Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 213
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Мацки,тая вечер последен епизод ли е?! Thinking

# 31
Мацки,тая вечер последен епизод ли е?! Thinking
Не е.

Много долна тази Бихтер значи. Не мога и не мога да я харесам, колкото и да се опитвам.  Crossing Arms Бяха й потънали гемиите за известно време, върна се в къщата и пак започна да се държи нагло и отвратително с всички.  Sick Sick Sick 

# 32
В стремежа си да нарани Бехлюл Бихтер става много заядлива и саркастична . Нихал на моменти е дразнеща но с нищо не е заслужила подобно отношение .

# 33
В анкетата трябваше да има отговор:
 hahahaЗащото Бехлюл ОБИЧА Бихтер   Joy Joy Joy Joy

# 34

Колко серии е всъщност филма?! Нали от вторник започва нов сериал... newsm78

Бихтерка и мене зверски ме дразни! Баси наглостта! А Бюлент как сладко я нарича "мама"...

# 35

Колко серии е всъщност филма?! Нали от вторник започва нов сериал... newsm78

Бихтерка и мене зверски ме дразни! Баси наглостта! А Бюлент как сладко я нарича "мама"...

Турски - оригинални, които са по-дълги, е 79, но една тяхна серия отговаря долу-горе на две български, така че има още 11 турски, което е около 20-23 български. Иначе другият сериал ще се излъчва на мястото на готвачите и "Столичани в повече", и ЗП пак ще си върви. Wink

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 08:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 36
хаха разпечати се  нихал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37
А начинът по който се изсмя, когато Бюлент каза, че Нихал и Бехлюл са си прекарали добре. Бихтер е толкова сигурна, че Бехлюл си е мислил само за нея... да ама не. А каква ли ще е физиономията й, когато Нихал й каже какво е станало... ще се пръсне от яд...

# 38
Ако преди на моменти не одобрявах Бихтер то тази вечер определено я намразих.Не съм виждала по отвратително отношение към хората.Несполуките в личния живот не дават право да мачкаш по ниско стоящите от тебе .Впредишните теми някой беше писал че Нихал буквално принуждава Бехлюл да бъде с нея - много съжалявам но никаде не видях такова нещо . Всичко беше много романтично и нежно.

# 39
Ако преди на моменти не одобрявах Бихтер то тази вечер определено я намразих.Не съм виждала по отвратително отношение към хората.Несполуките в личния живот не дават право да мачкаш по ниско стоящите от тебе .Впредишните теми някой беше писал че Нихал буквално принуждава Бехлюл да бъде с нея - много съжалявам но никаде не видях такова нещо . Всичко беше много романтично и нежно.

И аз така мисля... Нихал изобщо не настояваше...

# 40
 hahahaДори нищо не схващащия   Аднан  започна да схваща каква гад е Бихтер,

НО БЕХЛЮЛ newsm78 -НЕЕЕЕЕЕЕ #Crazy,Той hahaha ОБИЧАЛ ГАДИНАТА Joy

Joy Joy Joy

# 41
  • Варна
Вампира си глътна зъбите  Mr. Green Любимата ми серия  hahaha

# 42

И аз така мисля... Нихал изобщо не настояваше...
smile3503
 hahahaИзобщо не си разбрала ,какво си мисли Бехлюл
 hahahaВ главата му е само Бихтер и той обича САМО нея Joy Joy Joy

# 43
Не харесвам Бихтер и то никак, обаче хайде да си спестим определения като "вампира" и т.н.  Peace

# 44
 Съгласна съм с теб. bouquet

Горкия Бехлюл как го принудиха само.  Joy Joy Joy Направо едвам се съгласи. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт