Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 155
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
cvetimail  няма да спират сериала.

# 631
Чаровна ти се появи . Добре дошла Проблема на Бехлюл е че неможе да се реши. проблема на Бихтер е че неможе да приеме че той не може да се реши  Проблема на Нихал е че сляпо се доверява на неподходящи хора и идеализира Бехлюл . Проблема на Аднан е неговото добродушие и желанието да угоди на всички и най вече на жена си.

Peace Ясно , точно и конкретно !

Чаровница ,  Hug много се радвам да те видя !  bouquet

# 632
Не мога да се начудя на глупостта и упоритостта на някой хора!  ooooh!

Не знам защо изобщо се опитвате да сравнявате книгата и филма...
Ако обичаш не обиждай. Много хора са сравнявали книгата и филма, включително и аз. Какво - това прави ли ни глупави?

djoleva,   bouquet

# 633
Винаги когато някоя книга се филмира се правят сравнения ,задават се въпроси  винаги или почти винаги има изменения . Не виждам нищо лошо в това да се правят и коментари

# 634
По принцип и аз не виждам нищо лошо да се коментира Simple Smile но за жалост има и ограничени хора, които за тях има само черно и бяло.

# 635
Сюжетът на книгата и филма до края  е:

Бехлюл разлюбва Бихтер/ще и го каже  100 пъти -факт/
Бехлюл се влюбва в Нихал /ще и го каже и докаже 100 пъти -факт/
Бехлюл се бори за любовта на Нихал
Семейството разбира за аферата БиБ
Бехлюл знае ,че вече е загубил семейството си и въпреки това,когато
Бихтер моли Бехлюл да избере нея, Бехлюл отново и отказва
Бихтер се простреля в сърцето

Това е ,което ще гледаме до края.
Това,че фенките на Бихтер си  измислят друг филм/фантазират какво си мислел и чувствал Бех/ си е техен проблем

# 636
Не си измисляме сюжет ! Сюжета е такъв какъвто си е и всички го знаеме и без ти да ни го казваш, дори вече постовете ти се лишават от смисъл ..
не ми се обиждай .. но според мен е така...

# 637
djoleva,Snejka не го приемаите лично,моля ви се. Глупостта не винаги е присъща на глупавите-понякога и разумните и умни хора вършат глупости и не съм искала да обиждам никой,жалко,че сте се засегнали!  Hug

Второ не съм го написала,заради дискусията с книгата и филма,ако не виждате писанията ми са разделени и точно,че едното няма общо с другото!   bouquet

cvetimail И аз идвам в групата!  #2gunfire

# 638
Споко не съм се засегнала ама май няма да ходим в БТВ защото няма да го спират

# 639
По принцип и аз не виждам нищо лошо да се коментира Simple Smile но за жалост има и ограничени хора, които за тях има само черно и бяло.

Посочи ми 1 логична и необходима причина сценаристите да променят  основната идея на книгата

/ действието реално си следва точно сюжета на книгата досега /
Бехлюл вече разлюби Бихтер -факт

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 23:03 от silvia_maria

# 640
Те сценаристите ако решат си променят както направиха в Листопад

# 641

Ние пак може да понаминем покрай тях,че нещо много взеха да ни изнервят вече.Сега тия 20-тина бг серийки ще ги гледаме един месец.  ooooh!

Много ми се иска да ни пуснат последния епизод целия   Praynig   Дали ще ми се сбъдне мечтата?!  newsm78 че така накъсани им се губи чара и емоцията...искам да си поплачаааа  Crossing Arms

# 642
Хората имаме белези от рани на най-неочаквани места, като тайна карта на личните им истории, диаграми на всички наши стари рани. Повечето от раните ни заздравяват, оставяйки само един белег. Но някои от тях, не. Някои белези носим с нас навсякъде. И въпреки, че раната е заздравяла отдавна... болката още се усеща. Кое е по-лошо, нови рани, които са ужасно болезнени... или стари рани, които би трябвало да са излекувани преди години, но никога не заздравяват? Може би старите ни рани ни учат на нещо. Те ни напомнят къде сме били и какво сме превъзмогнали. Те ни служат за урок какво да избягваме в бъдеще. Така обичаме да мислим. Но това не е така, нали? Някои неща трябва да учим отново и отново, и отново.

# 643
ни мисля че ще го направят все пак имат програмна схема освен ако не епредварително заложено

# 644

Ние пак може да понаминем покрай тях,че нещо много взеха да ни изнервят вече.Сега тия 20-тина бг серийки ще ги гледаме един месец.  ooooh!

Много ми се иска да ни пуснат последния епизод целия   Praynig   Дали ще ми се сбъдне мечтата?!  newsm78 че така накъсани им се губи чара и емоцията...искам да си поплачаааа  Crossing Arms

Ами.... ще им се наложи да ни го пуснат да ти кажа  Joy иначе.. нали знаеш.. събираме се тука  ( а никак не сме малко ) и тогава ще видят те.. туку виж сме си измолили и последния епизод на 3D

Общи условия

Активация на акаунт