Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 164
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
# 646
denimira, ок. Peace  bouquet

Хриси, готина и сладка Хазал. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
емилка ,  Hug! Наистина някои неща учим всеки път отново ! С всяка нова любов , се учим да обичаме отново , след всяка раздяла - също ! Peace

# 648
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 649
  Благодаря на Джолева и Госпожата за топлото посрещане      bouquet ,както и на всички други,на които съм липсвала  Hug.А на останалите- за тяхно огромно съжаление се завърнах  Mr. Green
   Малко не мога да насмогна с четенето,но ще кажа основните си впечатления от гледаното и прочетеното досега.Не смятам,че всичко се дължи на възпитанието -то е само една част.Всеки човек се ражда различен и уникален и колкото и да искаш да възпиташ две деца еднакво,не могат те да бъдат като от калъп извадени когато са големи. Финалната сцена на Къванч смятам,че е режисьорско решение-той си остава такъв до края-слабохарактерен,слабоволев и всякакви епитети за личността,започващи със слаб.За мен сцената е силна и разкрива докрай образа пред нас.
  Бих-тя допусна много грешки,но за мен е извън всякакво съмнение,че Бех трябва да си понесе последствията за всичко,независимо от цената.Не може да иска от нея тя да изчезне,все едно никога не я имало,за да си продължи спокойно търтейското съществуване в самозаблуда с Нихал.Не смятам,че ако бяха оставени сами/без Бих,Бениз ,Бешир и прочие/ и имаха шанс за нормална връзка-че щеше да излезе нещо от това.В началото,малко по малко той вероятно щеше да я  открие и опознае,да смята,че се е влюбил дори в нея и че тя е голямата му любов,че е забравил всичко,че това с Бих е било грешка и само страст,но при всяко неволно нещо,което би могло да му напомни за нея,щеше да усеща че живее в самозаблуда,в един измислен свят,бягайки и криейки се от себе си и собствените си чувства.
   Изпросването на секс от Нихал въобще няма какво да коментирам-ако Бих не се беше върнала в къщата,въобще нямаше да я огрее Mr. Green
   Имейлът-ако има нещо по-лошо от това една любов да прилкючи,то това е да разбереш,че всичко е било лъжа.Това се опита да внуши Бех на Бих-груба грешка и определен голямо падение.Всяка жена на нейното място би искала отмъщение-дали чрез действие или бездействие.Бих избра да действа,а Бех -за неговото поведение какво да кажа-заслужаваше да разкаже всичко и да го приземи. Според мен се върна и за да се опита да даде шанс на това дете да има баща,уви,не се получи.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 00:15 от charovnica

# 650
Благодаря на Силвия двойното за всекидневното 100-кратно разясняване на филма и връзката му с книгата  Mr. Green

# 651
gospojata Мнооооогоооо хубав Къванч  smile3521 

Лека нощ на всички! До утре  smile3508

# 652
  За ужас на всички,които смятат,че липсата на коментар веднага след серията,означава съгласие с написаното от коментиращите към момента,ще си кажа и аз мнението за прослуватата 69-та серия.
     Гледам,че много се е кометирало как интимността межди Б и Н била взаимна и той не се бил дърпал-аз ли не гледам добре или той се опита да я спре и след нейния трогателен разказ и словоизлияние как иска да я обича и след това му се помоли и му каза,че го иска и той разбра,че просто няма накъде повече да отлага,нали освен това вече реши да е с Нихал? Ако молиш някой за първия си път и това било романтично и нежно-явно аз имам изкривени представи за тези отношения.Той го направи за мен от няма и къде,просто си личеше във всеки жест,на сутринта си караше яхтата,без дори да я докосне-на това ли му казвате романтично? Пак тя го хвана за ръка,започна да говори за вълнението си  и той видя нейната чистота и се целунаха на изгрев,ето това беше романтично за мен.Имах друга работа,иначе щях да пиша още след излъчването на серията,Нихал  продължава да притиска Бех с кадифена ръкавица- и вечерта ,подпомогната от обстоятелствата,успя. На яхтата като гледаха луната,пак тя се примъкна до него,хайде наистина да не си кривим душата. То е от ясно по-ясно какво става и защо. А това да молиш някого за интимност-си е унижение. И беше взаимно дотолкова,доколкото той не й отказа,а не че гореше от желание.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 01:13 от charovnica

# 653
Чаровница,добре дошла   bouquet    
Аз също допускам донякъде,че ако не се бяха развили нещата така,нямаше да има влюбване между Б и Н. Но не можем да съдим и Бех-реши да загърби всичко и да продължи живота си,макар и така. И успяваше. Ако той я обичаше толкова много,нямаше ли да и каже че е така,когато тя взе пистолета и го насочи към себе си? Аз съм гледала не всички,а само последната серия и в превода нямаше тези думи.Той страдаше на гроба и за много неща,не знам дали е от обич,нямам търпение да видя сериите с превод по БТВ и следя с интерес.
  bouquet   хубава нощ

# 654
   Добре заварила  Peace
   Тази вечер ми дойде музата  Joy
  Изгонването на Джамиле-тя отдавна мина всякакви граници и за мен си беше в реда на нещата да бъде изгонена и този път подкрепям Бихтер,беше твърда и непреклонна,Катя просто досега не я беше виждала да действа и се уплаши какво я очаква,защото заради нейното клюкарене се стигна дотук.
   Нихал ще опише какъв е бил Бех с нея-естествено,че ще е нежен  и внимателен,осъзнава каква отговорност е да е първият мъж в живота на едно момиче,освен това на момиче, на което държи и обича.Така ще го е усетила тя,но това далеч не означава,че е влюбен в нея. Ще заключи вратата пред Бихтер с усилие- и това ако го прави влюбен мъж,така да е. Явно всеки вижда нещата по различен начин,но аз лично любов виждам на едно място.

# 655
  Липсата на някакви истински близки кадри между Б и Н,липсата на излизанията им,въобще липсата на тази връзка не говори ли нещо-че истинска и дълбока връзка всъщност няма,какво е тя за всеки един от героите-оставям на вас да прецените,но определено не е било за преместване на фокуса.Каквото са искали сценаристите и режисьорите да ни покажат,са ни показали.Всичко останало е в сферата на догадки и желания.

# 656
  Липсата на някакви истински близки кадри между Б и Н,липсата на излизанията им,въобще липсата на тази връзка не говори ли нещо-че истинска и дълбока връзка всъщност няма,какво е тя за всеки един от героите-оставям на вас да прецените,но определено не е било за преместване на фокуса.Каквото са искали сценаристите и режисьорите да ни покажат,са ни показали.Всичко останало е в сферата на догадки и желания.

Бравооо! Много точно!
Просто хората когато искат да видят нещо си измислят разни неща...
А Силвето ми е много смешна вече като почне с "ФАКТИТЕ" хахаха  Laughing много се забавлявам.

charovnica -   bouquet  bouquet  bouquet липсваха коментарите ти в темата!

# 657
И да ви поздравя с малко снимчици...
Някой от вас скоро ще се събуждат, а аз след малко лягам, но сега живнах  Laughing

# 658
  • Пловдив

Добро утро...

# 659
Добро утро.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт