Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 558
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета! Не съм писала в темата, но ви чета редовно. Колко серии остават още до края на филма?

Привет, di.pavlova! Hug

Остават 10 оригинални еп.Това са около 20 и малко отгоре наши Peace

# 151
Очаквах много повече от този епизод, но вероятно всичко е било с цел да покажат, че Бех не е влюбен в Нихал. Можеха да направят нещо красиво, свещи, това онова... Всички си спомняме колко наситени с емоция бяха любовните сцени с Бихтер.

# 152
В снощната серия Бихтер тотално ми падна в очите с крайното и нетактично поведение.Освободи Джемиле,та кой ли друг би си позволила да изгони освен себе си и прислугата.Гледаше като разярена тигрица сложена в клетка,започна да се заяжда с Нихал за обзавеждането,за пердетата за това колко била дебела...а тя милата ...света вода ненапита.Бременна ,при това не от съпруга си,а от изневярата с най-близкото му същество,защо крие истината и с това наранява дори и малкият Бюлент който въпреки всичко така мило се обръща към нея с думите "мамо",тъй като не е имал тази възможност да нарече някого с тези мили думи а с/у него стои една лицемерна и нагла жена....ужасно, нагло и подло поведение от нейна страна.Никога не е била честна и пряма спрямо хората около себе си.Единствено се държа прилично с Аднан на гробището от там нататък вече и  изтрещяха  бушоните.Ами да приеме факта че Бех иска да започне на чисто с друга жена,непорочна,мила...затова и каза "никога не се променяй"...визирайки Бих.Не толкова важно дали са правили секс или не с Нихал и кой какво е пожелал,все пак това е в реда на нещата..нова промяна ,нова любов която се заражда.А това че ще изневери и ще се отдаде отново на Бих ,ама кой би отказал на една толкова настъпателна жена като нея,и първият път тя го предизвика,така че няма да бъда очудена отново да го направи....не може да понесе мисълта той да бъде с друга.Напълно нагла и нахална жена,след като човека не те иска до себе си,просто си вдигай чуковете и да те няма....какво слухтиш по вратите и си вперила зорко очи в другите какво вършат...уважавай себе си за да бъдеш уважавана и от другите.Ако някой мъж се държи така с мен просто не ми се мисли какво би му се случило.Всеки има право на свобода и на избор....Май стана доста дълго...Приятен и спорен ден от мен дами!!!

# 153
emanyela20  newsm10

изгаври се с най-милото същество Бюлент.

jujka^ и в Бургас проблема е същия.Живея в центъра и борбата за места в градините е страшна.

# 154
emanyela20  newsm10

изгаври се с най-милото същество Бюлент.

jujka^ и в Бургас проблема е същия.Живея в центъра и борбата за места в градините е страшна.
Да мила точно това ми направи най-голямо впечатление,а не секса м/у Бех и Них...това според мен си е в реда на нещата,защото те са вече сгодени,а Бих си има съпруг..защо и беше нужно да се връща отново в къщата и да се самонаранява сама и не само себе си но и всички в този дом, в който цареше мир и спокойствие докато тя не влезна и обърна всичко с главата надолу.

# 155
Добро утро !  bouquet

sinq laguna , dterziiska ,  newsm51 newsm51 newsm51!
Не успях да изгледам епизода , а днес пътувам , така че по- късно ще коментирам ! Peace
хахахаха, много си права. Онемяха ГОСПОЖИТЕ и компания дето анатемосваха всички, които се изказваха, че ТЯХНАТА Бихтер е цвете за мирисане и най-добрата  #2gunfire hahaha Grinning

ГОСПОЖИТЕ рядко онемяват да ти кажа !  Wink Просто говорят , когато има какво да кажат , а не заради спорта ! Аз споделих какво мисля , не съм променила мнението си ! И никога не съм твърдяла , че Бихтер е най- добрата .
Дами , пожелавам ви приятен уикенд !   bouquet Надявам се , че да не сте изписали темата , докато се върна ! Peace

