Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 560
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Привет! Нормално е сериалът да не се приема добре от радикалните ислямисти в страни като Афганистан. За тях това си е развращение.
За серията снощи - мижави сцени между Нихал и Бехлюл. Това , че актрисата била малка на години не е оправдание. Тя е знаела с каква роля се захваща. Според мен просто сценаристите и режисьорът не са искали да покажат страст между Нихал и Бехлюл. Такава липсва и е нормално.  Поведението на Бихтер е разбираемо. Не е благородно, но нима към нея се отнасят благородно? Каквото повикало, такова се обадило. Джемиле си заслужава изгонването. Баща й се опита за пореден път да промени положението чрез Аднан, но този път Бихтер им каза нещата "право куме, та в очи". Може да е временно, не знам дали все пак не остават в къщата.

# 166
  • Асеновград
didakis_a, много, много ти благодаря.Думите ти ме трогнаха, наистина  Hug Благодаря и за бременността, сега едно братче на нашата гордост   bouquet

# 167

В сезона на алергиите...

# 168
Бехлюл вече предизвиква алергия... Joy Или може би Къванч?

# 169
Да добавя и моят глас към жени (защото са жени, не момиченца - това личи от коментарите им), които стоят зад Бихтер. Може да е всякаква, но е жена, измамена по най-долен начин от един охлюв, недостоен да се нарича мъж. Остави я по най-долен начин и се захвана с онова теле, което 120 серии му била нещо като сестра, само и само да осигури спокойствие на бледия си задник... Не знам, сериалът става от глупав по-глупав. Гледам го, защото свикнах и защото няма какво друго да се гледа по останалите 100 канала, за съжаление. Мъж плейбой и алфонс - не знам, какво му харесват всички. Боза пълна. Бихтер е прелъстена майсторски и захвърлена с особенна жестокост. Момиче с голямо самочуствие, което има тя, няма как да не побеснее. Когато с теб са жестоки, се звериш съответно. Който има друго мнение - моля. Моето е такова. Няма какво друго да кажа. А прислугата в къщата наистина е извън всякакъв контрол. Аднан какъв бизнес върти не знам, той къщата си не може да подреди, смешен ми е.

# 170
В какво се изразява алергията към Къванч?  newsm78 Сигурно със сърбежи в някои области и неконтролируемо желание за близост с него............  Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

Lady*T*   Hug

# 171
  • Бургас
Аз тези дни не пиша, защото си имаме бебе куче. И се грижим за него. Ако знаете какъв ми е красавец. Имаме си още едно красиво и умно момченце. Сега Ванката си има приятел.
Да ви го покажа...Ето го
Снощи гледах. Остана ми време. Какво видях:
Бихтер се вкара в голямо театро. Вече съм почти сигурна, че не знае за каква кауза се бори. От сега нататък няма никакъв шанс да се събере с Бехлюл. Единственото, което могат да правят е секс по горите. Ако и стига и е ОК с това ... значи прави правилното нещо. Но от сега нататък тя ще бъде другата.
Много е важно да проумеем, че живота не е песен и не си го подреждаме сами.  Нещата се случват. Мамят ни, ние мамим. Когато обаче се захванем за една такава игра, трябва да сме наясно, че последици ще има. Много хора я играят и губят, но уви трудно преживяват загубата. Реално просто не е била за тях.
Бехлюл и Нихал ми се видяха истински. Един секс може да изглежда страстен, нежен....без да бъде показан. Не е необходимо да гледам рози и свещи, млящене. Нихал ще разкаже какво е преживяла и това ще бъде сцената, която не видяхме. Недопустимо е да се заснемат кадри от такова естество с момиче под 18.
Реално ни показват един интересен паралел на двете връзки.  Peace В реалния живот сме срещали много такива. И сме наясно как завършват.                  
Аз да ви кажа съм напълно съгласна с изгонването на Джемиле. Отдавна щеше да изхвърчи, ако работеше за мен. Клюкари, мрънка, плюе. И за капак, никакво уважение. Естествено, че ще и покажат вратата. А родителите и, те не и направиха услуга, като застанаха зад нея. Хубаво е да виждаш грешките на детето си, но не и да ги подкрепяш.

# 172
В какво се изразява алергията към Къванч?  newsm78 Сигурно със сърбежи в някои области и неконтролируемо желание за близост с него............  Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy JoyДобре казано,бискит Joy

# 173

Бехлюл и Нихал ми се видяха истински. Един секс може да изглежда страстен, нежен....без да бъде показан. Не е необходимо да гледам рози и свещи, млящене.

Не съм убедена.......  Rolling Eyes Все пак говорим за филм в който по 100 пъти на серия се показват незначителни дреболии , та това ли ако си заслужава няма да го покажат............Съмнявам се.  Thinking

# 174
sesanaHug Hug Hug Страхотно кученце и момченце!

# 175
  • Бургас

Бехлюл и Нихал ми се видяха истински. Един секс може да изглежда страстен, нежен....без да бъде показан. Не е необходимо да гледам рози и свещи, млящене.

Не съм убедена.......  Rolling Eyes Все пак говорим за филм в който по 100 пъти на серия се показват незначителни дреболии , та това ли ако си заслужава няма да го покажат............Съмнявам се.  Thinking
Не знам дали си забелязала, но режисьорските решения си вървят в една линия от самото начало. Всички сцени на интимност м/у Бехлюл и Нихал са спестени /дори и когато излизат сами/, а сцените между Бихтер и Бехлюл се изчерпват с дразнене и легло.
За мен този момент е слаба режисура. Като добавя и откъсачните кадри по развитието на второстепенните линии. Които пък оказват доста влияние на главните герои.
Lady Vi, Благодаря ти. Голяма радост ни носи. А мъжа ми играе с двамата все едно и той е на 7  Laughing

# 176
Само да отбележа, че когато се е снимала серията, която гледахме снощи, Хазал Кая е била минимум на 19 години. За сцените между Нихал и Бехлюл обяснението е в сценария и режисурата. Не са искали да покажат страст между тях.

# 177
Не знам дали си забелязала, но режисьорските решения си вървят в една линия от самото начало. Всички сцени на интимност м/у Бехлюл и Нихал са спестени /дори и когато излизат сами/, а сцените между Бихтер и Бехлюл се изчерпват с дразнене и легло.

Между Нихал и Бехлюл въобще имаше ли интимности-осван да я целува бащински по челото?За това се сещам, друго-йок!  Rolling Eyes
Поздравления за двамата сладури-страхотниииииииии!!!   bouquet

# 178
  • Бургас
Само да отбележа, че когато се е снимала серията, която гледахме снощи, Хазал Кая е била минимум на 19 години. За сцените между Нихал и Бехлюл обяснението е в сценария и режисурата. Не са искали да покажат страст между тях.
Може и голяма да е била. Но това реално не е от такова голямо значение. Показват ни две различни връзки. И правят паралел между тях. Така се поставя една доста ясна граница. И самото преживяване ще бъде разказано. Това е достатъчен заместител за 30 секунди страстно натискане.  
Не виждам причина да се хващаме за тая ми ти страст. И защо държим да видим Бехюл на калъп с Нихал. Най - вече с доволно изражение.  newsm78

biskit, мерси. Много са ми хубави двамката. Тези дни не мога да им се нарадвам. Бях забравила колко е хубаво едно черно носле да те посреща след работа. И едно доволно дете да цвърка из къщи когато се гони с кучето.

Аз съм подчертала, че дори и излизанията им ги няма. Някак обезличават връзката. Дори и в началото да е била фиктивна. Това си похват на изместване на фокуса, който аз лично не харесвам.  

# 179

Между Нихал и Бехлюл въобще имаше ли интимности-осван да я целува бащински по челото?За това се сещам, друго-йок!  Rolling Eyes
Поздравления за двамата сладури-страхотниииииииии!!!   bouquet

biskit, проследи й мисълта. Тя пише същото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт