Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 701
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Джемиле и мене ме дразни много! Нахална,завистлива клюкарка...Каквото и да се случва в този дом,тя няма право да се меси и да ги одумва! Там е на работа и за тази работа и се плаща! Много я е яд на Нихал и се държи нагло и с нея! Но каквото и да става ,все пак Нихал е господарката ,а Джемиле си е просто прислужницата!Време беше да и бият шута...

# 271
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост. Мисля, че я държаха в къщата само заради родителите й.

Като е "само" едно сервиране, защо Бихтер не си сервира и сготви, ами чака на готово? Тя и едно кафе не може да си направи. Второ, домът на Аднан беше дом и на Шаесте и Сюлейман, защото никога не ги е приемал само като хора, които му вършат работата, ами и като приятели.

Като има прислуга защо да се хваща Бихтер да сервира и да готви? Ако няма прислуга, може и да се хване. Само че в тези домове е въпрос на престиж да си имат прислуга. Иначе току виж ги помислили за обеднели.

Не е кой знае какъв проиходът ти ,когато наричат семейството ти "отборът на Мелих"
,нито възпитанието получено от майка като Фирдевс,да не говорим за "задоволеността
'на Аднан
  Ами защо тогава Аднан не се ожени за Джамиле, след като между двете няма разлика?

# 272
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост. Мисля, че я държаха в къщата само заради родителите й.

Като е "само" едно сервиране, защо Бихтер не си сервира и сготви, ами чака на готово? Тя и едно кафе не може да си направи. Второ, домът на Аднан беше дом и на Шаесте и Сюлейман, защото никога не ги е приемал само като хора, които му вършат работата, ами и като приятели.

Като има прислуга защо да се хваща Бихтер да сервира и да готви? Ако няма прислуга, може и да се хване. Само че в тези домове е въпрос на престиж да си имат прислуга. Иначе току виж ги помислили за обеднели.

Не е кой знае какъв проиходът ти ,когато наричат семейството ти "отборът на Мелих"
,нито възпитанието получено от майка като Фирдевс,да не говорим за "задоволеността
'на Аднан
  Ами защо тогава Аднан не се ожени за Джамиле, след като между двете няма разлика?

Защото харесва Бихтер, а тя му показа, че не е безразлична към него (по-скоро парите му) и му даде повод да си мисли, че могат да продължат живота си заедно.

Бихтер и готвене?!? Да, да...  Joy Като се изнесе в хотела, как не избра някакъв скромен, в който трябва да си купува храна и да я приготви, за да яде, ами избра от луксозен по-луксозен, в който всичко й беше поднасяно на тепсия? Медиите не знаеха, че се е изнесла и нямаше да я одумват, че й е под нивото да няма прислуга и да си приготвя сама храната.

Джемиле и мене ме дразни много! Нахална,завистлива клюкарка...Каквото и да се случва в този дом,тя няма право да се меси и да ги одумва! Там е на работа и за тази работа и се плаща! Много я е яд на Нихал и се държи нагло и с нея! Но каквото и да става ,все пак Нихал е господарката ,а Джемиле си е просто прислужницата!Време беше да и бият шута...

Нормално е да говорът помежду си за проблемите в къщата и това, което става, все пак те не са чужди. Не могат да подминават ей така нещата, които стават около тях. Пък и не само те говорят. Медиите също го правят, Бихтер и на тях ли ще забрани?

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 15:19 от _Sylvia_

# 273
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тара_лежка, интересно ми е обяснението за сцените между Нихал и Бех с младостта на Хазал. Значи щели да коментират Хазал? И какво от това? Не коментираха ли Берен за сцените с Къванч? Коментираха я. Защо за едната може, а за другата не? Берен да не би да е уличница, като се снима в такива сцени? Според мен обяснението е друго.

Изненадана съм, че думите ми са приети, като нападка към Берен  doh, да на говорим че никъде не съм я споменала в поста си, а още по-малко квалифицирала по някакъв начин. Просто Берен и Къванч са на една възраст, в другия случай е по-различно, ако ме разбираш, ако не  Peace

djoleva съгласна съм и с твоето тълкуване...

# 274
'на Аднан

Peace  Пък и то Аднан на тази възраст-колко му трябва..........  Wink Mr. Green Mr. Green

# 275
Vali_N,произходът е най-първото нешо,което ти определя класата,но и най-бързо може да загубиш,класата се доизгразда през целия живот с изкуство да владееш емоциите си,да общуваш с хората и да стоиш над над тях не защото им го показваш и налагаш,азащото околните го оценяват и ти го признават.

# 276
Защото харесва Бихтер, а тя му показа, че не е безразлична към него (по-скоро парите му) и му даде повод да си мисли, че могат да продължат живота си заедно.

Бихтер и готвене?!? Да, да...   Като се изнесе в хотела, как не избра някакъв скромен, в който трябва да си купува храна и да я приготви, за да яде, ами избра от луксозен по-луксозен, в който всичко и беше поднасяно на тепсия? Медиите не знаеха, че се е изнесла и нямаше да я одумват, че й е под нивото да няма прислуга и да си приготвя сама храната.