# 156
Очаквах много повече от този епизод, но вероятно всичко е било с цел да покажат, че Бех не е влюбен в Нихал. Можеха да направят нещо красиво, свещи, това онова... Всички си спомняме колко наситени с емоция бяха любовните сцени с Бихтер.
Предполагам, че любовните сцени с Нихал, в леглото по-специално, каквито имаше с Бихтер, липсват, тъй като Хазал Кая тогава е малка.  Peace  Иначе можеше някоя свещичка да наредят.  Laughing Laughing Laughing Но на мен ми хареса, имаше много нежност между тях, на сутринта също. Wink

emanyela20,   bouquet

# 157
emanyela20 съгласна съм с теб,все едно,че аз съм го писала Simple Smile  bouquet
За първи път ми се насълзиха очите,когато Бюлент каза "мама"

# 158
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 159
Добро утро!  Hug
Отново много ялови опити за убеждаване,че Нихал-видите ли е обичаната от тук нататък.........  Tired Бехлюл ако не беше за театъра и да си връща на Бихтер, нито за яхтата щеше да поеме инициативата, нито за "разходката"............  Thinking
А Нихалчето-направо ми стана жал за нея-  Sad -да "моли" плейбоя за кекс...........  ooooh! ooooh! ooooh!
На Бихтер направо и беше паднало пердето-същинска дъщеря на Фирдевс-като нещо не и отърва да си го изкарва на другите..........  Close   #Crazy
Много истинска и прочуствена беше сцената в кухнята, когато и Бешир дойде и плачещата Шаесте........  Cry Cry Cry

# 160
Страстите в популярния турски сериал "Забраненият плод", който все още се излъчва и у нас, предизвикаха обществени страсти и в Афганистан ...... smile3555 smile3555 smile3555

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3845131

# 161
Добро утро!
Супер серия и разбира се ужасна Бихтерка.
Много коментари ми направиха впечатление, но ще ги оставя за друг път...
biskit, странно е твоето изказване:
...Отново много ялови опити за убеждаване...
Тук никой не убеждава! Това още ли не е станало ясно?!?

# 162
Добро утро!  Hug
Отново много ялови опити за убеждаване,че Нихал-видите ли е обичаната от тук нататък.........  Tired
Къде видя убеждаване? ooooh! Нихал не е молила никого. Това, че каза на годеника си -искам те- и т.н., си е в реда на нещата. Дори не знам защо се коментира като нещо кой знае какво и се приема като молба.  newsm78 Дори и поставено в кавички, според мен не е вярно. Peace Може би, ако Бихтер го беше казала, щеше да се възприеме като страст. Wink

Между другото знаех си, че Хилми не е заобичал изведнъж жена си отново, нито е станал изведнъж бял и добър.  Wink

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 09:48 от ·٠•Snejka•٠·

# 163
Emanyela20-страхотен коментар -браво.Аконякойне еразбрал държа да отбележа че съм визирала поведението на бихтер от последните серии/онтосно преследването/ а не началото на връзката им. Мнението ми е че сега  втези епизоди тя го преследва като вманиачена не преди. На ме също мистата жал за семейството на Сюлейман  и ако Джамиле понякога не знае кога да спре то Сюлейман и Шаесте винаги са били много тактични ,но Бихтер смачка итях .Даже катя не можа да повярва какво става

# 164
Ясни са ми на мене много неща  Tired, но опитите ги има-по няколко на страница, обикновено в удебелен черен шрифт или цветен в стил-"вижте ме, и ми се възхитете".........  Whistling
Жалко,че и смешно.........  ooooh!

Може би, ако Бихтер го беше казала, щеше да се възприеме като страст. Wink

Много ме разсмя наистина-  hahaha Въпреки,че Нихалчето не ми е любимка /както на тебе/ не мога да отрека точните ти попадения!  Hug  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт