Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 236
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  Продължавам да мисля,че основните различия между спорещите е
,че някой си мислят ,че
всяко влюбване и страст преминава в любов-а това е голяма грешка

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 17:55 от silvia_maria

# 421
Да но според мен не обича и Бихтер не така както трябва  ако я обичаше със същата сила щеше да рискува заради нея щеше да захвърли всичко нямаше да го интересува дали ще нарани някой или не . Сега ще кажете че Бехлюл естрахливец затова -Ами страхливците не могат да обичат

Бехлюл е страхливец,но това не го прави безсърдечен и не е вярно,че страхливците не могат да обичат,даже напротив понякога това,че са слаби ги прави по-силни в обичта,не можеш да измериш това кои кого обича повече заради постъпките му.Поне аз съм на такова мнение.Това е като да кажа,че понеже мойто гажде не си пада по лигавите целувки и прегръдки,като другите ми гаджета означава,че не ме обича или е по малко влюбен в мен от тях примерно.
Бехлюл обича Бихтер и то много,смея да го твърдя,заради усиленият опит който прави,за да я забрави и премахне от живота си,ако не обичаш някого и той ти е безразличен ще ти е все тая дали е в къщата ти или някъде другаде-нали си имаш нова любов и не ти пука. Тук обаче нещата стоят по различен начин и това е видимо.

Peace

# 422
Да но според мен не обича и Бихтер не така както трябва  ако я обичаше със същата сила щеше да рискува заради нея щеше да захвърли всичко нямаше да го интересува дали ще нарани някой или не . Сега ще кажете че Бехлюл естрахливец затова -Ами страхливците не могат да обичат

Бехлюл е страхливец,но това не го прави безсърдечен и не е вярно,че страхливците не могат да обичат,даже напротив понякога това,че са слаби ги прави по-силни в обичта,не можеш да измериш това кои кого обича повече заради постъпките му.Поне аз съм на такова мнение.Това е като да кажа,че понеже мойто гажде не си пада по лигавите целувки и прегръдки,като другите ми гаджета означава,че не ме обича или е по малко влюбен в мен от тях примерно.
Бехлюл обича Бихтер и то много,смея да го твърдя,заради усиленият опит който прави,за да я забрави и премахне от живота си,ако не обичаш някого и той ти е безразличен ще ти е все тая дали е в къщата ти или някъде другаде-нали си имаш нова любов и не ти пука. Тук обаче нещата стоят по различен начин и това е видимо.

Peace

Вие с двама -трима бивши ли живеете сега в една къща  ,
че правите такива генерални   изводи и разсъждения.
?

Във всички бивши има неща ,които обичаш и неща ,което мразиш повече от обичаните.
Бехлюл иска край ,а тя не и това не му харесва.Пука му защото ,че тя заплашва и тормози семейството му

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 18:12 от silvia_maria

# 423
Не живеем с бивши,но понеже са ни безразлични нямаме проблем да вечеряме заедно или да бъдем на почивка за определено време.Той с нова и аз с нов.  Naughty И мога да те уверя,че изневери няма!  Crossing Arms

А ти имаш право да си мислиш,че Бихтер е бивша,макар да не е!  Whistling И да си мислиш,че Бехлюл много иска да се отърве от нея,макар,че точно сега се сещам за един момент,точно когато й написа писмото и чакаха на прозореца,когато Бюлен извика-"Дойдоха!Видях Бихтер в колата!" Те с Нихал хукнаха по стълбите,а Бехлюл остана горе и така лекичко се усмихна-демек хем не те искам вкъщи,хем искам да те виждам!  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=YU7t14-3ujY&feature=related     на 7:47 мин. от клипа Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 18:20 от denimira

# 424
Не живеем с бивши,но понеже са ни безразлични нямаме проблем да вечеряме заедно или да бъдем на почивка за определено време.Той с нова и аз с нов.  Naughty И мога да те уверя,че изневери няма!  Crossing Arms

А ти имаш право да си мислиш,че Бихтер е бивша,макар да не е!  Whistling И да си мислиш,че Бехлюл много иска да се отърве от нея,макар,че точно сега се сещам за един момент,точно когато й написа писмото и чакаха на прозореца,когато Бюлен извика-"Дойдоха!Видях Бихтер в колата!" Те с Нихал хукнаха по стълбите,а Бехлюл остана горе и така лекичко се усмихна-демек хем не те искам вкъщи,хем  да те виждам!  Wink

Аз се радвам  да ме ухажват всички мъже ,които познавам ,
но това не значи ,че желая да съм с тях .

