Отговори
# 15
Радвай се на новия си живот и мисли преди да казваш какво ще или си правила , твои са си решенията сама се съди , но връзка с изневяра не може да издържи- по-добре е че сте се разделили.

# 16
Ами за мене не е, понеже той по това време реално не е искал да бъде с теб и НЕ Е БИЛ. А това, че бил сърдит сега, е резултат на собствените му действия.

# 17
Здравейте на всички! Не знам темата дали е подходяща за този раздел, но видях, че има подобни, а аз имам нужда от нечие мнение за проблемът който сполетя мен и приятелят ми... Така преди 6 месеца реших да замина за чужбина сама една седмица преди полетът ми срещнах моя приятел и беше луда любов.. Наложи се да замина бях подписала договор. Както сами се досещате в началото решихме да поддържаме връзка докато ми изтече договора и се върна.. Но в последствие нещата започнаха да се усложняват докато в един момент аз изпаднах в криза,защото усетих по-студено отншение към мен и сложих край на връзката ни.. На следващия ден съжалявах наистина много извиних му се а той заяви че не е наяасно с чусвтвата си и по-добре да не сме заедно. През уикенда реших, че ще ми е наистина гадно ако остана затворена в къщата затова предприех пътуване до град наблизо където в събота вечерта отидох в един бар и спах с друг. В последствие през следващата седмица приятелят ми започна да ми пише смс-и да се чуваме по скайп отново и възобновихме контактите си, но аз изпитвах вина затова след около 2 седмици просто му признах. Скарахме се .. Естествено отново се разделихме, но в крайна сметка той реши да ми прости и да забравим какво се е случило. Всичко беше идеално преди 3 седмици си ходих на България за великден и бяхме непрекъснато заедно разделихме се едва за час.. Но ето сега отново съм тук и от 1 седмица той се промени. Отношението му охладня отново и го усещам.. Днес ми призна, че за 1 седмица сънува 3 пъти сън във който се прибира от работа и аз му изневерявам и затова се държи странно, защото се опитва да го забрави но за каквото и да мисли все тази картинка му се явява в съзнанието.. Просто искам мнението ви по темата.. Какво мислите вие по този въпрос? Как изглеждат нещата отстрани? Ще съм ви благодарна и за най-малкото коментарче просто наистина съм в задънена улица не знам как да реагирам на това

От какъв зор му сподели?! Сега самолюбието му ще е вечно между вас. Дано и той се раваншира , че да му мине. Само си тровите нервите за глупости.
Не е изневяра, защото в товето съзнание сте били разделени и си се успокила с друг - всеки сам си знаем от какво му минава.

# 18
Защо продължавате с темата, след като авторката още след първите 2-3 поста каза, че е решила да прекрати отношенията си с въпросния мъж newsm78

# 19
Не съм видяла, сори, че качих темата.

# 20
Защо си му признала?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт