Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 533
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Е да де, аз се сещам какво ми казват, само че не виждам никакво значение или връзка с днешната серия.
И аз не знам. newsm78 hahaha

# 121
Нямам време да ви чета, само да споделя, че ако Нихал не беше повторила 15 пъти,че всичко било изписано на лицето й, нямаше да разбера,че са правили нещо на лодката  Mr. Green И с тези целувки по челото са като свещеник и разкаяло се дете  ooooh! Дори Бих и Аднан изглеждат по-влюбени в лъжата си  Mr. Green

# 122
Не е важно колко един мъж желае една жена ПРЕДИ да е бил с нея и  опознал.
Важно е да е готов на всичко за да е с нея СЛЕД като е бил с нея.......

# 123
Е да де, аз се сещам какво ми казват, само че не виждам никакво значение или връзка с днешната серия.

Има общо с това, че някой обсъждаше, че Бихтер първа му се е предложила.

# 124
Има общо с това, че някой обсъждаше, че Бихтер първа му се е предложила.

Т.е. няма нищо общо с днешния епизод?

# 125
Момичета, не е истина просто!

Влязох в темата за малко, за да видя някакви коментари за серията и какво....dterziiska с нейните чаршафи от току-що изгледана серия?

Силвия-мария(или както там се казва)се опитва да даде по-различно мнение, но Хардлайнерките (ЯДРОТО от фенки)я апострофират и си пишат все едно и също...

Ами БАХТЪН вече, АМАН
Това е форум за споделяне на мнение, а не някаква "клика" на Фенки.

Бях написала, че повече няма да влизам в темата, но го редактирах, за да избегна коментари от рода на "Ами не влизай"
Добре, няма да влизам!

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 00:08 от malko_z

# 126
Ами айде влезте в час най-сетне  Mr. Green

# 127

КОЯ ОТ ДВЕТЕ  Е ОБИЧАНА ЖЕНА?

КАТО НЕ РАЗСЪЖДАВАТЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ?

КОЯ ОТ ДВЕТЕ  Е ОБИЧАНА ЖЕНА?

# 128
Не знам коя е по-обичана, но определено Нихал е по-наивна  Peace

# 129
  • Асеновград
Това, което видях аз в днешната серия,  е че Бихтер и Бехлюл си говорят и правят напук! Усмивчиците на Бехлюл към Бихтер, когато й противоречеше за всяко нещо, са доказателството. А на яхтата, Бехлюл не се дърпа наистина, но не можете да отречете, че отново се опита да се оправдае... но не измисли никакво оправдание...може и да не е искал, може и да е решил, че е крайно време да спре с оправданията ,все пак ще се женят.Това не знам точно, но започна с " Нихал.... ( малко странна физиономия...), миличкаа ( все едно защо точно сега.. ).Колебание имаше от негова страна, може и за секунда да беше, но не може да отречете,че имаше. Иначе, да Бехлюл се държа добре с Нихал.. и на яхтата, когато бяха сами също ( защото другото беше малко напук)..В следващите серии ще видя какво става, дали се променя Бех или не,според мен. Не съм гледала, и не знам  Hug Но има и друго, според мен- него продължава да го е страх да не се разкрие тайната. А пък той вижда, че Бихтер започва да се държи грубо... знае,че целувката, която видя ще я нарани...не знае как ще реагира... защо да не каже на чичо му, вследствие на голямата ревност или силен момент на ярост.Бехлюл го е страх. Също така той знае, че тя е бременна май, въпреки, че говори, че не е. Защо й каза иначе, че пие малко... точно за да намекне,че той знае.

# 130
Леле,какво чудо сте изписали  Crazy  Прочетох,браво!
Благодаря за темата,за снимките от днешния епизод     bouquet
Влязох тук с ясната цел да поздравя Силвия - Мария (ако знаех как да променям шрита,щеше да е написано по друг начин) Поздравявам те за това,че изтърпя стоически нападките и забележките,отправяни към теб.За това,че ти изказваше мнение,доказваше  го и отстояваше позицията си. За това,че ти не се предаде  Hug  Права си за много неща,да не кажа всичко! Наричаха те как ли не,изтърпя какво ли не,но не се отказа,както аз веднъж го направих     bouquet

За филма: Бих достигна своя апокалипсис.За анкетата гласувах: за да контролира Бех. И е така. Тя друга работа там няма.Един мъж и показа колко много всичко е свършило за него,как я изтрива от живота си и започва на ново,но не....Жалка,себична,егоистична и много,много злоба за едно младо създание.Ок,бори се,обича...Ама ние сме хора,кой ли би я разбрал с това и поведение.
Бюлент се радва от сърце,уважава я,тя потъпква и него.Няма спирачки! Жестоко отношение към Джамиле.Тя го заслужи,защото много знае,ама не и по този начин.   ooooh!    
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ще кажа,че този,който обича истински е Бешир-страда безмълвно,пожертва себе си в името на любовта си към Них,само за да я види щастлива. ТОВА Е ЛЮБОВ! При Бих е злоба и егоизъм,друго няма.Тя живее на принципа,че може тя да не е добре,но трябва на Вуте да му е зле.  ooooh!  Толкова низост в поведението на човек не съм виждала никога.Изтрелът от пистолета е спасение за всички,за нея самоубийството е сега! Бех не и причинил толкова мъка,тя си е виновна за голяма част от бедите.
Става дълго,но да наваксам Simple Smile   Нека няма обидени и сърдити. Никой не може от отрече фактите.

# 131
Не знам коя е по-обичана, но определено Нихал е по-наивна  Peace

Никак не е наивна.
Тя тепърва ще го накара да я моли да не го зарязва.
Достойната жена кара мъжа да я преследва  ,
и не му досажда ,когато и казва край

# 132
КАТО НЕ РАЗСЪЖДАВАТЕ...

silvia_maria, моля те. Peace

# 133
Нещо имам проблем с компа , не мога да гледам като хората , накъсано е , скъсаха ми се нервите ! ooooh!
От това , което успях да видя и благодарение на снимките на dterziiska  Heart Eyes  , ми се струва , че Бехлюл е някъде мноооого далече , толкова е отнесен !

# 134
Момичета, не е истина просто!

Влязох в темата за малко, за да видя някакви коментари за серията и какво....dterziiska с нейните чаршафи от току-що изгледана серия?

Няма да влизам в спорове добре,че аз съм ужасът на тази тема

Общи условия

Активация на акаунт