Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 554
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен

Ето кой пост провокира този коментар, бива ли да не помните какво сте прочели/ако изобще сте прочели/ преди малко?

# 136
  • Асеновград
didakis_a, все пак да не забравяме, че не всички сме гледали докрай филма  Peace Коментарите са за настоящите серии. И аз мисля,че всяко мнение е достойно за уважение, стига да се изказва добре и без обиди нито към героите, нито към когото и да е. Уважавам всяко мнение, както и на силвия_мария, но точно това се говореше в темата, че не се одобравя тона и начина й на изказване  Peace

# 137
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен
Ето кой пост провокира този коментар, бива ли да не помните какво сте прочели/ако изобще сте прочели/ преди малко?
Аз го прочетох, но го приех като коментар към сегашното преследване, а не като реплика към началото на връзката им и първия им секс. Мисля, че djoleva това е имала предвид, но със сигурност само тя може да каже.  Peace

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 00:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 138
Момичета, не е истина просто!

Влязох в темата за малко, за да видя някакви коментари за серията и какво....dterziiska с нейните чаршафи от току-що изгледана серия?

Няма да влизам в спорове, добре че аз съм ужасът на тази тема

Някъде да съм споменавала, че си ужас? Много хора те харесват.

Просто запетаята е другаде Simple Smile

# 139
didakis_a, все пак да не забравяме, че не всички сме гледали докрай филма  Peace Коментарите са за настоящите серии. И аз мисля,че всяко мнение е достойно за уважение, стига да се изказва добре и без обиди нито към героите, нито към когото и да е. Уважавам всяко мнение, както и на силвия_мария, но точно това се говореше в темата, че не се одобравя тона и начина й на изказване  Peace

Красиии,любимка си ми с тази снимка   Hug    Невероятна красавица имаш (рядко се радвам на чуждо дете,приеми,че това е невероятен комплимент  Blush )  Душата ми пълни Simple Smile
Исках да кажа,че аз също не съм гледала филма до края. Искам да кажа,че съм гледала само последната серия от чисто любопитство.Друго напред или назад не съм изгледала Simple Smile  Уважавам всеки пишещ тук! Съгласявам се с теб и няма какво да добавя.   Peace
П.П. освен лека бременност  Hug

# 140
Аз го прочетох, но го приех като коментар към сегашното преследване, а не като реплика към началото на връзката им и първия им секс. Мисля, че djoleva това е имала предвид, но със сигурност само тя може да каже.  Peace
А ivana27 си е помислила за друг момент, чак пък толкова да го ровим, стига вече!  Peace

# 141

Влязох в темата за малко, за да видя някакви коментари за серията и какво....dterziiska с нейните чаршафи от току-що изгледана серия?

Ами БАХТЪН вече, АМАН
Това е форум за споделяне на мнение, а не някаква "клика" на Фенки.

Дай ти някой коментар, да видим как става номера. Може пък след като покажеш ,"кликата от фенки" да се окаже схватлива и  темата за ЗП да стане "форум за споделяне на мнение".
Една от причините поради които влизам тук, са точно "чарашафите" на dterziiska.Много ме радват.Красиви са, особенно ако от там надничат сините очички на момчето заради което гледах преди време филма.

# 142
За днешната серия: мисля че имаше много романтика и обичащи погледи , но само от Нихал. Не видях нищо подобно от Бех , при него аз видях само това че е много впечатлен от това че го обича момиче като Нихал и това засилва отговорноста му към обещаното нищо повече .  Това че тя е влюбена в него се доказа пак, обясняваше му как го е обичала от дете какво е чувствала и чувства , а какво и отговаря той" не се променяй" и винаги повтаря колко било хубаво да е обичан така, но дотам . Когато си влюбен, както е тя, имаш нужда да казваш на любимият колко го обичаш и какво чувстваш....
   Нихал настоя за секс, който защо трябва да отказва Бехлюл нали е плейбой а и ще се женят.
   И нямаше нежни думи от него. За мен не бяха убедителни ако искат да покажат в филма че Бехлюл се влюбва в Нихал . Спомням си сериите в  които той беше с Бих , как плака за нея, как я преследваше, как и говореше и т.н
Другото което  е това че той тръгна на яхатата напук на Бихтер. А иначе ми прави впечатление че се е взел на сериозно с това да се прави че ще направи Нихал щастлива  #Crazy
Бихтер не е на себе си, прави необмислени неща  както винаги.
Мисля че тя си заслужи това което и се случва  затова че се върна . Това беше най-голямата и грешка .
Упреквам я затова че незачете неговото решение и се върна напук в къщата.
Ще видим, има още серии, но така като знам какво става ,май накрая всички ще сме на едно мнение: че Бехлюл неможе да обича. Така мисля аз.....

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 06:39 от ivana27

# 143
  • Пловдив

Добро утро....

# 144
А ivana27 си е помислила за друг момент, чак пък толкова да го ровим, стига вече!  Peace
Да наистина сравнявам началото на двете връзки на един мъж Peace
jujka^  bouquet

# 145
Леле, ама вие много сте изписали за Бех и Нихал .Каква любов бе хора? Само след серия две ще се натиска в гората с Бихтер......

Мислите ли че човек който току що се е влюбил ще е готов да изневери и то при условие че може да го видят и то с човека от който бяга и неиска да има нищо общо?
Тъй че може след някой ден да се пише  друго.
И ако м/у Б и Б е само страст и нямало как да се докаже че е любов, то как ще се докаже че м/у Б и Н е любов( като изключим това че са сгодени, защото всички знаем как стана годежа)?

# 146
  • София
Нещо наистина е много тихо тази вечер в темата .Някой хора май онемяха
хахахаха, много си права. Онемяха ГОСПОЖИТЕ и компания дето анатемосваха всички, които се изказваха, че ТЯХНАТА Бихтер е цвете за мирисане и най-добрата  #2gunfire hahaha Grinning

# 147
Добро утро.   bouquet

jujka^, ок. Hug

Хубав ден на всички!

# 148
  • Бургас
Добро утро, момичета! Не съм писала в темата, но ви чета редовно. Колко серии остават още до края на филма?

# 149

Ами БАХТЪН вече, АМАН
Това е форум за споделяне на мнение, а не някаква "клика" на Фенки.

Дай ти някой коментар, да видим как става номера. Може пък след като покажеш ,"кликата от фенки" да се окаже схватлива и  темата за ЗП да стане "форум за споделяне на мнение".
Една от причините поради които влизам тук, са точно "чарашафите" на dterziiska.Много ме радват.Красиви са, особенно ако от там надничат сините очички на момчето заради което гледах преди време филма.
sinq laguna, newsm10 newsm10 newsm10

Добро утро!

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 08:12 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт