Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 573
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Само да отбележа, че когато се е снимала серията, която гледахме снощи, Хазал Кая е била минимум на 19 години. За сцените между Нихал и Бехлюл обяснението е в сценария и режисурата. Не са искали да покажат страст между тях.
Когато филмът е започнал да се снима, Хазал е била на близо 18 години, а когато свършват снимките, е нямала навършени 19, или поне на толкова е била. Но, това са подробности, така или иначе, е дете и мисля, че затова липсват сцени в леглото. Поне сутрешни или след това.  Laughing Laughing Laughing Те достатъчно са ги глобили за прословутата сцена в оранжерията между Б и Б, та да си позволят да покажат и интимни сцени с 18-годишно момиче... Разбира се, само предполагам.
В крайна сметка, всеки да си го тълкува, както иска, което си е негово право. Лично аз повече няма да издребнявам относно това. Каквото имах да кажа за Бехлюл и Нихал във вчерашния епизод съм го казала. Wink

Сесана, съгласна съм с теб.   bouquet Страхотен малък кучо и сладурски собственик виждам на снимката. Wink

biskit, Hug

# 181
Ами то е ясно защо са спестени........  Peace Колко пъти дадоха,че Нихалчето "налита" , а Михлюз се държи като ощипана мома............  Mr. Green

# 182
Ами то е ясно защо са спестени........  Peace Колко пъти дадоха,че Нихалчето "налита" , а Михлюз се държи като ощипана мома............  Mr. Green
Пък като види Бихтер или гледа тип -само да те гепна- или е умопомрачен от страх. Laughing Laughing Laughing Напоследък само второто. hahaha hahaha hahaha
Горкия Бехлюл жив да го ожалиш - как все го принуждават да прави секс, пък той все не иска.  hahaha hahaha hahaha Лоши жени това Бихтер и Нихал, да знаете. Laughing

# 183
  • Бургас
Ами то е ясно защо са спестени........  Peace Колко пъти дадоха,че Нихалчето "налита" , а Михлюз се държи като ощипана мома............  Mr. Green
Дори и това да е била целта им, пак спестиха доста. Но от сега нататък нещата според мен ще се променят. В Бехюл има промяна и тя  е повече от ясна. Той не преспа с Нихал, за да я заблуди. До сега и целувка не си позволяваше. Отношенията им в никакъв случай не предполагат прикриване на връзка с Бихтер. Той към момента такава няма. Прекрати я няколко пъти. Вече няма какво да прикрива.
Обаче хванах доста недомислици. Бехлю хем знае, че Бихтер вече откача и е заплаха...Хем писма праща. Че те са си живо доказателство за връзка. Как пък не и се обади по телефон  newsm78
Ако трябва да съм точна в тези епизоди нито има емоция, нито са направени добре. прехода не са го показали и това е.  Crossing Arms

# 184
Снощната серия не промени моето мнение. По- скоро се засили едно усещане, което имам от известно време. Бехлюл прави това, което трябва, това което няколко пъти обеща да направи пред чичо си - прави Нихал щастлива. И аз чух Нихал да казва: Искам те, моля те, но това няма голямо значение.... естествено, че ще иска, та не е ли това най-голямото и чакано събитие за една девойка, влюбена толкова силно..и това Бехлюл  разбира много добре и го направи...подари й една красива нощ, дълго чакана и заслужена от нея.
Бехлюл обаче не ми изглежда щастлив и окрилен, поради една или друга причина и не вярвам да го видя такъв до края на филма. В снощната серия правеше напук на Бихтер през цялото време, той е наранен и огорчен, като и Бихтер и двамата имат право, изрекоха си толкова грозни и според мен неискрени думи. И с риск да си навлека неприятни постове по повод моите думи, продължавам да мисля, че не са престанали да се обичат, въпреки, че непрестанно се нараняват. А, не се ли случва и в живота понякога така, колкото и да е нелогично - нараняват се хората, които се обичат най-много?

# 185
  • Бургас
Много се извинявам, че нахълтвам така в темичката ви, но има ли някъде качена снощната серия ?
Пътувахме и я пропуснахме, а вече  не ми се ще да изтървам епизод  Laughing

Благодаря предварително  Hug

# 186
Slawena,   bouquet

# 187
Много се извинявам, че нахълтвам така в темичката ви, но има ли някъде качена снощната серия ?
Пътувахме и я пропуснахме, а вече  не ми се ще да изтървам епизод  Laughing

Благодаря предварително  Hug

http://www.vbox7.com/play:a4a75daf

٠•Snejka•٠· oops Grinning,изв, щях да си изтривам поста,но ме изпревари Peace

# 188
И още нещо, което се сещам по повод на това, че се прави паралел между любовните сцени на Бехлюл и Нихал и любоните сцени на Бехлюл и Бихтер. Не съм съгласна с това, че между Бехлюл и Бихтер се набляга само и единствено на страстните целувки и сексът..., че всичко което показват между тях е жега, пожар и т.н. Имаше една сцена на яхтата, след вечерта в оранжерията, в която се сещам за много нежност. Без да дават повече подробности, какво се е случило след това(както беше снощи). Защо така едните сцени се извисяват толкова, а другите едва ли не се окачествяват като долни и пошли?

# 189
Никой не е казва че сцените на страст между Б и Б са долни и пошли -такова нещо се каза само когато го направиха в музикалната стая под носа на Аднан и тогава всички бяхме на едно мнение че това действително е долно .Ами поведението на бихтер и снощи не се посвени да каже на Аднан"обичам те "- ето това епо лошо според мене да казваш неща които знаеш че не са верни и да заблуждаваш този човек който не го заслужава сама и само да се домогнеш до друг

# 190
Защо така едните сцени се извисяват толкова, а другите едва ли не се окачествяват като долни и пошли?
Това ти го казваш, аз такова нещо никъде не прочетох. Wink

# 191
И още нещо, което се сещам по повод на това, че се прави паралел между любовните сцени на Бехлюл и Нихал и любоните сцени на Бехлюл и Бихтер. Не съм съгласна с това, че между Бехлюл и Бихтер се набляга само и единствено на страстните целувки и сексът..., че всичко което показват между тях е жега, пожар и т.н. Имаше една сцена на яхтата, след вечерта в оранжерията, в която се сещам за много нежност. Без да дават повече подробности, какво се е случило след това(както беше снощи). Защо така едните сцени се извисяват толкова, а другите едва ли не се окачествяват като долни и пошли?
  Може би защото се разглеждат от морална гледна точка.

# 192
При Нихал и Бехлюл ухажването е като при едни видове морски охлюви /извинявам се, но ми е професионално   Wink / При мъжкият органа е разположен в устата и копулацията е вид целувка..........   Laughing Crazy  Дали не са го направили пък така.............  newsm78
Само някой да не ми се обиди...........  Praynig  Wink

# 193
При Нихал и Бехлюл ухажването е като при едни видове морски охлюви /извинявам се, но ми е професионално   Wink / При мъжкият органа е разположен в устата и копулацията е вид целувка..........   Laughing Crazy 
Само някой да не ми се обиди...........  Praynig  Wink
Като гледах Нихал захилена като нагризана ябълка, струва ми се, че вчера органа му е бил на друго място.  Joy Joy Joy

# 194
Снощната серия не промени моето мнение. По- скоро се засили едно усещане, което имам от известно време. Бехлюл прави това, което трябва, това което няколко пъти обеща да направи пред чичо си - прави Нихал щастлива. И аз чух Нихал да казва: Искам те, моля те, но това няма голямо значение.... естествено, че ще иска, та не е ли това най-голямото и чакано събитие за една девойка, влюбена толкова силно..и това Бехлюл  разбира много добре и го направи...подари й една красива нощ, дълго чакана и заслужена от нея.
Бехлюл обаче не ми изглежда щастлив и окрилен, поради една или друга причина и не вярвам да го видя такъв до края на филма. В снощната серия правеше напук на Бихтер през цялото време, той е наранен и огорчен, като и Бихтер и двамата имат право, изрекоха си толкова грозни и според мен неискрени думи. И с риск да си навлека неприятни постове по повод моите думи, продължавам да мисля, че не са престанали да се обичат, въпреки, че непрестанно се нараняват. А, не се ли случва и в живота понякога така, колкото и да е нелогично - нараняват се хората, които се обичат най-много?

Страхотен пост, поздравления   bouquet

Lady*T* и за теб поздравления Hug Много добре си го описала  Laughing

Sesana и твоите постове много ми харесаха  Peace А кученцето и малкия сладур още повече, страхотни са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт