Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 152
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро !
Добре дошла на Чаровница!   bouquet

аз ли не гледам добре или той се опита да я спре и след нейния трогателен разказ и словоизлияние как иска да я обича и след това му се помоли и му каза,че го иска и той разбра,че просто няма накъде повече да отлага,нали освен това вече реши да е с Нихал? Ако молиш някой за първия си път и това било романтично и нежно-явно аз имам изкривени представи за тези отношения.Той го направи за мен от няма и къде,просто си личеше във всеки жест,на сутринта си караше яхтата,без дори да я докосне-на това ли му казвате романтично? Пак тя го хвана за ръка,започна да говори за вълнението си  и той видя нейната чистота и се целунаха на изгрев,ето това беше романтично за мен.То е от ясно по-ясно какво става и защо. А това да молиш някого за интимност-си е унижение. И беше взаимно дотолкова,доколкото той не й отказа,а не че гореше от желание.

Peace Peace Peace Peace Абсолютно вярно!!!

# 661
Добро утро . На мен лично ми е жал за Нихал . На нито едно младо момиче не пожелавам такава първа любов. Тя е унищожена емоционално . Сега някой ще каже да ама пък Бихтер умира . Така ено това оказва влияние върху всички . Първата любов винаги се помни  дори и след многа години  Белега който ще остави върху Нихал ще и напомня догато е жива

# 662
Добро утро на всички...Лек и усмихнат ден Ви желая!!!Много страсти са се развихлили..всеки иска да докаже нещо,което вижда пречупено през собствената си призма,но фактите показват съвсем друго нещо което на всички ще ни избоде очите.

# 663
Може ли да ми кажете каква беше реакцията на Бихтер за обзавеждането, че точно този момент ми се губи, а не ми се гледа целия филм?  newsm78  Praynig

# 664
Ами намери кусур на всичко показа недоволство  . Даже се опита да засегне Нихал и за обзавеждането намекна и и за килограмите

# 665
 Peace Мерси за отговора!

# 666
jujulinka,много сладки снимчици!Не е лошо да се разкрасява темата от време на време. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 667
Здравейте !  bouquet
Чаровница ,  Hug !
Момичета , тази вечер няма епизод , нали така ?

Прави ми впечатление , че не само няма истински близки и интимни кадри от връзката на Бехлюл с Нихал , но и на тези , които ни показват , той сякаш не е там - винаги погледът му блуждае , сякаш гледа през нея ! С Бихтер , дори в началото на връзката им , имаше много интимност , дори беза да се докосват физически , само присъствието им един до друг ,беше достатъчно красноречиво ! Peace

djoleva ,  Hug и на мен ми е много мъчно за Нихал ! Най- чистите и чувства , всичките и надежди , ще бъдат попарени по начин , който никой не заслужава !

# 668
# 669

Прави ми впечатление , че не само няма истински близки и интимни кадри от връзката на Бехлюл с Нихал , но и на тези , които ни показват , той сякаш не е там - винаги погледът му блуждае , сякаш гледа през нея ! С Бихтер , дори в началото на връзката им , имаше много интимност , дори беза да се докосват физически , само присъствието им един до друг ,беше достатъчно красноречиво ! Peace

Госпожата-поздравление за точните думи!!!   bouquet И всичко това-прекрасно изиграно от Къванч!!  Peace Това е филм, в който много е заложено на невербалното-погледи, мимики, жестове.........  Rolling Eyes

# 670
 biskit  ,  bouquet благодаря ти !
Не разбрах , дали ще има епизод днес ?

# 671

Госпожата-поздравление за точните думи!!!   bouquet И всичко това-прекрасно изиграно от Къванч!!  Peace Това е филм, в който много е заложено на невербалното-погледи, мимики, жестове.........  Rolling Eyes

Дами и аз споделям вашето мнение!                   bouquet

# 672
 Hug Госпожата,

Няма да има,ще дават 2 еп от новия сериал Peace

# 673
  • БГ
Ха добър ви ден! Hug
Не знам дали сте гледали с Къванч "Двама завинаги"?Аз там видях най-чистата,най-нежната и невинна любов между двама млади хора!Тук връзката между Нихал и Бехлюл ми напомня за началото на онази любов!Но както и да е! Явно някой сега ще се опитва да ме поучава  Crossing Arms как да си отварям очите,ама аз нали съм блондинка  bowuu няма да вдявам hahaha hahaha hahaha
Ако да обичаш някого значи ,че трябва веднага да му разкъсаш дрехите и да го метнеш на кревата за "кекс със стадифки"(тука плагиатствам от друга тема,извинете Stop) - то тогава "да" - това е любов!
Ако обичайки някого си язвителена, отмъстителена, предизвикателна,при това си съпруга на друг мъж - "да" това е любов!И точно това е начинът да си върнеш напусналия те любим!
Всяко начало има и край,но когато не си готов да го приемеш , страданията ти са непоносими, а и когато си психически лабилен като Бихтер,то краят е трагичен.За съжаление!никоя жена не заслужава съдбата на Бихтер и Нихал, но тази капризна дама Съдбата не се знае какво ще ни поднесе ooooh!

# 674
  • Дива Индия
Добър ден. Аз отсъствах. Бяхме в болница с детето. Нито филм съм гледала, нито съм ви чела. Ще съдя за случилото се по писанията ви. Първото, което разбрах, е че "принцът изправил оръдието си и сломил крепостта"! Цитат от "Приказки от хиляда и една нощ". Много е загубен тоз Михлюз!!! С пистолет в главата ли го принуди малката фръцла да й откъсне скъпоценното цвете???
...Колко приказки вместо едно обикновено "Здрасти. Запис".
di_ni , яка дума е стадифки. Ние у нас вече официално по примера на половинката казваме кържени пъртофи, вегли и мижди! Peace

Общи условия

Активация на акаунт