Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 460
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Нихал е жена повече обичана от всички нас.
За Нихал Бехлюл заряза собствения си живот
За Нихал Бехлюл е готов да се унижава и смирява/Бешир.Дениз/
За Нихал Бехлюл заряза жена, която е желаел
За Нихал Бехлюл е готов да унижава,наранява и пренебрегва жена ,която е желал
За Нихал Бехлюл жертва живота на жена която е желал  
Коя от нас може да се похвали ,че е толкова обичана[/size][/b]

Нихал е обичана,защото е невинно дете попаднало в интриги!
Бехлюл заряза собственният си живот,защото тя е като лепенка!
Бехлюл се унижава и смирява,защото ОБЕщА на чичо си,че няма да нарани Нихал,а всяко негово противопоставяне кара "принцесата" да надува джуки!

Бехлюл наранява Бихтер,защото се страхува тя да не нарани Нихал,а тогава чичо ще реши,че той не я защитава и може би не е достоен за нея.

И той не жертва живота на никого,Бихтер сама си избра такъв изход-той просто беше поставен пред вече направен избор и не мисля,че не се е опитал да я спаси заради Нихал или които и да било!

И смея да се похваля,че съм толкова обичана,но дано мъжът до мен не се обезличи и смачка толкова заради моите капризи и несгоди.

# 406
Наистина, защо Михлюла не си вземе Мухъла и да си намерят друга къща?  Thinking

# 407
Именно каквото и да бе станало с такава лъжа не може да се живее . Трябва да си много силен за да продължиш с хората  които си мамаил , а Бехлюл не е чак толкова силен. това ще продължи да го разяжда отвътре и рано или късно ще повлияе на връзката му. А истраха да не би Бихтер да се появи отново и да се разприказва ,като добавиш и Фифи Jujka - защото Бихтер беше тази която си тръгна много пъти  която искаше да се маха . А ив крайна сметка нали Б и Н говорят че след сватбата ще заживеят отделно

В живота на повечето хора има подобни изневери ,защото те се случват обикновено
 с някой от близкото обкръжение./съсед ,приятел,колега,роднина/

# 408
Има да но когато разбираш че това е ставало в собствената ти къща и че   е наранено достойнството не цялото ти семейство  нещата са малко по различни

# 409
Нихал е жена повече обичана от всички нас.
За Нихал Бехлюл заряза собствения си живот
За Нихал Бехлюл е готов да се унижава и смирява/Бешир.Дениз/
За Нихал Бехлюл заряза жена, която е желаел
За Нихал Бехлюл е готов да унижава,наранява и пренебрегва жена ,която е желал
За Нихал Бехлюл жертва живота на жена която е желал  
Коя от нас може да се похвали ,че е толкова обичана[/size][/b]

Нихал е обичана,защото е невинно дете попаднало в интриги!
Бехлюл заряза собственният си живот,защото тя е като лепенка!
Бехлюл се унижава и смирява,защото ОБЕщА на чичо си,че няма да нарани Нихал,а всяко негово противопоставяне кара "принцесата" да надува джуки!

Бехлюл наранява Бихтер,защото се страхува тя да не нарани Нихал,а тогава чичо ще реши,че той не я защитава и може би не е достоен за нея.

И той не жертва живота на никого,Бихтер сама си избра такъв изход-той просто беше поставен пред вече направен избор и не мисля,че не се е опитал да я спаси заради Нихал или които и да било!

И смея да се похваля,че съм толкова обичана,но дано мъжът до мен не се обезличи и смачка толкова заради моите капризи и несгоди.

Моето мнение е, че Бехлюл се чувства виновен пред Аднан ,
но за Бехлюл  Нихал е МНОГО по-важна от Аднан
Аднан/и всички други  / му даде многократно възможност да се
 откаже от Нихал /дори им се искаше/

# 410
Има да но когато разбираш че това е ставало в собствената ти къща и че   е наранено достойнството не цялото ти семейство  нещата са малко по различни

Изневеряващите ,които го правят заради разнообразието и секса /90%/ в
повечето случаи остават неразкрити

Бихтер  нарече  Бехлюл  :" Ти беше утехата ми  на един скучен брак"

# 411
Именно каквото и да бе станало с такава лъжа не може да се живее . Трябва да си много силен за да продължиш с хората  които си мамаил , а Бехлюл не е чак толкова силен. това ще продължи да го разяжда отвътре и рано или късно ще повлияе на връзката му. А истраха да не би Бихтер да се появи отново и да се разприказва ,като добавиш и Фифи Jujka - защото Бихтер беше тази която си тръгна много пъти  която искаше да се маха . А ив крайна сметка нали Б и Н говорят че след сватбата ще заживеят отделно

Не говоря за в бъдеще, говоря за в момента! Бех й пише, че не иска да се връща, питам аз - защо след като той има проблем не си го реши супер елементарно като се махне от къщата? Защо буквално я гони от там, вместо той да си тръгне?

# 412
А защо Бех не напусна къщата отдавна, като вижда каква каша се заформя? Пък ако обича Нихал пак могат да се виждат, наистина нямам обяснение, ако е заради парите на чичо му той пак щеше да му плаща сметките както винаги е правел?
Не разбрахте ли бе хора ,Бехлюл неможе да обича, и точно затова сценаристите са направили оная сцена в гората с Бихтер за тези които са повярвали че Бех е заобичал Нихал Crazy

# 413

Не говоря за в бъдеще, говоря за в момента! Бех й пише, че не иска да се връща, питам аз - защо след като той има проблем не си го реши супер елементарно като се махне от къщата? Защо буквално я гони от там, вместо той да си тръгне?
  bouquet писали сме заедно

# 414
Да но според мен не обича и Бихтер не така както трябва  ако я обичаше със същата сила щеше да рискува заради нея щеше да захвърли всичко нямаше да го интересува дали ще нарани някой или не . Сега ще кажете че Бехлюл естрахливец затова -Ами страхливците не могат да обичат

# 415
Аз се чудя защо гледате филм, в който главните герои са Мухъли, Вампири и Михлюзи? newsm78

# 416
А защо Бех не напусна къщата отдавна, като вижда каква каша се заформя? Пък ако обича Нихал пак могат да се виждат, наистина нямам обяснение, ако е заради парите на чичо му той пак щеше да му плаща сметките както винаги е правел?
Не разбрахте ли бе хора ,Бехлюл неможе да обича, и точно затова сценаристите са направили оная сцена в гората с Бихтер за тези които са повярвали че Бех е заобичал Нихал Crazy

Това ,че Бехлюл обича Нихал е ФАКТ.Това ,че се влюбва е видно .

Това ,че като на всеки потентен мъж красивите и секси жени му действат не променят фактите.
Всеки мъж желае красавиците и не изневерява с тях на жена си ,
защото те не го пресрещат в горички и не влизат в стаята му нощем .
И това не значи че не обича и не желае жена си/ако не ги търси специално той за секс/

# 417
Да но според мен не обича и Бихтер не така както трябва  ако я обичаше със същата сила щеше да рискува заради нея щеше да захвърли всичко нямаше да го интересува дали ще нарани някой или не . Сега ще кажете че Бехлюл естрахливец затова -Ами страхливците не могат да обичат

Мисля, че това доста пъти сме го дъвкали. Според мен всеки човек обича по различен начин, показва го по различен начин и прави различни жертви. Ако за Бихтер любовта е всичко, то за Бехлюл всичко е семейството. Не виждам какво толкова има в това, че приоритетите на хората са различни?

# 418
Аз пак ще помоля да наричате героите с истинските им имена, писна ми от детинщини...  ooooh!

# 419

Бехлюл е страхливец,но това не го прави безсърдечен и не е вярно,че страхливците не могат да обичат,даже напротив понякога това,че са слаби ги прави по-силни в обичта,не можеш да измериш това кои кого обича повече заради постъпките му.Поне аз съм на такова мнение.Това е като да кажа,че понеже мойто гажде не си пада по лигавите целувки и прегръдки,като другите ми гаджета означава,че не ме обича или е по малко влюбен в мен от тях примерно.
Бехлюл обича Бихтер и то много,смея да го твърдя,заради усиленият опит който прави,за да я забрави и премахне от живота си,ако не обичаш някого и той ти е безразличен ще ти е все тая дали е в къщата ти или някъде другаде-нали си имаш нова любов и не ти пука. Тук обаче нещата стоят по различен начин и това е видимо.

А защо Бехлюл не си е тръгнал-мисля,че страхът Бихтер да не е под контрола му и да я остави сама с чичо му е много голям-тя многократно му показа,че понякога изключва и е способна да признае на Аднан без да й мигне окото.Затова не си е отишъл Бехлюл и редпочита Бихтер да си иде.

Общи условия

Активация на акаунт