Егото му е силно и това ,че е желан го радва ,
но не значи ,че за него тя не е бивша .
и ,че не е продължил живота си без нея

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   видях момента ,много въображение трябва за да
определиш това като желание , радост и любов към Бихтер

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 18:29 от silvia_maria

# 425
Не съм много сигурна че Бехлюл се подсмихна точно затова /това е мое виждане /. мисля че той започна да разбира с каква жена си има работа .той разбра че тя е тръгнала на инат с чичо му

# 426
Продължавам да мисля,че основните различия между спорещите е
,че някой си мислят ,че
всяко влюбване и страст преминава в любов-а това е голяма грешка

Продължавам да не съм съгласна, едва ли някой от пишещите се съмнява в собствената си дефиниция на понятията.
Различни хора, различни възприятия.

# 427
Аз понякога се съмнявам, и най-вече за това дали Бех обича Бихтер достатъчно силно, защото я кара да страда Shocked.За това че Бех не обича Нихал като жена съм сигурна до края , но за любовта му към Бихтер  newsm78 незнам , ще гледам и ще видя накрая на какво мнение ще съм. Но доколкото си спомням на края той казва на гроба и " сбогом МОЯ ЛЮБОВ"  Peace
А усмивката за която става въпрос при връщането на Бихтер ми се стори  че той я прие като игра от нейна страна и се впусна да и доказва че няма да успее това което си е наумила с връщането си

# 428
  • Бургас
Бехлюл няма защо да напуска дома си. Въпроса защо Бихтер да напусне, а не Бехлюл е доста интересен.
Въпреки стореното Бехлюл живее там, обича Бюлент, обича Аднан.... Те също. Няма да си тръгне заради нея. Тя по - скоро няма работа там. Когато си отговорите на въпроса какво търси Бихтер в къщата на Аднан, ще стане ясно защо точно тя няма работа там.

# 429
Аз понякога се съмнявам, и най-вече за това дали Бех обича Бихтер достатъчно силно, защото я кара да страда Shocked.За това че Бех не обича Нихал като жена съм сигурна до края , но за любовта му към Бихтер  newsm78 незнам , ще гледам и ще видя накрая на какво мнение ще съм. Но доколкото си спомням на края той казва на гроба и " сбогом МОЯ ЛЮБОВ"  Peace

И за мен този момент е съществен...не просто думите, ами и няколко жеста, които ще коментираме като му дойде времето.....сега обаче, очаквам да ти обяснят, че това е любов номер 58 и не е нещо особено..... Cry

# 430
Това усмивка ли е?  Shocked На мен ми изглеждаше по-скоро на "Брех, м...а му стара, пак се върна". Laughing Laughing Laughing  Моите уважения, ама това леко изкривяване на устата, по-скоро ми прилича на закана, отколкото на усмивка. Peace Още повече такава, изразяваща радост. Wink

Бехлюл няма защо да напуска дома си. Въпроса защо Бихтер да напусне, а не Бехлюл е доста интересен.
Въпреки стореното Бехлюл живее там, обича Бюлент, обича Аднан.... Те също. Няма да си тръгне заради нея. Тя по - скоро няма работа там. Когато си отговорите на въпроса какво търси Бихтер в къщата на Аднан, ще стане ясно защо точно тя няма работа там.
  bouquet

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 19:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 431

Айде пак го обърнахте на Бих, оставете я малко на мира, не може да диша вече, как няма да е толкова нервна.  hahaha
Добре де/сигурно го пиша за 3ти път вече/ питам защо Бех не си тръгне? Тезата ми е, че той има проблем с Бихтер, нали не иска да са на едно място, защо тогава той не си вземе годеница и не се изнесат? Така или иначе ще се изнасят след свадбата, какво значение има дали месец по-рано или по-късно?

# 432
Добре нека си ги обича , но немислите ли че е доста голям вече за да живее сам, а и след като ще натиска Бихтер по ъглите и това му пречи ами да се махне . Неговото малко хем ме боли ,хем сърби. Но това е сценарият, за да стане филм Peace

# 433
...защо тогава той не си вземе годеница и не се изнесат? Така или иначе ще се изнасят след свадбата, какво значение има дали месец по-рано или по-късно?
Защото не са женени.  Wink Имам предвид, че в Турция годениците не живеят отделно преди сватбата.

# 434
Ivana -Не съм много сигурна но мисля че и накрая той не можа да го каже но не съм сигурна , но ако го е казал жалко за него - с нищо не иго показа докато тя беше жива нищо не направи за тази любов сега на гроба на кого е нужно това закъсняло признание

Общи условия

Активация на акаунт