С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 198
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
ANNAFACE на фона на това че ти е писнало да обясняваш и било загуба на време,колко глупости изписа...Чак се възхищавам как използва толкова енергия в отрицателна насока,но не и да отговориш на тъп въпрос.Чак ме кефиш Laughing
Преди малко свърших едната книга,сега спокойно ли ти е че съм прочела.Започнала съм и следващата,за да не пилея безценното време на някой като теб.Тръгнах с фенерче да търся човеци...е има няколко във вашата тема,но ти не си сред тях.
Ти диетолог ли си?Професор ли си?Като каква се възприемаш?Много от високо гледаш.
Няма тъпи въпроси има тъпи отговори.Не е зле да си погледнеш писанията преди 1г, и да видим имаш или нямаш тъпи въпроси.Ето ти една тема за размисъл.

# 601
Lout, явно пак нищо не си разбрала и най вече не си оценила, че аз пък съм си загубила от НЕбезценното време да ти давам изобщо някакъв акъл. И да направила съм го – когато си се обърнала персонално към мен. Енергията ми беше изцяло положителна, ама отрицателен човек ка  ще го разбере незнам .  И както казах и ще повторя идеята и целта на занятието не е била да ти отговарям на някакъв въпрос – а да ти дам малко тема за размисъл, че явно и очевадно освен хранителните навици които се опитваш да промениш тук и сега ,щ е трябва поработиш и върху форумското общуване.
И не – не съм диетолог . Това ще го оставя за хора като теб, които след като току що прочели книгата на Дюкан все още си представят РЕЖИМА като диетчица. И да – майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми са професори...отгледана съм в такова обкръжение, и такова си ми е възпитанието, следващата стъпка е степента.
И дали аз гледам от високо вече е въпрос на гледна точка колко ниско си изпаднала и от къде гледаш ти.
И да - има тъпи въпроси, и да – и аз съм ги задавала преди година, и да – и на мен са ми правили забележки, и да –ВЗЕЛА СЪМ СИ ПОУКА ОТ ТЯХ! И не ме е срам да го кажа – имало е критика, но за мен е била градивна, което на теб ще ти е трудно с това отношение тук да го разбереш.
Ай, че стана вече много  offtopic и темите не са за това  closed
 Баба, лека и пръст, имаше една приказка „Простака е непобедим”.
Ай ИгноР вече, то човек да бактиса от такива като теб – да му подадеш пръста и да ти отхапе ръката. ......

Popcorn свършиха вече, който ял - ял. ПазарЯ се затваря  topicclosed

# 602
ANNAFACE ти не се спираш.Да" Простака е непобедим",за това ще го "Убия с мълчание".

# 603
 ooooh! , Lout време е ти да се спреш ми се струва  Peace
Ако ще продължаваш да пишеш тук имай малко уважение все пак дойде за помощ тук, а не момичетата при теб.Един вид на гости не се ходи с такова отношение към домакините  Wink
Много тънкообидни сте, а не бива.

Аз пък нищо не подозирах и си редактирах поста досега да ви зарадвам със снимчици  Mr. Green

# 604
Спирам.Тръгнах с букет на гости,ама то на някой им пречи.Хайде... има и други чуждестранни форуми,а уж българина бил гостоприемен...
Останете си със здраве.
  bouquet

# 605
  • Пловдив
Аз да допълня на ANNAFACE рецептата за дробчета, линкове не съм чела, по-лесно ми е така направо, що да се затруднявам  Mr. Green , та да допълня, че ги заливам с прясно мляко или айрян и така ги пека.

# 606
  • USA
Lout,момиче!
И аз сам от скоро в този форум,но не с такъв тон Naughty,чети,препрочитай и тогава питай!
Нищо в този живот не се подарява или си го заслужаваш или си го купуваш!
Надявам, се че си на ясно със себе - какво искаш и какво можеш!

# 607
  • Испания

си редактирах поста досега да ви зарадвам със снимчици  Mr. Green

Зарадва ме сутрешно-петъчно! Хубавото си е хубаво!  Hug Какво друго да каже човек. Къде видя, че ти се е закръглило лицето, пък за годините да не говорим?  newsm78 Продължаваш да изглеждаш страОтно!   love001

На старите мързеланки дюканки ще кажа:  smile3529  Joy

# 608
Добро утро!Пак сте извадили тежката артилерия .Айде да сервирам кафето белким се охладят страстите .

Закуската после ,че чакам една клиентка . Heart Eyes
За протокола пак съм 61 ама си имам и гости  ooooh!

Хайде спорен и усмихнат ден ви пожелавам! Heart Eyes

# 609
Добро утро!
tonnny_bg, мерси за кафето. Ама аз ще чакам и закуската да знаеш Wink  Пък като си идат гостите представяш ли си колко ще те зарадва кантара.

Момичета, що не спите вечер? Мен малката нали все ме буди, та като видя възглавница и все гледам да се възползвам от нея Laughing

# 610
  • Испания

Момичета, що не спите вечер? Мен малката нали все ме буди, та като видя възглавница и все гледам да се възползвам от нея Laughing

Защото не съм мама, а баба.  Joy  Hug

# 611
  • Лутаща се
Айде сега отпусни парата и ми кажи как сготви сърчицата...
Само на бързо - сърчицата  ги правя на шишче. Редувам с парченца лук, чушка и гъби и пека на скарата или на оребрения тиган.
Стават мммммммммм   chef

# 612
  • Бургас
Добро утро,красавици Hug
Много благодаря за закуската и кафенцето,как обичам да ми започва така денят.
Аз си свалям разни грамчета от вчера са -300гр,абе разкош.
Тянааа,много си хубава,момиче,взе им акъла на Хамериканците,нека да знаят какви красавици се раждат в малка България.
lout,не бягай и не се отказвай,не може всички да се харесваме.Просто има разлика в този режим и хилядите диети в които грамажите са точно посочени,за това не можем да дадем точен отговор.Не мога да ти отговоря и колко лук,чесън или колко капки лимон може,защото не знам,не защото не искам.Просто за тези неща всеки сам си решава.
ANNAFACE,нека не се изостря тона,никой няма нужда от това,разбирам,че имаш по нисък праг на търпимост,но ако изчезнат въпросите свързани с режима,ще изчезне и темата.
Сега докато отговаряхме на lout,някое друго момиче чете и няма да зададе същия въпрос,а от караниците никой не печели.
За днес ще хапвам мнооого протеини щото е петък Mr. Green.Смятам да унищожа доста пилешки пържолки,а може и рибка да хапна довечера,но като за начало отивам да си бъркам млякото с трици,че те са първи.

# 613
Хайде и аз с моята
мързелива рецепта с пил.сърца:
сърцата добре почистени, разполовени и измити
се разбъркват сурови в йенска тенджера
с една тарелка нарязано на кубчета пил.филе;
към това - само подправки по желание и мааалко винце за разкош.
Докато се пече веднъж трябва да се разбърка, т.к. иначе сърцевината остава малко недопечена.
Ако е за ПЗ-дни + гъби и лук, може и друго.

Бабче, респект!!! Hug

Тяна, страхотна си, макар че повече се заглеждам по косата, а не по снагата ти. Wink

Лекси, поздравления за впечатляващия резултат! Peace

# 614
Момичета кантара пак тръгна надолу,след 5-те свалени килограма за 10 дни ударна и после от 26-ти до днес пак 10 дни тръгнах надолу с килограм,сега си оправям линийката още съм в началото днес правя 20дни и съм минус 6 килограма newsm44 много се зарадвах а какво ли ще е като сваля 20килограма,мале кеф Laughing.Аз съм против разделянето на форума newsm45 ние трябва да сме задружни и да се подкрепяме,а не след всяка забележка да се делим,и аз бях рендосвана в началото,но си взех поука а и мога да кажа че е много лесен режима и се схваща бързо и няма нужда от много питане,а и ако някои иска съвет да ми пише на лични винаги отговарям оф стана като реклама,благодаря на всички които ми подават ръка  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт