме затупате с тиганите Mr. Green.
 При мен - свалената половинка се върна, ми и нова даже имам в „+”.  Дано да е от наближаването на МЦ Praynig.
 Обещали са ми машина за сладолед, от тези дето са ги пуснали сега в Лидел (44 лв.), и Зерото сама ще си го правя  chef. Дано не прозвуча като реклама само Whistling.
 Ми това е от мен!
 Пожелавам хубав, усмихнат и успешен ден на всички режимстващи!

# 649
Алис, и на мен са ми вкусни черешите особено сега когато им е сезон, но са много сладки.И аз съм си мислела защо са забранени и стигнах за себе си до извода, че именно това е причината.Все пак сме изкарали доста време в ограничение на захарта и такава захарна инжекция въпреки, че е плодова захар не се отразява добре на организма.Все си мисля, че може даже да е опасно.Малко лаишко изказване направих, ама си са мои разсъждения.
Някой беше писал за промяна на вкусовете след режима.Аз вече сол ползвам много малко и всичко солено ми е много солено, а сладкото много сладко.По време на режимстването не съм си правила много десерти, къде от страх (щото сладичкото особено тстенко сладичко  Laughing ме докара до тук), къде от мързел пък и много бързах да отслабна като повечето започващи  Grinning

# 650
  • Бургас
ANNAFACE,не се сърди, Peace,радвам се че съм сгрешила в преценката си,но стават грешки.
Тяна,аз също съм за храненето до 18-19ч,но пък ако огладнея по добре да хапна нещо отколкото да си легна прегладняла,но яла ли съм късно,после имам задължителен плюс,но не шашкам,защото си го очаквам.

# 651
момичета  искам малко помощ...... много съм чела за диетата на Пиер Дюкан  във форума и за резултатите от нея ... най-накрая се реших да я започна  ...з а ударния период  прочетох в книгата ,че е от 7 до 10 дни .. понеже искам да сваля възможно най-многог килограми ,реших да  е 10 дни...... днес ми е  4тия ден,спазвам я повече от стриктно   и не съм мръднала и килограм от кантара ... случва се точно това от което винаги се опасявам ... като няма резултати  адски се обезсърчавам...... а за тази диета бях чула точно обратното ,че веднага се забелязват резултати... моля за мнения ?????  newsm78 Cry Cry

# 652
 Аз нещо щях да питам, пък забравих!
 Който пие зелен чай да казва, МОЛЯ! Сутрин пия нес - лъжичка и половина чаена, а после 3 чаши от по 300 мл. зелен чай. Нещо обаче вечер не мога да заспя (оставам будна до 2-3 часа, че и до по-късно). Това на чая ли се дължи или откачалките ми са в повече?

# 653
  • Бургас
masti,един бърз разпит,ако позволиш.
Колко килограма си?Колко си висока?Кога за последно прави диета?Какво ядеш и в какво количества?

# 654
Мира  Hug абсолютно права си.Аз и сега поне през седмицата гледам да се храня по-раничко, но и аз огладнявам понякога по никое време особено като се има предвид, че ми е доста натоварен работния ден, а когато имам време за спорт той е вечер в къщи.Ако съм гладна изяждам две, три лъж.извара или котидж и така.Ох умирам за бълг. извара и всяко лято чакам с нетърпение да си купя и да се наям та да ми държи до другото  Laughing Тук намирам, ама не ми харесва.

Докато пишех са се задали някои въпроси.Еуфория според мен и двете  Laughing И нес и зелен чай и на мен така действат, пък и моите откачалки не са по-малко  Laughing Ама има и трето - протеините.Като карам протеиновия ден на другата сутрин още в 3,4,5 съм на крак  Grinning А да не забравя избягвай нес кафето нагладно, че на мен доста време ми отне докато разбера, че то е причината да ми се обажда язвата.

Масти добре дошла   bouquet Мира е права дай повече информация вкл. какво ти е менюто от началото, защото с този режим наистина свалянето започва веднага, ако разбира се имаш какво да сваляш.Не прави повече от 5дни.Няма смисъл.Успех  Peace

Мисти за сега питам от началото на режима.По принцип е ясно щом и ти като нас си тука  Laughing Шегувам се ей да не се обидиш  Wink
Редактирай поста вместо нов.Отгоре на мнението има редакция.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:45 от tqna

# 655
mira 1919   няма проблем  за разпита Wink
висока съм  177 см  и обикновено се въртя около 75-80 кг  .. не знам как се стигна дотук,но в момента съм 90 килограма ТОЧНО ...   в нищо не мога да вляза ик се чувствам ужасно... затова реших да пробвам тази диета ...  чела съм ,а и съм чувала страхотни неща за нея Simple Smile

# 656
 диета за псоелдно правих отдавна но не мога да кажа точно кога  .. загубих им бройката на самите диети хах Simple Smile а за храната  сега по време на режима или попринцип? сега  откакто правя диетата даже  с точност ще ви кажа какво ям   ям варени белтъци,бяло месо печено,риба тон  в собствен сос и кисело мляко 0,1  единствено това включва менюто ми и не прекалявам дори с тях  наливам се с вода като луда ,защото аз течности иначе не пия ,но  си получавам литър и полувина даже и повече сега по време на диетата??? направо полудявам .. с такава еуфория започнах ,а тази вечер вече съм готова  за пица и картовки....  аз ако виждах резултати  ще продължавам да си я спазвам стриктно ... но  нз какво се случва ... наистина очаквах друго SadSadSad
tqna   ,     mira 1919  благодаря за интереса към проблема ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:46 от masti

# 657
Здравейте, момичета!
Реших да ви послушам, хапвах доста повече от обикновенно (сега ме чака и вечерята) и резултатът за няма и 1 ден е повече от 1 кг. Разбирам, че това е вода, но мисля, че все пак е едно добро начало  Hug

# 658
 tqna, благодаря за отговора Flutter
 И аз така си мислех, но исках да чуя и мнението на някой, който пие от чая. Ще пробвам да се откажа от кафето като начало... Малко ще ми е трудно, но тази инсомния не се трае вече ( hahaha дано не бъркам думата).

# 659
  • Варна
диета за псоелдно правих отдавна но не мога да кажа точно кога  .. загубих им бройката на самите диети хах Simple Smile а за храната  сега по време на режима или попринцип? сега  откакто правя диетата даже  с точност ще ви кажа какво ям   ям варени белтъци,бяло месо печено,риба тон  в собствен сос и кисело мляко 0,1  единствено това включва менюто ми и не прекалявам дори с тях  наливам се с вода като луда ,защото аз течности иначе не пия ,но  си получавам литър и полувина даже и повече сега по време на диетата??? направо полудявам .. с такава еуфория започнах ,а тази вечер вече съм готова  за пица и картовки....  аз ако виждах резултати  ще продължавам да си я спазвам стриктно ... но  нз какво се случва ... наистина очаквах друго SadSadSad
tqna   ,     mira 1919  благодаря за интереса към проблема ми Simple Smile

Мисля,че при теб проблема е в многото диети,които си спазвала преди!Сама казваш,че не им помниш броя дори,нали?Това е - клетките "помнят",организма ти "предусеща"' какво си му замислила и се запасява...Това е моето мнение,но нека и по-старшите се изкажат!

Общи условия

Активация на акаунт