Отговори
Здравейте на всички! Не знам темата дали е подходяща за този раздел, но видях, че има подобни, а аз имам нужда от нечие мнение за проблемът който сполетя мен и приятелят ми... Така преди 6 месеца реших да замина за чужбина сама една седмица преди полетът ми срещнах моя приятел и беше луда любов.. Наложи се да замина бях подписала договор. Както сами се досещате в началото решихме да поддържаме връзка докато ми изтече договора и се върна.. Но в последствие нещата започнаха да се усложняват докато в един момент аз изпаднах в криза,защото усетих по-студено отншение към мен и сложих край на връзката ни.. На следващия ден съжалявах наистина много извиних му се а той заяви че не е наяасно с чусвтвата си и по-добре да не сме заедно. През уикенда реших, че ще ми е наистина гадно ако остана затворена в къщата затова предприех пътуване до град наблизо където в събота вечерта отидох в един бар и спах с друг. В последствие през следващата седмица приятелят ми започна да ми пише смс-и да се чуваме по скайп отново и възобновихме контактите си, но аз изпитвах вина затова след около 2 седмици просто му признах. Скарахме се .. Естествено отново се разделихме, но в крайна сметка той реши да ми прости и да забравим какво се е случило. Всичко беше идеално преди 3 седмици си ходих на България за великден и бяхме непрекъснато заедно разделихме се едва за час.. Но ето сега отново съм тук и от 1 седмица той се промени. Отношението му охладня отново и го усещам.. Днес ми призна, че за 1 седмица сънува 3 пъти сън във който се прибира от работа и аз му изневерявам и затова се държи странно, защото се опитва да го забрави но за каквото и да мисли все тази картинка му се явява в съзнанието.. Просто искам мнението ви по темата.. Какво мислите вие по този въпрос? Как изглеждат нещата отстрани? Ще съм ви благодарна и за най-малкото коментарче просто наистина съм в задънена улица не знам как да реагирам на това

# 1
Ще му мине, дай му време  Peace Обаче не прекалено...да не започне да търси оправдание на темерутското си държание в еднократната изневяра, за която сама си му признала. Не позволявай психически тормоз от негова страна- вярно е, че си сгрешила и съжаляваш за случката, но пази достойнството си  Peace В крайна сметка, щом е решил да прости, да прости и да остави миналото назад.

# 2
Каква изневяра?!  Thinking Вие сте били разделени (и то по негово желание), когато си спала с другия мъж.
Според мен въобще не е трябвало да се впускате в нещо сериозно, след като си знаела, че ще заминеш за не малко време, но това вече е друга тема.

# 3
Да съгласна съм, че не беше изневяра но той така го приема .. Както съм съгласна че може би се опитва да оправдае държанието си. Аз също имам своите съмнения към него.. Но и без това рано тази сутрин се разделихме.. Просто реших че не мога да бъда с човек който не знае какво иска колкото и да съм влюбена в него по добре да ме боли от раздялата от колкото после с години заради грешки от миналото... Мерси много и на двете заради отговорите сега дори съм по- убедена, че взех правилното решение!

# 4

През уикенда реших, че ще ми е наистина гадно ако остана затворена в къщата затова предприех пътуване до град наблизо където в събота вечерта отидох в един бар и спах с друг.

Решила си проблема.  Sunglasses

Не си струва да се да се терзаеш... веднъж се живее.
Любовта е магия която винаги можеш да срещнеш отново.
Огъня обаче трябва да се поддържа.. инак всичко изстива!!!  Peace

# 5
  • джакузита макузита

През уикенда реших, че ще ми е наистина гадно ако остана затворена в къщата затова предприех пътуване до град наблизо където в събота вечерта отидох в един бар и спах с друг.

Решила си проблема.  Sunglasses
+1  Laughing

А иначе - не му оставяй много време вечер да сънува и да се терзае какво е сънувал, вярвам сама ще се сетиш какво друго може да правите през това време.  Grinning

# 6
  • Бургас
Ще си имаш проблеми с това момченце, твоето категорично не е изневяра. Самолюбието му пречи да види, че той е виновен за тия обстоятелства. Иначе добре си му натрила носа, продължавай в същия дух иначе ще ти се качи на главата. P.S.- ама и темата за изневярата е много актуална, хихих- заключват старата и се появява нова Simple Smile

# 7
Как изглеждат нещата отстрани?

Не провървели нещата с единия и на следващия ден си се изчукала с другия... Как според теб изглеждат нещата отстрани?

Ама сериозно. Седни, помисли и ... мисля, че и сама добре разбираш как изглеждат нещата отстрани. Не изглеждат никак добре. И всеки мъж би си променил сериозно отношението към теб, след като му споделиш колко бързо разкрачваш краката тук и там. Мега тъпо решение е било това да му споделиш.

# 8
По-правилната дефиницията е може би:`бърза утеха`. Simple Smile

# 9
Според мен е малко трудно да се говори за връзка и морални задължения, когато си го срещнала седмица преди заминаването.Имало е чувства, писали сте си хубави неща и като си в България сте заедно. Не мисля, че му дължиш вярност, нито той на теб.Ако сама имаш вътрешно усещане, че не искаш друг-ок, но при такива обстоятелства ми е много трудно да мисля, като за връзка въобще, с произтичащите от нея морални задръжки.
Хубаво е, че си му казала, той е казал, че ще прости.От там нататък не мисля, че трябва да ти натяква, да ти мрънка и да ти вгорчава живота.

# 10
  • София
За чий пък ти беше да му споделяш.... Laughing

Може и да не успее да го преглътне, но ти пък не си длъжна да биеш чело в земята до края на дните си  - и без това той те е насърчил по един начин....

# 11
Според мен една връзка трябва да приключи окончателно след първата изневяра от която и да е страна. Това с кратките разделяния не е оправдание. Всяка двойка се "разделя' за няколко дни. Но не е решение веднага да се търси утеха другаде. Това значи само едно. Няма смисъл според мен. Ако приятеля ти ти прости ще е най-голямата му грешка в живота.

# 12
Според мен грешката ти е че си признала. Ако си беше траяла сега нямаше да имаш такива терзания.А ти да не мислиш, че твоят човек си е седял тихо и кротко. Ако продължава това му държание към теб го остави. То верно всеки греши, ама заради една грешка да ти пилят цял живот не мисля, че е хубаво.

# 13
  • Варна
Ох, луди млади!  Laughing Hug
Да вземеш да му кажеш на този твой приятел, да хваща пътя и да те оставя на мира.
Брей, че манипулатор, бе! Ами след месец като засънува друг сън пак ли ще трябва да се съобразяваш с настроенията му?
Поредният пикльо дето не знае какво иска! Да си го изясни първо, а след това да се занимава с теб.

# 14
  • Бургас
Направо не си заслужава темата заглавието, това не е изневяра бе! Това е опит за манипулация от страна на един мъж с неизяснено самолюбие. То не знам дали и темата си заслужава изобщо, ама като видим "изневяра" и всички се "натопорчваме" от кеф, защо а, защо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт