Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
dterziiska,помагай  със снимка от последния кадър-Нихал като гризана ябълка се хили а Бихтер като натровена гледа
Намерих Wink
Силвия Мария много ти е цветен словесния колорит Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 21:35 от Slawena

# 46
Бихтер съвсем пощуря остана като попарена като ги видя да се целуват акато разбра какво се е случило на яхтата направо онемя.

# 47
  • На изток от рая...
Срещата на Бихтер и Аднан на гробището май беше последната, в която видяхме Бихтер като нормален, страдащ човек. От тук нататък женицата тотално излиза извън контрол. За мен тя се върна точно от инат - не може да приеме, че животът на някой продължава и без нея - така беше, когато разбра за Аднан и се натресе неканена в клуба, така е и сега с Бехлюл.
Доста пресилено се изказваха съфорумки за изпросения секс от Нихал - ами изобщо не беше така. Е, няма я бурната страст от страна на Бех, но пък има много, много нежност.

# 48
Инетересно ми е защо някои хора си кривят душата? В предните теми имаше дами, които се изказваха, че Нихал едва ли не "принудила" Бехлюл да спи с нея. Къде видяхте подобно нещо? Досега той й е отказвал доста неща и ако не искаше, пак щеше да намери начин да й откаже, обаче дори и не се опита.

# 49
Доста пресилено се изказваха съфорумки за изпросения секс от Нихал - ами изобщо не беше така. Е, няма я бурната страст от страна на Бех, но пък има много, много нежност.

Инетересно ми е защо някои хора си кривят душата? В предните теми имаше дами, които се изказваха, че Нихал едва ли не "принудила" Бехлюл да спи с нея. Къде видяхте подобно нещо? Досега той й е отказвал доста неща и ако не искаше, пак щеше да намери начин да й откаже, обаче дори и не се опита.
   bouquet
Четох, че едва ли не го молила на колене...  #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 50
Вампира си глътна зъбите  Mr. Green Любимата ми серия  hahaha

И на мен ,този и следващите два са ми любими.
Няма по секси Къванч в целия филм от погледа му към Нихал ,когато влязоха на сутринта в къщата
 и след като прехапа страстно устни я щипна по бузата.
Когато БиН се целуваха  и Бихтер ги дебнеше,Бехлюл бе като отнесен и  вглъбен в целувката .
Много неприятно му стана/за разлика от целувките му с Елиф пред  Бихтер/ ,че Бихтер нахално ги гледа

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 21:44 от silvia_maria

# 51
Същото казах и аз -всичко беше взаимно и си личеше че на Бехлюл му е приянто .И точно тук пролеча разликата -колко нежен може да бъде "плейбоя" Бехлюл когато е със специален за него човек.А видяхте ли че дори и Катя колкото и да е подла онемя като видя как се държи и какво направи Бихтер

# 52

Кадри от култовия момент ''Маман Бех и аз се миксирахме"...

# 53
Срещата на Бихтер и Аднан на гробището май беше последната, в която видяхме Бихтер като нормален, страдащ човек. От тук нататък женицата тотално излиза извън контрол. За мен тя се върна точно от инат - не може да приеме, че животът на някой продължава и без нея - така беше, когато разбра за Аднан и се натресе неканена в клуба, така е и сега с Бехлюл.

ТОЧНО

В следващите серии Бехлюл  ще ни покаже каква е разликата между
чистата страст и истинската любов

# 54

Ауу,какъв резил..Да се целувате на стълбището,а ти мен Бехлюл ме въргаля по пода и калната маса в парника,а принцеса Нихал на яхта...Може ли такова безочие...

# 55

Снимките сами говорят:

СТРАСТ  с Бихтер и ЛЮБОВ с Нихал

# 56
Защо толкова много хора ми се губят? Тези от балкона да дойдат и насам.  Grinning

# 57
# 58
Нещо наистина е много тихо тази вечер в темата .Някой хора май онемяха

# 59

СТРАСТ  с Бихтер и ЛЮБОВ с Нихал[/size][/b]

Тук съм на едно мнение с те,Силвия Марияб Peace

·٠•Snejka•٠·,за парника се сетих защото поливах тази вечер доматите в него Joy,важното е че ме разбра Wink

Общи условия

Активация на акаунт