Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 156
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
За разяснение: Бихтер живее на долния етаж и се качи горе "за да ги кани" годениците  на закуска.
Б и Н се разделяха като любовници пред стаите си и всеки влезе в своята .
Бихтер последва Нихал в стаята и.
Бехлюл е гузен ,защото не желае Бихтер  да гледа целувката от  любов с  Нихал/за разлика от целувката  без любов с Елиф пред Бихтер/

За да е дотоверен факта ти би трябвало да напишеш: "Нихал помъкна Бихтер към стаята си!"

Е да, ама не може Бехлюл в книгата да намразва Бихтер, пък във филма - не...  Naughty Naughty

Ясно и ти си не по-малко трагичен случай от адашката си.  Tired

Това е последният ми пост към вас двете/не че ще седнете да плачете де/. Просто спирам да ви отразявам!

# 616
Има сериозни разлики между книгата и филма и това е коментирано и аргументирано неведнъж ! Peace

Е, сериозни, сериозни, колко да са сериозни...  Laughing
Дори и да има разлики, не вярвам те да са съществени. Всичко зависи от гледната точка. Там бехлюл я намразва, за някои тук е така, за други не е...

# 617

Струва ми се няма да сбъркаш. Party Бельото на dterziiska е от памучен сатен- луксозна класа тъкан , отличаваща се със 100% естественост/ никакъв полиестер / , качество , мекота , блясък и комфорт.Усещане за коприна и нежност при допир.Гаранция за релакс и красиви сънища.Дизайна единствен и неповторим.Аххх,  дизайна на чарашафите  Crazy ...

Sinq laguna привет! Hug

А относно дизайна  smile3521 smile3521 smile3521

# 618
В Листопад края на филма и края на книгата също нямат нищо ама нищо общо.

# 619
В Листопад края на филма и края на книгата също нямат нищо ама нищо общо.
Ами то целият сериал "Листопад" почти няма нищо общо с книгата, освен имената на героите. Даже някои са измислени - няма ги в книгата, а ги има във филма. Wink

# 620
Точно даже повечето ги няма само на главните герой

# 621
Не мога да се начудя на глупостта и упоритостта на някой хора!  ooooh!

Не знам защо изобщо се опитвате да сравнявате книгата и филма и каквото пишело там,значи ще се случи...  #Crazy изобщо не е задължително,това,че е взет замисъла и идеята не значи,че е абсолютно стъпка по стъпа от нея и задължитено трябва да се случи всичко!  Naughty

Не знам и до колко сега Бехлюл обича Бихтер,но пък съм на 100% сигурна,че до края на филма НЯМА да я намрази и никъде не съм видяла подобно нещо!  Crossing Arms

# 622
Денимира това че на част от пишештите тук мнението им не съвпада с твоето или моето не ти дава право да ги наричаш глупави. Всеки има право на мнение  и може да го напише .  след  като не си съгласна изложи своето но ни обиждай хората

# 623

Е, сериозни, сериозни, колко да са сериозни...  Laughing
Дори и да има разлики, не вярвам те да са съществени. Всичко зависи от гледната точка. Там бехлюл я намразва, за някои тук е така, за други не е...

Ами , например в книгата няма развитие на връзка между Нихал и Бехлюл , някои от екранните герои изобщо липсват , дори образът на Бихтер не е така черен , както някои се опитват да ни внушат ! Такива неща ! Wink

# 624
  Здравейте всички отново.Не писах три дена и темата е към края си  ooooh!,много сте бързи  Mr. Green
  Не съм успяла да ви дочета още,но на всички,които са се сетили за мен  Hug newsm51,благодаря ви от сърце.
  За мен филмът навлиза в началото на края и докато преди намирах оправдания и разбирах Бех, с напредване на сериите все повече виждам,че проблемът е в него.А най-големият проблем от всички,че Бих до края мисли,че нещо може да се промени-грешката на много обичащата и влюбена жена.

# 625
Чаровна ти се появи . Добре дошла Проблема на Бехлюл е че неможе да се реши. проблема на Бихтер е че неможе да приеме че той не може да се реши  Проблема на Нихал е че сляпо се доверява на неподходящи хора и идеализира Бехлюл . Проблема на Аднан е неговото добродушие и желанието да угоди на всички и най вече на жена си.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 20:50 от djoleva

# 626
 Rolling Eyes Дано само успеем да го доизгледаме, че последно време бтв много обича да ни спира филмите до по средата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  и после да ги пуска отначало, newsm78 както направи с листопадBlush  Ако и забраненият плод го спрат, ще отида в София в студиото им, и ще им покажа аз на тях  #2gunfire #2gunfire tantrum Rage

# 627
 и аз ще дойда

# 628
Rolling Eyes Дано само успеем да го доизгледаме, че последно време бтв много обича да ни спира филмите до по средата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  и после да ги пуска отначало, newsm78 както направи с листопадBlush  Ако и забраненият плод го спрат, ще отида в София в студиото им, и ще им покажа аз на тях  #2gunfire #2gunfire tantrum Rage
bash box #Sniper rotfImao rotfImbo

# 629
 newsm44 айде .... събрахме се  Mr. Green  Crazy Това БТВ съвсем почна да се подиграва с нас  #Cussing out Лично аз много се ядосах, като видях новата реклама на новият сериал на мястото на Забраненият плод !  #Cussing out #Cussing out Спряха ни мексиканските - че били много скъпи, почнаха да купуват турски-че били евтини ! Сега и турските спират до половина newsm78 и за тях ли нямаме бюджет вече? Почнаха българските сериали  bash no ще ме прощават мен, но личното ми мнение е че българските  " актьори "  стават за всичко друго - но не и за сцена. Проектите им са толкова пусти..  no и прозрачни :Х
след време като спрат  и българските, май пак ще се върнем на дързост и красота ми се струва  Mr. Green и без това този сериал е епичен. хахаха никога няма да се оплачем ако го спрат.. а и
кой знае дали ще доживеем края му  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт