С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 170
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
 съгласна съм с теб ,но нали  се казва   за тази диета също ,че резултатите винаги ги има дори при свикналите на диети организми...... нз  Sad но определено според мен не е нормално .. да свалих малко корема но това не е от нещата които ям а от количеството ,защото като цяло съм лаком човек Sad

# 661
Масти не видях извара и най-важно- триците къде са  newsm78 Не ядеш достатъчно сигурна съм.За да не мислиш за друга храна трябва да си нахранена  Peace

Еуфорийке сакън  Stop нищо не спирай щом ти доставя удоволствие пий си кафенцето, само намали зел.чай.Аз от него се подувам и не го предпочитам.Не изключвай нищо, което ти е по сърце и е разрешено.По лесно ще върви режима.Достатъчно ограничения има.

Логик  Peace не ние, а самия Дюки е препоръчал за да се отслабва да се яде!

Прекалих с писането отивам да шетам и да стягам по малко багажа  newsm49

# 662
 tqna, съвсем тЪ заобичах  Crazy! Ще последвам съвета ти  Peace

# 663
tqna от разрешените храни бях решила да извадя тези ,които попринцип си ям и харесвам... затова и се ограничих до тези неща.... това ли представлява проблема ??

# 664
  • Бургас
masti,трици ядеш ли?
Всичко е ок,няма причина да не сваляш,освен количествата храна,ако са малко колкото да не умреш от глад,организма ти си  спомня за гладния период и си чака пицата и картофките,че да започне да хаби повечеко енергия и да си използва калории.Излъжи го този път,подавай повече храна,ама режимна и по честичко,закусвай задължително и гледай да не ядеш много след 20ч.Водата ти е добре 2 л,са си тамън.
Да не забравя, след ден два може и да започнеш да сваляш и по кило на ден.Може и да направиш само 5 протеинови дни и да последват 5ПЗ(протеини+зеленчуци),и да свалиш точно тогава килограми.

# 665
Ммммммммм  Дедо Конъри наистина много убав newsm10, баба си го резервира  newsm51

# 666
  • Испания
Аз нещо щях да питам, пък забравих!
 Който пие зелен чай да казва, МОЛЯ! Сутрин пия нес - лъжичка и половина чаена, а после 3 чаши от по 300 мл. зелен чай. Нещо обаче вечер не мога да заспя (оставам будна до 2-3 часа, че и до по-късно). Това на чая ли се дължи или откачалките ми са в повече?

Стимулантът в чая е кофеинът, който активира нервната система и скоростта на обмяната, повишавайки концентрацията и чувствителността.

И я да ви задам и аз един тъп въпрос, - защо Дюкчо не разрешава череши в 3 фаза, кое от състава им пречи. Аз като гледам те имат голям процент вода

И аз това се чудех като започнах режима.  newsm78 Още повече, че има черешова диета. То каква ли вече няма? Аз си го обяснявам с газовете и подуването, което предизвикват черешите /при повечето хора/. Може би, заради това. Не съм срещала такъв зададен въпрос към Дюкан. Предполагам, че е доста демотивиращо в Трета да започнеш да се издуваш от шепа череши. В Четвърта съм отдавна, но изобщо не се сещам за трите забранени плода за Трета.

# 667
Ммммммммм  Дедо Конъри наистина много убав newsm10, баба си го резервира  newsm51

smile3521 smile3521 smile3521
Рядко има хора, които остаряват красиво. Той е един от тези щастливци, които с времето стават все по чаровни.

tqna , и аз да изкажа възхищението си. Косата ти е страхотна, а цветът е неповторим. Дори те показах на съпругът си и му каза, че ако се боядисам някога, бих искала такъв цвят.

И моите препоръки към новите момичета е да ядат разумно от режимните храни, а да не се лишават и да хапват мижави порции. А пробвахте ли с риба? Ама не от консерва, а вие да си я приготвите?

# 668
mira 1919 ще бъда честна и ще си призная ,че си права.... да ям  тези неща ,които са ми разрешени ... но се ограничавам много в количеството  за по -добър резултат ... мислиш ли ,че това е проблема??

# 669
  • Испания
mira 1919 ще бъда честна и ще си призная ,че си права.... да ям  тези неща ,които са ми разрешени ... но се ограничавам много в количеството  за по -добър резултат ... мислиш ли ,че това е проблема??

Не съм Мира, но понеже пишеш във форума, ще ти отгворя:

5. Няма ограничения в количествата на разрешените храни в Ударния и Смесения етап. Тук е мястото да се спомене едно важно правило „За да се отслабва, трябва да се яде”.

От резюмето на режима в блога http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Едни въпрос от мен: Чете ли книгата?

ЕДИТ: За да получиш очакваните резултати, трябва да спазваш стриктно режима. Нямам какво повече да добавя. Написано е точно и ясно. Затова го и оцветих.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 19:19 от smileys

# 670
smileys  да прочетох ,че може да се яде колкото се иска.....  но пуст опит ... казах си че ще ям храните но все пак  ще се ограничавам доста ако всички мислите ,че това е проблема .... ще пробвам  с повече ядене ... но ако пак няма резултат нз вече Sad

# 671
  • Бургас
masti ,това си е проблема на всички ни,които имаме проблем с килограмите.Когато не сме на диета ядем,че се пръскаме,ама като кажем,че сме на диета и край,100гр пилешко и мъничко мляко,парченце шунка,или един,два белтъка.Не става така,не може от плюскащи моми,да станем врабчета,объркваме организма тотално и той се брани.
Няма да философствам вече,но не бързай да се отказваш,това е лесното,аз също задържах 9-10дена,а имам много маса да свалям,е сега свалих доволно и за задържаните дни.

# 672
Черешите не се препоръчват, защото спадат към групана на сладките плодове, като банани, грозде, сливи.

# 673
smileys  да прочетох ,че може да се яде колкото се иска.....  но пуст опит ... казах си че ще ям храните но все пак  ще се ограничавам доста ако всички мислите ,че това е проблема .... ще пробвам  с повече ядене ... но ако пак няма резултат нз вече Sad

masti, здравей,
Както вече споменах  аз съм на 1-2 ден, но да ти кажа равносметката. Преди яденето на ден ми беше малко мляко, 2-3 парчета шунка, 1 яйце и нито грам надолу! Сега ядох за закуска мляко с трици и няколко парчета шунка, за обяд телешко фрикасе (като телешкото беше поне 150гр.), а за вечеря 6 рулца от раци със сос по холандски и една чашка обезмаслено прясно мляко изпих Simple Smile е резултатът е 1,200гр. надолу Simple Smile Прецени си сама от тук насетне

# 674
Бре немой ушетам днеска  Joy
Смайлис  Heart Eyes всички това повтаряме и пак проблема не се вижда  Mr. Green
Масти не се засягай, с всеки пост ти казваме едно и също - ЯЖ и нищо не каза за триците.Без значение дали ти харесват - задължителни са.Отсега да ти кажа, че ако не ти тръгне режима по сърце няма да го бъде.Ако те мъчи по-добре си избери нещо друго  Peace

Верони мерси!Не се боядисвам  Simple Smile в смисъл само корените мажа, щото всяка година в България си правя кичури и после само корените.Ама вече се поумесиха с годините и аз не знам какъв цвят съм.Все по блонди и на акъл тоже  Joy

Общи условия

Активация на акаунт