да и аз бях задала същия въпрос!
къде ѝ е достойнството че макар и разделени да харчи парите на Аднан?
щом са разделени и иска развод значи край точка, а тя иска хем да са разделени хем да му се ползва от финансите А?
ако не иска Аднан значи не иска и нищо от него и то най много парите му
как си предствяте да се разделите с някой и той да продължи да ви издържа като царица? къде го дават така ? То по тая логика ако всеки бивш позлатяваше жена си......охооооу колко хубаво щеше да бъде? А на всичкото отгоре  и дете не му роди тъй че Бихтер нр заслижава и стотинка от Аднан и това че му харчи парите докато бяха разделени за мен значи че тя е използвачка и лицемерна змия

# 277
За любовта казват,че е сляпа.
А господин Аднан е влюбен.
Ако не беше,щеше да си гушне Мадмазелета и всичко да е наред.
Мислите ли,че ако Джамиле си беше развяла опашката щеше да остави г-н Аднан на сухо newsm78

# 278
  • до една звездичка
Отдавна не съм влизала тук, затова се извинявам, ако е вече коментирано, но все пак ще попитам: колко български епизода остават до края на филма?

# 279
Отдавна не съм влизала тук, затова се извинявам, ако е вече коментирано, но все пак ще попитам: колко български епизода остават до края на филма?
снощи приключи 68 техен следователно до 79 остават 10т.е. 20 по нашите

# 280
  • до една звездичка
Благодаря! Много, бе! Как ще стане сега с този, новия, който ще почва от другата седмица... Rolling Eyes

# 281
Леле как изписахте за 10 часа 10 страници  Laughing ужас.
Предполагам, че няма нищо ново казано затова няма да чета.
Още не съм гледала вчерашната серия, а само тази с разговора на гробището затова ще коментирам само нея.
Според мен на гробището Бихтер беше максимално честна с Аднан и дори съжали, че не може да го обича така както той иска. Много трогателен момент, много добра игра.
Стана ми жал за Аднан, въпреки всичко той си я обича все така сляпо... много жалко, че и тя не можа да отвърне с такива чувства.
Със писмото си Бехлюл просто я предизвика да се върне в къщата, и защо само Бихтер се обвинява... Бехлюл има не по-малка вина за случилото се, както Бихтер заблуждава Аднан, но има някакви чувства към него по същия начин Бехлюл заблуждава Нихал.

tara_lezhka  Peace Хареса ми много написаното от теб!

# 282

Бихтер и готвене?!? Да, да...   Като се изнесе в хотела, как не избра някакъв скромен, в който трябва да си купува храна и да я приготви, за да яде, ами избра от луксозен по-луксозен, в който всичко и беше поднасяно на тепсия? Медиите не знаеха, че се е изнесла и нямаше да я одумват, че й е под нивото да няма прислуга и да си приготвя сама храната.

да и аз бях задала същия въпрос!
къде ѝ е достойнството че макар и разделени да харчи парите на Аднан?
щом са разделени и иска развод значи край точка, а тя иска хем да са разделени хем да му се ползва от финансите А?
ако не иска Аднан значи не иска и нищо от него и то най много парите му
как си предствяте да се разделите с някой и той да продължи да ви издържа като царица? къде го дават така ? То по тая логика ако всеки бивш позлатяваше жена си......охооооу колко хубаво щеше да бъде? А на всичкото отгоре  и дете не му роди тъй че Бихтер нр заслижава и стотинка от Аднан и това че му харчи парите докато бяха разделени за мен значи че тя е използвачка и лицемерна змия
newsm10 newsm51 smile3501 smile3501

# 283

Нормално е да говорът помежду си за проблемите в къщата и това, което става, все пак те не са чужди. Не могат да подминават ей така нещата, които стават около тях. Пък и не само те говорят. Медиите също го правят, Бихтер и на тях ли ще забрани?

Чакай,чакай малко...Не били чужди...А да не би да са им роднини или приятели?! Те са персоналът в къщата на господарите! Може по между си да клюкарстват и да завиждат на господарите си,но не може една прислужничка да говори арогантно с дъщерята на този,който и дава заплатат!
Ти и шефът ти да не би да си пиете заедно ракията и да си къцкате мохабет,щот сте си близки?! Съмнявам се,освен ако шефът ти не ти е съпруг! Peace
Всяка жаба трябва да си знае гьола!

# 284

Чакай,чакай малко...Не били чужди...А да не би да са им роднини или приятели?! Те са персоналът в къщата на господарите! Може по между си да клюкарстват и да завиждат на господарите си,но не може една прислужничка да говори арогантно с дъщерята на този,който и дава заплатат!
Ти и шефът ти да не би да си пиете заедно ракията и да си къцкате мохабет,щот сте си близки?! Съмнявам се,освен ако шефът ти не ти е съпруг! Peace
Всяка жаба трябва да си знае гьола!

Аднан на първо място е приятел с тях, това го е казвал. Виж, Бихтер е друг вид - самочувствие на 100%, а покритие на -100%. Освен това никога не са нагрубявали господарите си, на са им го казвали в лицето. "Всяка жаба трябва да си знае гьола!", много правилно казано. На Бихтер "гьолът" й е до Аднан, а не до Бехлюл, ама май и тя не си го знае, прескача си сянката.

Общи условия

Активация на акаунт